Segítség! - csajozós problémák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
mit tegyek hogy labdába rúgjak a 30 éves muksó mellet????
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
annyira nem bonyolult ez mint ahogy hiszik itt sokan :o
BUDA > miskolc.
szerintem ne kérdezz rá arra, hogy szeret-e táncolni..
nyilván szeret, hisz egy csomó táncos képe van.
szvsz ha azt írod neki, hogy "láttam, hogy szeretsz táncolni", egy fokkal jobb.de végül is ez csak az én véleményem ^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
De sztem nem való hozzád egy 18 éves csaj.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Egy másik is elsütötte, szóba se áll vele..és bánkódik 😄 szal csak úgy csináljátok, h meg van az esélye hogy bejön, lehet h nem..
"Csá leszopsz? "
Ha válaszol akkor lehet ráfogni hülye öcsikére, unokatesóra stb.
Onnan már nem sok😊
Mennyi buta csajt lehet ezzel hülyiteni, édesistenem:ASdasd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
am vicc de en is neten szedtem ossze a mostani baratnom ^^
mondjuk en csak magamat adtam es mikor jonak lattam felhoztam a talitémát és hát már egy ideje egyutt vagyunk 😊
...
Nem is tom mit akarsz egy nálad idõsebb csajnál.Na mind1
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
btw de lennék 16 éves istenem😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Firerock:Vegyél fel msnre[privbe küldj címt felveszlek msnre😊aztán ott jobban kitudok bontakozni😉De kb 70%esély ha nincs pasija😊
Valószínû tudná mirõl van szó😮
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
már fél éve teccik 1 csaj akivel egy edzésre járunk és sokat szoktunk hülyülni
no szerintetek hogy mondjam meg neki?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Downhill!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"én 16 vagyok, õ meg 18, látni láttam, egy középsuliba járunk, még nem beszéltem vele"
Esélyed nem sok, még akkor sem ha te vagy Brad Pittty soha nem látott rokona.
Egy 18 éves csaj simán 22-26 éves pasassal kavar. Majd meglátod, ha 25 leszel ;-)
18 éves lányok már simán olyan felnõttnek képzelik magukat, hogy elvbõl nem járnak fiatalabb sráccal.
Keresgess 15 körül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"