Dollhouse (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A FOX-ot elsõ sorban a nézettség érdekli, érthetõ okokból, lévén kereskedelmi TV-rõl van szó. A baj az, hogy ott áll kutyául a sorozat. Hiába volt (szerintem) nagyon eltalált a Firefly is, ha nem nézik elegen, akkor kasza (lehet vitatkozni sok minden miatt ezzel persze, de a lényegen nem változtat). A kérdés inkább az, hogy miért a második évad közepére kezd el olyan lenni a sorozat, amilyen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Victor1103
Remélem ez a dupla résszel való kavarás nem azt jelenti hogy a Fox minnél hamarabb le akarja zavarni és nem tervez vele a késõbbiekben. Kár lenne mert nagyon sok potenciál van a sorozatban és már a történet is nagyon jó irányvonalat vesz fel.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bulykin
"A többség valószínûleg tudja, de azért szépen kiírjuk: A Babaház a 2×04 után kisebb szünetre ment, legközelebb december negyedikén jön új rész. Csakhogy, és de. Decemberben duplán jönnek az epizódok, az az kétszer 45 perc Babaházat kapunk majd minden szombat reggel. És ami egyértelmûen kiderül az elõzetesbõl:

Végre jön SUMMER GLAU."

deinoék blogjárol^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Andr0
hát nem a 4. részben jött be (most néztem meg nagyon jó let!!) DE várom hogy Glau is megjelenjen mert Amit Alkotott a FireFly sorozatban az nagyon bejövõs😄

Armin & Ayu fan

Bulykin
a 3-rész nekem is nagyon tetszett, végre rákapcsoltak, már az elején lehetett érezni, hogy ez jó lesz😊
4.résztõl jön be a képbe Glau néni?😄😄

Bulykin
"A FOX leszögezte: le fogják adni a Dollhouse mind a 13 berendelt epizódját. A csatorna képviselõje elmondta, hogy nyilván nem elégedettek az adatokkal, várható, hogy novemberben, a sweeps idején valami más mûsorral próbálják majd feldobni a nézettséget, de végig le fog menni a sorozat. A folytatásról majd azután fognak dönteni. Joss Whedon elmondta, hogy a 2×13-at úgy fogja írni, hogy legyen benne lezárás is, de persze maradnak nyitva ajtók is."

Victor1103
2x03-as epizod nekem nagyon tetszett.Remélem a többi is legalább ilyen jó lesz + Summer Glau is dob majd egy kicsit a sorozaton😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bulykin
2.rész már egy fokkal jobb volt sztem, nehezen de beindul, érdekes kis rész volt...

[NST]Cifu
Ezt a kezdést én sem értem. Amilyen jó volt az elsõ évad utolsó 4 része, én is azt vártam, hogy na, most aztán beindultak. Ehhez képest... nem mondom, hogy rossz, mert folytatják a karakterek kifejtését, de sehol sincs attól, amire számítottam.

Nemrossz, nekem tetszik 😄

REAL MADRID

Bulykin
virtuális Echo desktop
kipróbálta vki?😄

tnm
én végsõkig ki fogok tartani -úgy se lehet túl sok hátra :S -, de nem nagyon van mirõl beszélgetni. a többség fanyalog -ezeknek egy jó része sztem sokszor nem is veszi észre a mélyebb wtf-okat-, a maradék meg tudomásul veszi, hogy sokan elfordulnak, de marad.
"és mindenki kaszára akarja ítélni" úgy is csak az számít a Fox mikor akarja 😄

mondjuk ez a 2. évad nekem is csalódás ahhoz képest, amilyen szinten végetért az elsõ (és most nem a DVD exclusive részekre célzok, azok egészen más ligában játszanak...)

[NST]Cifu
Korrekt, mehet be. Bár ahogy elnézem nem túl népszerû sorozat a második évadra sem, és mindenki kaszára akarja ítélni. :S

Banner?

