Elektromos cigi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
LoL.

A gyúrós haverjaim szoktak ilyenekkel védekezni mikor ecsetelem nekik, hogy az a sok szar mennyire káros amit megesznek, hogy nagyobbak legyenek. (muterom onkológián dolgozott - csak gyúrós mellrákos betegeik voltak férfiak közül) Ugyanezt a szöveget szokták elõadni, hogy van más is ami mérgezi az embert. De gondolom egy drogos pl. ugyanezt adná elõ.
Ami egyébként igaz is. Csak egy hatalmas probléma va a dologgal. Az, hogy pl enni kell. Az utcára menne kell és közlekedni. Viszont dohányozni NEM KELL! Tehát magyarul ez egy felesleges plussz rossz amitõl ha megszabadul az ember még nem feltétlenül lesz qrva egészséges, de az biztos, hogy egészésgesebb mintha szívná.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Vaxi
buta, mert leszarja saját egészségét:
oké májkül éljünk egészségesen. Mondja csak, evett már gyorsfagyasztott kaját és ivott kólát / sört / bort hozzá? Jaaaa hogy azok kurvaegészségesek! értem! Mást se lehet hallani a kibaszott tévébõl, hogy patkányszarral van tele minden gyár, meghogy mennyi mérget eszünk nap, mint nap, és lélegzünk be odakint. Mi lesz a következõ? Kiverem a hülyegyerek kezébõl a csokit, hogy KUSS FIAM ELZÁRJA AZ EREIDET!
Vagy kitépem a papit a 2 ütemû trabiból, hogy "ne károsíccsad az egéssségemet tata mer' megaprítalak"?

Tudok-e mondani pozitív dolgot mellette?
Igen. Jó. Valszeg mindenki (remélem) tudja, hogy kurvakáros. Éshogy kurvadrága. Éshogy kurvaszar. Éshogy le kell szokni róla, éshogy függõség. mint az internet (mielött jönne egy kurvaokos, megjegyztem, hogy igen, tudom, hogy ez más). Ennek ellenére jó.

Ne érts félre, ez nem azt jelenti, hogy a commented elsõ részével nem értek egyet, csak ezt nem birom, mikor ebben a mocskos világban az egészségét félti mindenki, miközben magasról szarik rá, és nem feltétlen a dohányzás miatt 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kulabácsi
jajj de nagyra nõtt vki mája :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sadist
Anyuci kedvence? Kocka? Szakmunkásbajszos? Csak azért mert nem dohányzik, ami szerinted a közösségi élet szerves része?

Aki dohányzik az eleve
1. buta, mert leszarja a saját egészségét
2. bunkó, mert leszarja más egészségét
3. balek, mert egy rakást pénzt kiad önként és dalolva arra amivel folyamatosan mérgezi magát

Vagy esetleg tudsz mondani valami pozitívumot is a dohányzás mellett?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MerlinW
"...kajat amivel jo laksz nem ehezzel ki cigi miatt..."
Jogos, de a cigi elnyomja az étvágyat. Mit gondolsz miért dohányoznak a hajléktalanok annyit?

[merlinw.org]

nandorb
en amikor befejeztem a 8.akat egy este elszivtam feldoboz cigit es azt mondtam soha tobbet nemhogy penzkidobas de azert a penzert sok mast lehet venni pl. kajat amivel jo laksz nem ehezzel ki cigi miatt

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BaliBoy
Pedig teljesen igaza van mind két felvetésében. Egyrészrõl semmi értelme nincs, másrészrõl a fiatalok nagy része elõször azért próbálja ki mert látja a többiektõl, "nagyoktól", aztán ettõl felsõbb rendûnek, azaz "keményebnek" érzi magát. Eleinte. Utánna ráébred, hogy valójában nem lesz keményebb tõle, de addigra már annyira rászokik, hogy nehéz abbahagyni. Továbbá olyan életvitelt folytat aminek ""tartozéka"".
Ez nem begyöpösödség és nem is kockaság kérdése. Ez sajnos tény. Csak nyitott szemmel kell járni.

