Segítség! - csajozós problémák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HF
Ha a csávója milliomos akkor felejtsd el. Ha egy kigyúrt izomagy akkoris.<#idiota> Viszont ha egyik sem, akkor legyetek együtt minél többet, és elõbb-utóbb te leszel a szimpatikusabb neki...

wordsworth
ha ilyeneket elmond neked, akkor valszeg barátnak tekint 😊 szoval max megdugod járni már nem fogtok.. jön másik vonat 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Looooser
akkor somebodi nekem is seggitsen már van egy velem 1 idõs csajszi (18)azt van egy 30 éves csávója, de a cinkirudi az hogy tudom hogy bejövök a csajszinak meg hát a csajszi is nekem meg tökjól elvagyunk 2-esbe, és hát nem igazán akarnak szakítani,amikor meg elkezdtünk beszélni nagyon úgyy állt a helyzet hogy szétmennek.. de végül nem...a legnagyobb para hogy elkövettem a lehetõ legnagyobb hibát... bele estem mint vakló a szakadékba -és ezt nem kellet volna míg semmi sem fix-
mit tegyek hogy labdába rúgjak a 30 éves muksó mellet????

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

há megmondod neki hogy hé,te. tetszel.
annyira nem bonyolult ez mint ahogy hiszik itt sokan :o

BUDA > miskolc.

kemszi2
hívd el valamerre kettesben
Firerock
nekem senki más nem segít?😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dragooon
lehet h írta már ezt más, de most nem olvastam végig plusz 100 új üzenetet, de..
szerintem ne kérdezz rá arra, hogy szeret-e táncolni..

nyilván szeret, hisz egy csomó táncos képe van.
szvsz ha azt írod neki, hogy "láttam, hogy szeretsz táncolni", egy fokkal jobb.de végül is ez csak az én véleményem ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

kemszi2
iwiwn ugye azt lehet látni is hogy elolvaste e a leveled vagy már ki is törölte.
De sztem nem való hozzád egy 18 éves csaj.
wordsworth
Igazából egy kuva nagy gond van... aki itt próbál segítséget kérni az alapból luzer 😊 már boccs... Mire vannak a haverok, meg a sörözések? pcdeni a csajt felejtsed el, az hogy 16 vagy talan nem is lenne annyira gáz.. de tapasztalatod a nõk terén.. hát nemsok 😊 próbálkozz fiatalabbakkal, akik szintén tapasztalatlanok, illetve 2-3 év múlva nem kel fórum, hogy csajozzál 😊 Ez az iwiw-es meg msnen dolog meg alapból szánalom. Oda kell menni és beszélni vele 😊 Egész másképp fog rádnézni, mint ha 'nem merek a szeme elé állni inkább pötyögök MSNrõl'... Ha meg elutasít akkor mivan? de most komolyan Kiröhög mindenki vagy mi? A szart inkább elkönyvelik, hogy nem vagy fatökû 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

dragon11
Istenem, ezt elsütötte egyik haverom, és 2éve együtt vannak.
Egy másik is elsütötte, szóba se áll vele..és bánkódik 😄 szal csak úgy csináljátok, h meg van az esélye hogy bejön, lehet h nem..

HF
Egyébként õ picit máshogy adta elõ, az öccsével küldetett egy picit enyhébb levelet a csaj húgának, és utána elkezdett magyarázkodni, hogy bocsi, neharagudj, stb... Csak elsülhet ez kicsit másképp is<#idiota>

HF
Ezt egyik kedves barátom is eljátszotta, igen jó csajt szedett vele fel<#idiota> Lehet nekem is ki kéne próbálnom<#banplz>

Ezt ird:

"Csá leszopsz? "

Ha válaszol akkor lehet ráfogni hülye öcsikére, unokatesóra stb.
Onnan már nem sok😊
Mennyi buta csajt lehet ezzel hülyiteni, édesistenem:ASdasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Add meg a linkjét majd én bepróbálom és elmondom, hogy sikerült 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

HTS s3rg1nh00
az meg pláne,h.tegnap lépett be utoljára<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ScarY MAN
ha összejött a csaj , linkeld be neki ezt a forumot<#banplz>

am vicc de en is neten szedtem ossze a mostani baratnom ^^
mondjuk en csak magamat adtam es mikor jonak lattam felhoztam a talitémát és hát már egy ideje egyutt vagyunk 😊

...

