Limitált kiadású divatgép az Olympustól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benedekco
olyan mint a mobil, ott is van cserélhetõ elölapos meg minden lószar... Én vennék egy simát és azt festeném ki hómméd és elmondhatnám, hogy kézzelfestett

Mé há nem?

Zocsi
Szerintem se lenne rossz, ha nem hangsúlyoznák ki, hogy ilyen meg olyan képzõmûvész mûremeke. Nem azért, de egy ilyen minta kitalálásához nem kell képzõmûvésznek lenni... Én inkább csinálnék a gyártó helyében olyan modelleket, amin vagy egy kiválasztott gyerekcsoport mûvei vannak. Abban lenne valami magasabb jelentéstartalom is. Ha meg pénzt akarnának lehúzni, akkor sztárokkal rajzoltatnák tele a gépeket.
A másik meg, hogy ezekkel a elsõre csicsásnak mondható gépekkel más célközönséget akarnak megfogni. Hóbortos mûvészlelkeket, akiknek nem csak a belbecs a fontos, hanem ha a gépük õket tükrözi. Különcknek, ha így tetszik. Persze ott lehet a fiatal gyerkõcök rétege is, bár ez szerintem kevésbé valószínû.

Lehet hogy valakinek tetszik.. Pl. valaki a kislányának akar venni gépet a szülinapjára aki 12 éves. Szerinted melyiket fogja választani? Ezek közül valmelyiket, vagy a hagyományos fekete-sötétszürke kompozíciót? Miért lenne hülye az aki ilyen gépet választ? Fikabajnok..
Kapna. Volkswagen Golf és Polo Harlekin. Gyári, limitált 😊
http://www.vwvortex.com/artman/uploads/020_001.jpg

Egyébként tényleg legyenek más színû gépek is, van rengeteg színes Olympus is, csak tarkabarka ne legyen :-/ Az olyan buta (magánvélemény!!!)
Gyõzike fel is veszi... bár, õ azért messze van a férfiról alkotott képtõl 😊 Az autó meg más kategória szerintem. Ott azért van egy biztonságos közlekedés nevû fogalom is.

Ettõl függetlenül nem tetszik és csak a mai - mindenbõl pénzt csinálunk és mindig vannak olyan gazdagok, akik nem tudnak már mire költeni - világ miatt van létjogosultsága mindennek.

www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)

Tudod a fotózók 98%-ának ilyen eszébe se jut hogy milyen unalmas külsejû a gépe.
Ezen az alapon egy férfi felvehetne egy ilyen szövetbõl készült ruhát is. Éljen az egyediség! A fényképezõgépnek nem az a funkciója hogy tarkabarka legyen.Ha egy ilyen autót akarnának forgalomba állítani mit gondolsz kapna engedélyt?
Szerintem meg kifejezetten jók. nem olyan unalmasak mint a legtöbb ezüst és fekete gép.mert ugye az ÖSSZES ebbõl a kettõ színbõl valamelyik.
Baj az egyediség ?
Attól mert valakinek más az izlése minta a Tied miért hülye?
Fényképezõgép majmoknak!Ezt csak hülyeemberek vehetik meg!
Írták, hogy ez a mju 1020-as gép. (már régóta bemutatták létezik tesztelték stb...)
Csak a házat dekorálták ki. Így lett ez a limitált széria.
Marketing bullshit. Hol vannak a konrétumok ? Ár, teszfotók, tényszerû képminõség ?
huderonda :-/