Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok hol van a játék mentéseinek a helye?Sehol nem találom....
Új gépem van,amire felraktam a játékot,régen XP-n futott,most Windows 7-esem van.Elég sokáig eljutottam vele,nem akarom újra kezdeni,ezért az elõzõ mentésemet átmásolnám,de az új gépen nem találom a mentés helyét.
Ami az XP-n volt mappa,az ezen nincs.
Valaki tud segíteni?
(20x álltam neki,mire sikerült kinyírnom a templomban az elsõ BOSS-t,nem akarom még egyszer végig kínlódni :S )
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tom hogyan kell kinyírni azt a szürke nagy kardos pajzsos emberfélét, vki tudna segíteni? elöre is köszönöm!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
tudnál nekem abban segíteni hogyan kell legyözni a nagy szörnyet a templomban
és egyépként igazad van ne a harmadik fejezet:D
;D
Menj valahol balra, ahol van egy láng dobd bele a bumerángodat, és dobd meg a legközelebbi fáklyát visszafelé, és igy tovább a temetõ közepén lévõt utoljára!!! És kinyilik a kapu...
(Dark Sector)
utána ment a játék
És nem olyan nehéz 4. próbára én is megcsináltam.
Lényeg a tûz..
dobálódzó szörnyet a romos templomban a negyedik részben? Már annyit dobáltam le szakad a kezem mégsem pusztul a köcsög. Köszi
PSN ID.: Beegabor
jó játékot mindenkinek!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
fagyasztok, de semmi.
Csak lõni kell?
hátul fent a lépcsõn ha felmegyek egy kerítés mögött villog egy piros lámpa, de semmit nem tudok csinálni.
10e Ft csak egy darab van akit érdekel privizzen vagy mail [email protected]
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
[email protected]
Remélem lesz neki folytatása!<#wink>#wink>
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Tolta nár vki system linken keresztül vagy live-on? Milyen élménnyel gazdagodott? Megéri kipróbálni? Szimpla lövöldözés az egész multi?
Privi vagy [email protected]
Aki elakadna, ajánlom neki ezt az oldalt.
A teljes végigjátszás YouTube videó formájában nézhetõ meg.
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Pálya szélén a falban körbe körbe karikába megy egy jeges hordó, én azzal fagyasztottam le a pengémet majd mikor jött a boss és a közelembe ért berobbantottam a glaivet és belefagyott a vízbe, ilyenkor lõttem.