A méret a lényeg?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát...testalkat...meg ez lehet hülyén hangzik, de a pasik nyaka is sokat elárul :D

aha.akkor miröl?bár én nmvok csajozós tipus de ha beszélgetnénk a méretekröl nem esnék kétségbe.
nem a magabiztosságról...az becsapós lehet :D

De miröl??A magabiztosságról?
Mert pl nekem megfelel a sajátom ezért nem parázok ha esetleg sexre kerülne a sor vag a méretekre terelödne a téma dumcsi alatt.
Nõje válogatja...de egyébként nagyjából úgy lehet gondolni, h kb mekkora, vagy milyen :D

Met
Extra,
Ti nõk, fel tudjátok mérni, hogy kinek mekkora gyíkja lehet?
Olyanra gondolok, hogy megismerkedtél valakivel és úgy ránézésre gondoltál valamire, hogy mekkora lehet neki és amikor action lett akkor tényleg akkora volt e.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Igyvan!
18,rendes vastagság és tudom használni,ennyi kell hogy kielégits egy nöt.
méret a lényeg?Igen ne legyen 10cm és ne legyen 26 mert igy is lehet de nehéz csajt találni rá.
Ha tdod használni akkor az a lényeg.
igen, te biztosan tudod :)

fanka93
hehe <#nyes><#nyes>

ha úgy mérem mint a macska farkát akkor nekem is...

Segglyukától a végéig

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Scottt
Budiba

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

fanka93
hova szarjak? <#nevetes1>

remek

Ön nyert

megmutassam? :D egyébként én tudom h mekkora és nekem annyi elég is. azt h ki hiszi el és ki nem tök nem érdekel :D

John Cena
Szerintem csak a Horoszkópja az ne szólj senkinek:P:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

nem mondod?! :D

fanka93
nyugi,csak fel akar vágni egy hölgy társaságában <#papakacsint><#papakacsint>

így van :D

stp4trick
mondod ezt Szûzként<#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

és ezt szerinted ki hiszi el? :D

a 18-22 az már jó féle? :D:D most nem nagyképüségböl de akkor pont beleférek a ,,jófélébe" szal nem kicsi csak h mindenkinek világos legyen h nem azért indult a topik :D

autoszimulator
dehisz bojz ár tojz<#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

nem rossz :D

schrank
torrente dialógja pont idevág : "te kivered nekem én kiverem neked ... de csak semmi buziskodás " <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

fijúkák...nekem ezzel nyilván nincs problémám...Ti meg adjatok egymásnak tippet:D

schrank
de akkor meg oda a tojáslikõr java és akkor meg ... <#miaz>

tugyiti
valami olyasmit javasoltak hogy a nyaknál el kell szoritan,de csak a szemem kezd el mindig dülledni meg kékül a fejem... erre gondoltak vajon?
ha ügyes a kislány...akkor azt lehet késleltetni...amúgy meg javallott az igazi elõadás elõtt egyedül próbálni az ilyen fijúknak...álllllítólag hasznos :D

tugyiti
Ja és kezét csokólom Elvira néni érdeklõdni szeretnék hogy mi a teendõ ha túl érzékeny a karabély és a töltet hamarabb távozik mint szeretném?
schrank
az ellen tud tenni ha összezárja a térdeit de mi az a klitorisz ? és számít-e a mérete ? <#vigyor5>

tugyiti
na hát ez az <#smile> hiába hajhásszák a nõk a hosszút ha nincs vastagság nincs mi kitöltse a zûrt, hüvelyi orgazmus hogy lesz ha nincs mitõl?
schrank
azt kérdezzed meg mit kell csinálni korai magömlés ellen mert én nem merem <#hehe>

és jól...és sokáig :D

az szarügy :D de hangsúlyozom, h ha nem nagy...hanem átlagos...az nem baj...a lényeg, h tudja használni :D

nem tudom mennyit fogok...a nõk nem méricskélnek ilyen dolgokat

jah...és mondtam, h kell akkora? Nem...szóval a kérdés gagyi

schrank
nekem eddig mindegyik azt mondta inkább vastagabb legyen mint hosszabb <#rinya>

tugyiti
na és mi a helyzet akkor ha megvan a 18-22 hosszra csak éppen átmérõre nincs meg az 1 cm se? attól még lehet jó lehet ?
schrank
és abból mennyi az amit be is tudsz fogadni ? vagy csak azért kell a nagyobb mert egyes pózoknál a nehéz hozzáférhetõség megköveteli a méretet ... -e ?

TÉK

hát 18-22 környéke azért elég jóféle...persze csak ha a gazdája tudja is használni...

az már nagy...azért az nem kéne...nem jó ha beteszi és a számon jön ki :D

schrank
a nagy az átlagnál nagyobb a magyar átlag valami 15 akkor leszögezhetjük hogy 20-tól nagy <#miaz>

tugyiti
30cm?<#zavart1>
nõje válogatja... meg ez relatív..mi számít nagynak?

schrank
ha má itt vagy a magas nõknek nagyobb kell ... ? <#fogmosas>

Ti pasik vagytok...írhattok amit akartok...de úgyis csak a nõk ítélhetik meg jogosan ezt a kérdést...

schrank
ahogy fábry mondta van vérfasz meg van húsfasz <#hehe>

HTS s3rg1nh00
miért nem mondtad neki egybõl azt,"félreérted kisfarkú barátom"<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D