nandorb
de minek a faszba cigizunk penz kidobalas ha van penz felesleged add nekem
majd en elkoltom

Garf
18-25 között... oké. akkor te biztos anyuci kedvence vagy, vagy esetleg akkora kocka, hogy nemlátsz ki a bajszod mögül... nem mondanál ilyeneket ha esetleg közösségi életet is élnél. ha ez mind nemigaz bocs, de akkor is vicc ilyet mondani. 70éves begyöpösödött agyú embertõl megtûrök ilyeneket... de korombeli ilyet mondjon... kész.

http://www.flickr.com/photos/bubue/

sweech
értelme nincs, a legtöbb fiatal azt hiszi attól lesz gecikemény

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nandorb
nem tom mi ertelme van a cigizesnek inkabb egyel napraforgot vagy szorakozz massal ha ideges vagy nem rakas penzt kidobni egessegtelen dologra

Szerintem ez hülyeség, ha le akarsz szokni akkor többet ne gyújts rá, ennyi.

bens
a következõ fokozat a kamerás és mp3 lejátszós cigi lesz

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

trogerzsiger
Nadejó, a végén már csak a díszbagosokon lehet majd röhögni akik ketõt beleszívnak a bagójukba azt csá😄

magus
nem a nikotinról kell leszokni, hanem a szokásról, arra meg nyílván ez sem jó

toysoldier
neked nem lehet.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

PíszLávJuniti
lál
fake

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Froopy
bocs, nem oda

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Froopy
Pénzért vállalok cigire szoktatást. 1 nicorette rágóval kezdünk, majd egyre többel folytatjuk, míg a hagyományos ciginél nem tartunk...<#idiota>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Sadist
"Szerintem joga van az embernek dohányozni, inni, drogozni. Úgyis mindenki maga dönti el, hogyan képzeli el a saját életét. Nameg magával a dohányzással nincs gond, csak a függõ tömegekkel."

Persze, joga az mindenkinek van. Szívja a füstöt nyugodtan, de ki ne fújja, mert az én egészségemet is károsítja.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Egy átlagos buta dohányos havonta elszív annyit, amibe az kerül.

Énvagyokazapád
18 vagy?

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

BaliBoy
EZ egy tipikus .......... hozzáállás.

A cigi nemcsak a te egészségedet károsítja. Gondolom nem hat számodra újdonságként az a fogalom, hogy passzív dohányzás. És nem, nem lehet elkerülni. Vannak olyan helyzetek amikor el kell viselni. Szóval azzal ne jöjjön senki, hogy menjen arrébb az ember.

És abban sincs igazad, hogy mindenki maga dönti el, hogy mit kezd az életével, ha az másokat is veszélyeztet.

A tavalyi év során 3 ember halt meg az ismeretségi körömben akiknek a halálát közvetve vagy közvetlenül a dohányzás okozta. 2 tödõrák, 1 infarktus. 😞(

NEOreg3
én már 18 éve leszoktam a dohányzásról

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vegicsek
A bumerángban Bocskorék már elbaromokdtak vele 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

BaliBoy
Figyi, gondolj bele. Egy doboz cigi ~500ft. Vagyis 40 doboz cigi ára. Mondjuk aki napjában 2 dobozzal szív el az tulajdonképpen 20 nap alatt így is úgy is kidobna ennyi pénzt az ablakon.

