GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Kérdezném valakitõl hogy DTM módban a car setup-nál a váltó áttételeket miért nem lehet módosítani?
Ez csak nálam lehet probléma vagy eleve hibás a DTM mod?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
És azokat merre találom?
Sajnos gugliban nem találok de az a baj hogy dtm mod hoz kellene nekem.
Ha van tipp azt megköszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy a GTR2 setup-k használhatók e a GTR EVOLUTION-höz, ha igen akkor azt miként lehet?
A választ elõre is köszönöm:
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Az 5 darabból Nem látja a sima Concept és a 850 est. Nem tudom miért pedig ugyan az van a gépemen meg a szerver gépen is.
Egy a lényeg senki ne beszéljen illetve írjon errõl ugy hogy egyértelmû legyen! Tehát csak körvonalakban beszéljünk róla😄
Google meg ilyesmik ne találják meg a beszélgetést😄
Downhill!!
md c:\wtcced\decrypt
c:\wtcced\find GameData -exec c:\wtcced\wtcced.exe -k volvo "{}" "c:\wtcced\decrypt\{}" ;
Meg lehet csinálni, de kersetek rá a netten erre a kitre va egy forum ahol leirja a gyerek, hogy a WTCCED bat filének mit kell tartalmaznia. Mert az amit a readmeebõl leszedsz nem csomagolja ki.
Downhill!!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Valaki meg tudná mondani, hogy a Volvo:The Game -bõl az autókat át lehet tenni a Race07-be, Evo-ba?
Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha letöltök egy skint és berakom ide: D:\Documents and Settings\név\Dokumentumok\SimBin\RACE 07\CustomSkins és elindítom a játékot kiválasztom az autót rányomok hogy race és kidob a játékból és kiad egy hibaüzenetet valami minidump ez mitõl lehet?
A válaszotokat elõre is köszönöm/
Mert ír itt 25€-ért ilyet: RACE On Expansion. Ez csak egy kieg., és kell alá egy alap, pl. race 07?
Van egy ilyen is 30€-ért: RACE On Bundle. Ez kellene nekem, ha nincs semmi simbin játékom? Kb. ugyanannyiba kerül, mint a bolti dobozos verzió MO-n.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
pl..
Race_Steam.exe skin=RACEOn
vagy
Race_Steam.exe skin=gtrevo
az indítóikonba.
Amióta megvan az on csak azt használom.
Mindent lát (GTR evo, stcc, Race07) és mindennel lehet játszani vele.
Downhill!!
Tudomásom szerint RACE-On alatt nem indítható az EVO, vagy megjelent kiegészítésként a Race-On-hoz is?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
GTR-EVOhoz ajándékba járt az STCC, ha elõrendelted anno.
És olyannyira nem igaz, hogy a Race-On nem is tartalmazza a GTR-EVO-t. Azt még a RACE-On hoz meg lehet venni plusszban.
Valahol olvastam, hogy GTR Evo-hoz Steamen ajándék a Race On. Ez igaz?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."