Elektromos cigi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyúrós haverjaim szoktak ilyenekkel védekezni mikor ecsetelem nekik, hogy az a sok szar mennyire káros amit megesznek, hogy nagyobbak legyenek. (muterom onkológián dolgozott - csak gyúrós mellrákos betegeik voltak férfiak közül) Ugyanezt a szöveget szokták elõadni, hogy van más is ami mérgezi az embert. De gondolom egy drogos pl. ugyanezt adná elõ.
Ami egyébként igaz is. Csak egy hatalmas probléma va a dologgal. Az, hogy pl enni kell. Az utcára menne kell és közlekedni. Viszont dohányozni NEM KELL! Tehát magyarul ez egy felesleges plussz rossz amitõl ha megszabadul az ember még nem feltétlenül lesz qrva egészséges, de az biztos, hogy egészésgesebb mintha szívná.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
oké májkül éljünk egészségesen. Mondja csak, evett már gyorsfagyasztott kaját és ivott kólát / sört / bort hozzá? Jaaaa hogy azok kurvaegészségesek! értem! Mást se lehet hallani a kibaszott tévébõl, hogy patkányszarral van tele minden gyár, meghogy mennyi mérget eszünk nap, mint nap, és lélegzünk be odakint. Mi lesz a következõ? Kiverem a hülyegyerek kezébõl a csokit, hogy KUSS FIAM ELZÁRJA AZ EREIDET!
Vagy kitépem a papit a 2 ütemû trabiból, hogy "ne károsíccsad az egéssségemet tata mer' megaprítalak"?
Tudok-e mondani pozitív dolgot mellette?
Igen. Jó. Valszeg mindenki (remélem) tudja, hogy kurvakáros. Éshogy kurvadrága. Éshogy kurvaszar. Éshogy le kell szokni róla, éshogy függõség. mint az internet (mielött jönne egy kurvaokos, megjegyztem, hogy igen, tudom, hogy ez más). Ennek ellenére jó.
Ne érts félre, ez nem azt jelenti, hogy a commented elsõ részével nem értek egyet, csak ezt nem birom, mikor ebben a mocskos világban az egészségét félti mindenki, miközben magasról szarik rá, és nem feltétlen a dohányzás miatt 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Aki dohányzik az eleve
1. buta, mert leszarja a saját egészségét
2. bunkó, mert leszarja más egészségét
3. balek, mert egy rakást pénzt kiad önként és dalolva arra amivel folyamatosan mérgezi magát
Vagy esetleg tudsz mondani valami pozitívumot is a dohányzás mellett?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Jogos, de a cigi elnyomja az étvágyat. Mit gondolsz miért dohányoznak a hajléktalanok annyit?
[merlinw.org]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ez nem begyöpösödség és nem is kockaság kérdése. Ez sajnos tény. Csak nyitott szemmel kell járni.
majd en elkoltom
http://www.flickr.com/photos/bubue/

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
fake
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Persze, joga az mindenkinek van. Szívja a füstöt nyugodtan, de ki ne fújja, mert az én egészségemet is károsítja.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A cigi nemcsak a te egészségedet károsítja. Gondolom nem hat számodra újdonságként az a fogalom, hogy passzív dohányzás. És nem, nem lehet elkerülni. Vannak olyan helyzetek amikor el kell viselni. Szóval azzal ne jöjjön senki, hogy menjen arrébb az ember.
És abban sincs igazad, hogy mindenki maga dönti el, hogy mit kezd az életével, ha az másokat is veszélyeztet.
A tavalyi év során 3 ember halt meg az ismeretségi körömben akiknek a halálát közvetve vagy közvetlenül a dohányzás okozta. 2 tödõrák, 1 infarktus. 😞(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Szvsz. én ki se röhögném. Sõtt! Értékelem, hogy tesz vmit az egészségéért. Iszonyatosan nagy problémák vannak a társadalmunkban amíg ilyen kiröhögõs az emberek hozzáállása. 😞(
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nagyapám 10 évig dohányzott fiatalkorában. Aztán megtudta, hogy felesége terhes. Fogta, elszívott egy cigit, kijelentette, hogy ez volt az utolsó. Aztán 40 éven át egy szál sem, mert úgy érezte, nincs rá szüksége. Ennyit a leszokásról.
Szerintem joga van az embernek dohányozni, inni, drogozni. Úgyis mindenki maga dönti el, hogyan képzeli el a saját életét. Nameg magával a dohányzással nincs gond, csak a függõ tömegekkel.
Én pl. 3-4 havonta elszívok egy szivart, ha jólesik, de nem gyakrabban. Nem tudnék dohányos lenni. Ha az orrom alá füstölnek, akkor meg max arrébb állok, engem nem zavar, tiltás nem vezet semmire. Max nagyobb mennyiségû pénzbírságokat lehet behajtani :p Ha rajtam múlna, a vadkendert is legalizálnám. De ez nem ide tartozik 😄
Most komolyan, mire jó ez? Én nem dohányzom, de azért próbálom elképzelni. szívok egy darab mûanyagot, és jön belõle a vízgõz! óigen.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
"Oxy-Gain szivar... - Akciós ára: 20 990 Ft"
másik oldalon 50ezer Ft feletti számoakt is láttam. Nah oké...
Ezzel ráadásul ki is röhögnék szerintem zat aki ilyet szív... csak pont a lényeg nincs benne, hogy károsítsuk meg magunkat és ne legyünk egészségesek... az a menõ...
(nem nekem, én nem dohányzok)