Szvsz. én ki se röhögném. Sõtt! Értékelem, hogy tesz vmit az egészségéért. Iszonyatosan nagy problémák vannak a társadalmunkban amíg ilyen kiröhögõs az emberek hozzáállása. 😞(

fanka93
gecc de menõõõõ <#wow2>

mama2
De király, akkor olyat a szívbetegeknek is lehet stívni?(ki akarja próbálni, ha már a nikotin(koton😄) tartalma nulla.)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ja, egész leszokástelõsegítõ propaganda faszság :p
Nagyapám 10 évig dohányzott fiatalkorában. Aztán megtudta, hogy felesége terhes. Fogta, elszívott egy cigit, kijelentette, hogy ez volt az utolsó. Aztán 40 éven át egy szál sem, mert úgy érezte, nincs rá szüksége. Ennyit a leszokásról.
dienesoft
Neked már kevés a cigi, nem bírod elviselni a gyenge füstöt 😄😄😄 (viccõtem na :] )

bardocz
azért nem olyan egyszerü leszokni cigirõl,persze van akinek könyen megy(nagyapám nem tudom hány cigi cigizés után golndolt egyet és leszokott),de aki azért nem kezd el leszonkni,mert hogy úgyse tud,az már nem is fog soha
Ennyi erõvel betilthatnák az alkoholt is, sokkal pusztítóbb.
Szerintem joga van az embernek dohányozni, inni, drogozni. Úgyis mindenki maga dönti el, hogyan képzeli el a saját életét. Nameg magával a dohányzással nincs gond, csak a függõ tömegekkel.
Én pl. 3-4 havonta elszívok egy szivart, ha jólesik, de nem gyakrabban. Nem tudnék dohányos lenni. Ha az orrom alá füstölnek, akkor meg max arrébb állok, engem nem zavar, tiltás nem vezet semmire. Max nagyobb mennyiségû pénzbírságokat lehet behajtani :p Ha rajtam múlna, a vadkendert is legalizálnám. De ez nem ide tartozik 😄
Gladiator
haveromnak van, megvette 14.000ft-ért, kb 3 napig használta, aztán hagyta a francba. én is kipróbáltam, 4 hónapja leszoktam, mégse éreztem semmit. annyiból jó, hogy a környezetedet nem zavarja.

dienesoft
És a végén rászoksz a párára...

igy van 😊 ez ugyan akkora fassag mint a nikotin tapasz felteszed magadra beebeszeled magadba hogy haj lefogok szokni aztan le is szoksz jobb esetbe 😄 de ugyan ugy letudsz minden ien szar nelkul ha le akarsz(akarat ero kerdese csak)
Ezegyébként valami mûanyag szar? 😄
Most komolyan, mire jó ez? Én nem dohányzom, de azért próbálom elképzelni. szívok egy darab mûanyagot, és jön belõle a vízgõz! óigen.
Benny04
az kurva jó lenne 😄

fanka93
jaja xD

12346
jah... ez megint csak egy jó biznisz lúzerek lehúzására😊 és a kivitelezõknek gratulálni szeretnék ezúton is^^ én nem dohányzom, max néha némi zõccség, de egy nagyon közeli ismerõs elég masszívan dohányzott, aztán januárban gondolt egyet, letette, azóta egy szálat nem szívott. szvsz akinek "nem megy", nem is akar leszokni.

byzhouse
ez fájt de nagyon 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Frosty01
az túl jó lenne....

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
pontosan.

practitioner of the forbidden arts of death

R0zs0máK
Remélem betiltják jól a dohányzást 😛PP

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Énvagyokazapád
amíg netezni nem lehet rajta, vagy zenét hallgatni, addig maradok a normálisnál :l

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

sapkafej
pf
de megmondtad ecsém...

György

ha vaki le akar szokni az minden ien szar nelkul is letud <#zavart2>
Garf
azt hallottam h az gonosz és csunya rossz impotenciát okoz 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Balumann
Akartam mondani, hogy nem is lenne rossz ötlet aki leszeretne szokni de már tényleg annyira hozzászokott, hogy nem siker. De megnéztem az árakat...

"Oxy-Gain szivar... - Akciós ára: 20 990 Ft"
másik oldalon 50ezer Ft feletti számoakt is láttam. Nah oké...
Ezzel ráadásul ki is röhögnék szerintem zat aki ilyet szív... csak pont a lényeg nincs benne, hogy károsítsuk meg magunkat és ne legyünk egészségesek... az a menõ...
(nem nekem, én nem dohányzok)

Benny04
esetleg gumi p*na <#idiota>