Kondizás számítógépnél ülve

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
nem sok tipp jött

bens
mutatóujjad biztos

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

fanka93
NEM <#banplz>

505thZajcev[PT]
En egy flashjatekkal szoktam gyurni, le kell gyozni benne chuck norrist felhuzozkodasba. Mindig megverem...
Izmos-e vagyok? <#idiota>

PíszLávJuniti
pakold a géped ide oda az biztos segít :D

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Vaxi
:DDDDDDDDDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

takysoft

lába tényleg nincs az ürgének:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sanyix
Én l2-zöm. Beállítom a botot jól, hogy fejlõdjön, nyomok pár fekvenyomást, meg ezt azt, befexem az ágyba, aztán zabálok, aztán megint pár fekvenyomás :D asszem a wowhoz is van bot, szal hajrá :DD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Minek akarsz egyáltalán izmokat ha az offline idõ szerinted "elcseszett"? <#nezze>

autoszimulator
nálad se vált be<#idiota>

.: mobilize.hu :.

Christiansen
Szerintem a japóknál már van ilyen:DDd

Ez akkor az igazi, ha egy dinamó táplálja a gépet. Ha lelassulsz, vagy megállsz, megszakad a töltés, elszáll a mentésed a játékban, vagy éppen az MMORPG-ben elveszíted a pévépét.
Tekerj az életedért!

Palinko
Pista meddig tõõt még?

Nyugi már csak 20 felülés!

:D
bens
már csak az lenne a mégjobb, ha rá lenne kötve a generátor, és csak akkor mûködne a gép, ha tekered :P vagy kevesebbet gépeznél, vagy profi versenybringás lennél :)

Sabcsee
"meg lehet erõsödni gép elõtt ülve? milyen módszeretek van gépezés közbeni gyúráshoz?"-ez az alcím nagyon ütõs xD
LOL eza topik simán megállná a helyét a gumiszobában:D

kaka

mama2
Fitball a legjobb. Ülhetsz a gép elõtt, közbe ugrálsz a labdán, és még fogyazst is. Írjátok be gugliba:fitball.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ForzaInter

Yo, Bitch!

Davidus
ennyire ne legyél már lusta:D

V9ykn8_TZL0

RAZOR27
Véletlenül se hotdog hírlevél xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sadist
Természetesen a mély szánalmat fejezi ki irántad :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

NEOreg3
ha ez nem válik be, akkor tesznyeállat maradok örökre D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hunbasser
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ReaL MaDRid x siempre

Narxis
:DDDD

Amúgy lehetséges?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Jaja. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tömören,de minden benne van.<#hehe><#nyes> (Sadist kommentje)

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

autoszimulator
Ez a rossz az új technológiákban, hogy már semmire sem kell várni.. Bezzeg régen 56k idején egy SG betöltés 100 felülés, egy jobb játék betöltése fekvõtámasz és gerincgyakorlatok százaira hagyott idõt.. manapság meg :S

.: mobilize.hu :.

Zinaj
Menj el 1 orat edzoterembe azt ennyi.En ennek a hive vagyok,voltam,leszek.
Annyit meger 1 nap sztem.Gondolom nem egy jatek szereplojehez akar senki hozza menni,nomeg agyikoba bujni vele.De az igazi kockaknak tuti az valo, meg a monitor:D

i7 azt szevasztok :P

Muki100
Gépírással nagyon megedzõnek az ujjaid. És a szemed állóképessége is megnõ a sok kockulástól. Sõt, a virtuális térben akkora izmokat hazudhatsz amilyeneket akarsz.
Én pl. lenyomom Schwarzit.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Breki33
Én régen mikor Commodore volt és sokáig töltött a King's Bounty-ban egy pályát kozben mindig lenyomtam egy komplett bicepsorozatot.
Z
Ez a fene nagy igazság! <#eljen> Akarat kérdése az egész, ha lusta az ember, akkor gép elõtt sem fogja rávenni magát.

De azért Sadisté a legjobb komment. <#nevetes1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

LES FORZA INTER
veszel egy 20"-os crt monitor és tartod az egyik kezedben majd a másikban felváltva, megspórolod az asztal árárt is :D

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Ultra szánalom.Ezeket az embereket nyakon kéne b@aszni,nem ilyen értelmetlen hülyeségeket "kitalálni".
24h ból 1óra mozgás nem sok akárki akármit mond.Amikor nyáron dolgoztam 07:00-17:00-ig akkor is lementem a terembe heti 4X.Akarat kérdése az egész.pfffff

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Jó az, csak "Nheéz tõle gsél,épelni".

DanielT
Ez kurvajó, de tényleg...
bens
egyik legnagyobb baromság amit eddig feltaláltak

Majomcsapdázás, erõsíti az alkart <#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Emberek, ezt már rég feltalálták, izomstimulátornak nevezik.
Simán lehet vele munka közben is erõsödni, igaz, nem "gyúrás" kategória, de apró elektromos impulzusokkal mozgásban tartja a kívánt testrészt.
Inkább fogyásra jó, mint testépítésre.

A cél viszont nemes, és teljes mellszélességgel kiállok mellette:

Kocka hasat a kockáknak!

kemszi2
<#buck>
John Cena
ez LOLXD de legalább nem lenne annyi elhízás stb.

#17 bár ez is:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

DJ Skyline

Atti12
osztom a véleményeket. Ha lusta vagy arra hogy, hogy felállj és edz egy kicsit, akkor else kezd.. Szvsz ki is veséztük a témát <#vigyor5>

Játszótárs
gumiszoba<#wow3>

hát ez kurvára gáz...

A köveketkezõ az lesz hogy hogy leht csajfelszedni és megbaszni gépezés közben

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

tigeroo
nagy bicepsz és 70es szintû karakter nyárra?<#idiota> kettõ együtt nemmegy
Met
Jobb kézbe az egér, bal kézbe a dákó, tuti csuklóerõsítés

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

2007. 09. 12. - Szellentési inger elmulasztása :asdasdasdadasdasdd

bazz ha gyúrsz a gép elõtt akkor mind a két kezed foglalt-.-

<#schmoll2>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bens
kis fantáziával sok lehetõség van. pl bátyám (programozó így egész nap gép elõtt nyomul) fel szokta rakni a laptopját a futógépre, és minden nap egy órát fut programozás közben. ugyanezt szobabiciklivel is meg lehet csinálni.

nekem az a véleményem h ha valaki lusta napi egy órát kocogással, fekvõtámasszal, felüléssel, húzóckodással eltölteni akár otthon, az arra is lusta lesz h gép elõtt kondizzon.

kemszi2
pedig 1 jó kis focinál nincs is jobb a friss levegõn...
Oldal 1 / 2Következő →