Játékvezérlőnek álcázott fényképezőgép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez macskafing. Gyerekeknek is lehet fényképezõgép kinézetût csinálni.
Hát én tavaj ezt el nem fogadtam volna(idén se) egy árva jó képep nem képes kiizzadni és még ronda is<#help>

magyarvok
Mondanál nekem olyan telefont, amiben 3 megapixeles kamera van, és nem kerül többe mint 13.000Ft?
Ezek mellet a kialakítás azért ilyen 'gagyi', mert ezt gyerekeknek szánják, ahogy a cikk is írja.

Valóban nem valami erõteljes próbálkozás, újító ötlet a Polaroidtól, de szerintem amcsiban még mûködhet is 😊

"talán egy digitális gépnek,beépített nyomtatóval lehet hogy lett volna létjogosultsága"

Mar van. A polaroid is tervezett ilyet meg a cannon is. Valamiert nem kellett senkinek, inkabb a digitalis keretek es az e-ink terjednek. Ez a jatekszer meg sajnos egy olcsobb telefon szintjet sem eri el.
Asszem a polaroid mellett elhaladt a világ,amíg õ ölbetett kézzel ült!
Nem ártott volna ha fejlesztenek is valamit a digitális technika jegyében.
Ez kicsit siralmasnak tûnik nekem,ezek valami játékszerek!
talán egy digitális gépnek,beépített nyomtatóval lehet hogy lett volna létjogosultsága,amennyiben sikerülne eléggé kompaktra össze nyomni.
Kár!
mikor adnak ilyet happy meal menü mellé?

magyarvok
Ház ez tényleg arra jó, hogy általános iskolás, alsó tagozatos gyerek kezébe nyomd, tessék, fényképezz, örülj, 13.000Ft-ért amcsiban nem számít valami nagy összegnek.

Így nézve talán nem is olyan rossz ötlet.

Én kérek egyet karira =D

Möci
Nem hiszem, hogy ez az ami megmentheti a POLAROID-ot!
((Rossz a színösszeállítás(hi-hi)))

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!