REAL MADRID

Bulykin
"Csak jelzésképpen: pénteken a kábeles Stargate Universe 2,35M nézõvel nyitott, ami sehol nincs például a Warehouse 13 nézettségéhez képest. Ennél kevesebben nézték a Dollhouse-t, melyet még a Smallville is vert. WTF? Talán, ha egyszer kapna felvezetést is."

ajajj<#szomoru1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

[NST]Cifu
Õszintén szólva én is zavarosnak, átláthatatlannak éreztem. Nem a legjobb ómen egy új évad kezdetén...

Bulykin
megnéztem én, az elsõ fél óra szerintem értékelhetetlen, viszont az uccsó negyed óra az ütött.
néha kicsit zavarosnak éreztem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Egész jó rész volt , nekem tetszett. Bár szezonkezdésnek mást vártam volna.

REAL MADRID

Bulykin
jaja, sajnos...de végülis annyira nem meglepõ, hisz már az elsõ évadban is igencsak rossz volt a nézettség a vége fele

Ha befejezik, bár pénteki halálnapon sztem hagyják végigfutni. De lehet visszarendelik 13 részesre ha nagyon rosszul hoz.

REAL MADRID

Bulykin
ettõl féltem, sztem ez lesz uccsó évad:S

Viszont borzalmasan kezdett nézettségileg :S

REAL MADRID

Jaja olvastam, számomra nincs rossz Dollhouse rész 😛

REAL MADRID

Bulykin
holnapra ígérték, de állítólag nem a legjobb rész:S
de én is kíváncsi vagyok😄

Várjuk! <#vigyor2>

REAL MADRID

Bulykin
2x01 fordítás alatt<#vigyor2>

[NST]Cifu
Szigorúan saját vélemény, de számomra a sorozat leggyengébb pontja továbbra is pont a fõszereplõ személye... 😞

<#szeret>

REAL MADRID

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin

Ha ez lett volna az elsõ rész sztem összecsapott lett volna. Túl sok az ugrás benne. Persze így hogy már láttam a sorozatot nagyon jó.

REAL MADRID

Holnap én is megnézem <#eljen>

REAL MADRID

Bulykin
*dollhouse<#zavart1>

Bulykin
dollhaus ep00 unaired pilot
tökéletes! nekem jobban bejön mint az 1.rész és érthetõ is sztem

Bulykin

Bulykin
2.évad promoképek
Dushku képe üt

Megjelent.

REAL MADRID

Jöhetne már a Dollhouse BRrip is.

REAL MADRID

tnm

Bulykin
a terminátor hypolt volt kúrvára, és én spec e firefflyt nem néztem😛

Abból volt 2. évad nem ?^^
Addig oksés h annyi DVD-t vettek belõle, hogy lett film, de az más 😄

[NST]Cifu
Ez rögtön két hiba, hiszen a TSCC is megbukott ezzel az erõvel, plusz abban sokkal kevésbé volt meggyõzõ (szerintem).

Megbukott ? 😄
Én pl magyarul néztem és ott qrvára idegesítõ hangja volt a szinkronszínésznek, emiatt unszimpi lett a karakter is 😄

[NST]Cifu
Miért a Terminator ugrik be az embereknek Summer Glau-ról... Riverrel (Firefly/Serenity) mi van? :S

Bulykin

Sorozatjunkie-s idézetet csak én nem értem ? :o

sznus
Biztosan nemsokára lesz. Én is várom már! 😊

Tower Guard
A 0. részhez még nincs magyar felirat?:S 😞

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Bulykin
lol<#vigyor5>
hát ezt akkor szépen benéztem^^
nem olvastam vissza és azt hittem h csak 1 rész lesz😊

Két külön dolog...

"kint a plusz két rész a dvd-rõl. remélhetõleg nemsokára jön BR-rõl is"

"Dollhouse - 1×13 és a le nem adott pilot - írta Deino"