Kondizás számítógépnél ülve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izmos-e vagyok? <#idiota>#idiota>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
lába tényleg nincs az ürgének:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tekerj az életedért!
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
LOL eza topik simán megállná a helyét a gumiszobában:D
kaka
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
.: mobilize.hu :.
Annyit meger 1 nap sztem.Gondolom nem egy jatek szereplojehez akar senki hozza menni,nomeg agyikoba bujni vele.De az igazi kockaknak tuti az valo, meg a monitor:D
i7 azt szevasztok :P
Én pl. lenyomom Schwarzit.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
De azért Sadisté a legjobb komment. <#nevetes1>#nevetes1>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
24h ból 1óra mozgás nem sok akárki akármit mond.Amikor nyáron dolgoztam 07:00-17:00-ig akkor is lementem a terembe heti 4X.Akarat kérdése az egész.pfffff
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Simán lehet vele munka közben is erõsödni, igaz, nem "gyúrás" kategória, de apró elektromos impulzusokkal mozgásban tartja a kívánt testrészt.
Inkább fogyásra jó, mint testépítésre.
A cél viszont nemes, és teljes mellszélességgel kiállok mellette:
Kocka hasat a kockáknak!
#17 bár ez is:D
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A köveketkezõ az lesz hogy hogy leht csajfelszedni és megbaszni gépezés közben
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
2007. 09. 12. - Szellentési inger elmulasztása :asdasdasdadasdasdd
bazz ha gyúrsz a gép elõtt akkor mind a két kezed foglalt-.-
<#schmoll2>#schmoll2>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
nekem az a véleményem h ha valaki lusta napi egy órát kocogással, fekvõtámasszal, felüléssel, húzóckodással eltölteni akár otthon, az arra is lusta lesz h gép elõtt kondizzon.