Ez már siralmas.Írjá neki valamit azt csá.
Nem is tom mit akarsz egy nálad idõsebb csajnál.Na mind1

bardocz
ne öt percenként üzengess neki bazz,arra nem gondoltál,hogy nem egész nap gép elõtt ül?<#buck>
kemszi2
bár az hozzá tartozik hogy aznap szinte egész naõp együtt voltunk.volt hogy többen voltunk.aztán elmentünk sétálni ketten.ott elhülyéskedtünk,elbeszélgettünk,aztán este a film közben elkaptam XD
kemszi2
nem tudom milyen film volt😄az elsõ 15perc után már nem sokat láttam belõle XD
dragon11
Legjobb, ha próbálod magadat adni, és mellõzd a nyomulós dumát, azt majd jó lesz élõben a randin=)

Firerock

(L)

szucsy89
ezjó😄
Firerock
vmi jó pr0ne?😊

Count Adyn
Sõt igazából 14-15 évesen meg kell figyelni a 12-13 éves csajok közül meikbõl lesz jóbõr, összehaverkodni velük, aztán 3 év mulva végigmenni minden😄D Tehetségkutatás vazz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kemszi2
közös filmnézés😉 nem feltétlenül ketten.de mindenképpen kicsi társaságban.nekem bejött 10hónappal ezelõtt😛
Count Adyn
Gonosz😄
btw de lennék 16 éves istenem😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Scottt
Én is ezt vallom.Szvsz esélytelen olyan 14-15év körül válogass...
Firerock:Vegyél fel msnre[privbe küldj címt felveszlek msnre😊aztán ott jobban kitudok bontakozni😉De kb 70%esély ha nincs pasija😊
Valószínû tudná mirõl van szó😮

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gordon 24
NA az nagy segítség lenne😄 Szerintem a suliból kilépne a csaj😄DD

Downhill!!

szucsy89
most azon töprengtem hogy elküldöm a csajnak iwiwen a topik linkjét<#idiota><#idiota>

Firerock
ja és õ 1évvel fiatalabb mint én és edzéseken kurvajókat szoktunk 1ütt röhögni

pontosan.

Firerock
ha már így megy a topic nekem is lenne problémám
már fél éve teccik 1 csaj akivel egy edzésre járunk és sokat szoktunk hülyülni
no szerintetek hogy mondjam meg neki?

DaemoonHunter
Már a mai 15 évesek is 2-3 évvel idõsebbekkel kavarnak, szóval tényleg kevés az esélye ennél a csajnál.

gordon 24
Ha ezt elküldted, és nem irt vissza erre semmit (mondjuk az is kérdés mennyit vártál utánna, mert ugye az IWIW nem chet) akkor vagy nem tudja ki vagy vagy nem akar vissza irni. Viszont ha nem tudja kivagy is buktad, mertha most irsz neki hogy: ja bocsi Kiss Gazsi vagyok akkor tutti kiborul. Ha meg nem válaszol akkor meg megrekedt a beszélgetés szóval hát reménykedj. És ha nem ir vissza menj oda hozá a suliban: Szia én vagyok aki irt neked.. Erre majd mondja ki nem emlékszem stb. És már beszélgettek......

Downhill!!

Tinman
Mer' ez a csaj meg magfizika szakköre jár nem? <#wow3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Õszintén:

"én 16 vagyok, õ meg 18, látni láttam, egy középsuliba járunk, még nem beszéltem vele"

Esélyed nem sok, még akkor sem ha te vagy Brad Pittty soha nem látott rokona.
Egy 18 éves csaj simán 22-26 éves pasassal kavar. Majd meglátod, ha 25 leszel ;-)

18 éves lányok már simán olyan felnõttnek képzelik magukat, hogy elvbõl nem járnak fiatalabb sráccal.
Keresgess 15 körül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ez így jó?

ez így jó?

kellene egy kis segítség, és te talán tudsz nekem segíteni, tudom, hogy nem ismersz, és nem tudod, hogy ki vagyok, de fontos lenne, kicsit hosszú, ezért inkább msn-en írnám le (msncím)

HF
A határozatlanságot semmiképp ne lássa rajtad, mert akko felejtõs!

DaemoonHunter
Hát igen, ezek után hatványosan csökkentek az esélyei😄

autoszimulator
az, hogy az iq-d egyre kevesebbnek tünik egy ilyen csajhoz 😄

.: mobilize.hu :.

DaemoonHunter
Ha már egyszer elküldted és nem válaszolt akkor inkább hagyd, még a végén zaklatás lesz😄

fanka93
kicsi a mûszer vagy mi? <#falbav>

mi a probléma?

ok, de akkor mit írjak?

Timbo
az hát 😄 és tudod mi a probléma ?😄 amiért oyan sürgõs volt pont õt felvenni msnre?😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

bocsi, lemaradtam, amit a #78-ban leírtam azt már elküldtem neki, de a #89 jó? küldjem el? (egy igen-t vagy egy nem-et)

DaemoonHunter
Azt se tudja ki vagy. Ez a levél kicsit közelebbi viszonyra utal elneküldd!😄