GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sziasztok!
Kérdezném valakitõl hogy DTM módban a car setup-nál a váltó áttételeket miért nem lehet módosítani?
Ez csak nálam lehet probléma vagy eleve hibás a DTM mod?
batihu
Sziasztok! Ha valakit érdekel,Bugatti Veyron mod NFS Shift-bõl konvertálva:Bugatti

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

pointer4
Hát azt külön kell keresgélned, mert itt az alap verdákhoz van sok. Gyárilag a játékban, az online setup résznél nem biztos hogy van DTM feltöltve, de egy próbát megér.
Köszönöm!
És azokat merre találom?
Sajnos gugliban nem találok de az a baj hogy dtm mod hoz kellene nekem.
Ha van tipp azt megköszönöm!
pointer4
Nem lehet. De van fennt, sok online setup.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a GTR2 setup-k használhatók e a GTR EVOLUTION-höz, ha igen akkor azt miként lehet?
A választ elõre is köszönöm:
batihu
Köszi!<#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

mcmoha
OK. Ha mar nem kell(mindenki latta akit erdekel) lehetne torolni a hozzaszolasomat.😉

gordon 24
Jaja! csak most azt nem tudom elérni hogy a szerverünk lássa mindet.

Az 5 darabból Nem látja a sima Concept és a 850 est. Nem tudom miért pedig ugyan az van a gépemen meg a szerver gépen is.

Egy a lényeg senki ne beszéljen illetve írjon errõl ugy hogy egyértelmû legyen! Tehát csak körvonalakban beszéljünk róla😄

Google meg ilyesmik ne találják meg a beszélgetést😄

Downhill!!

mcmoha
A .bat file-nek igy kell kineznie:

md c:\wtcced\decrypt
c:\wtcced\find GameData -exec c:\wtcced\wtcced.exe -k volvo "{}" "c:\wtcced\decrypt\{}" ;

gordon 24
Neki álltam a 40 es bent van!

Meg lehet csinálni, de kersetek rá a netten erre a kitre va egy forum ahol leirja a gyerek, hogy a WTCCED bat filének mit kell tartalmaznia. Mert az amit a readmeebõl leszedsz nem csomagolja ki.

Downhill!!

w77d
kormánnyal tolom XXD

bardocz
Lépked a billentyûn 😄
w77d
mint a summáher XXD

LaszloLedzenyi
bagoly a szárnyaiddal hogy vezetsz? 😄

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

pointer4
Gondolom úgy is akarsz játszani steamen, oda regeld be, és engedd hogy letöltse. Az mindent a jó helyre tesz.
w77d
hali! Meg van eredetiben a race on is és ma megvettem a gtr evot is (kiegészítõ lemez,l nem az ami tartalmazza a race 07-et. Install után elindítva nem tudtam elérni a race on kocsikat csak a pályákat, ezért megint installáltam a race ont. Most végre megvannak a race on kocsik, de a gtr evo gépekt nem látom, viszont a gtr pályák ott vannak, meg a menü alján a verziószámnál is ez van: race on, stcc, gtr evo...

batihu
Köszi, majd ha sok idõm lesz kipróbálom! <#eljen>

mcmoha
Kozben talaltam valamit. Itt van egy konverzson kit. Ha van kedved szorakozni akkor ennek a segitsegevel megcsinalhatod magadnak.😉

batihu
Köszi! Kár, hogy még csak ez van meg. A 850-es de jó lenne...<#eljen>

mcmoha
Igen, de eddig csak egy modot talaltam, ezt. Ez csak egy auto (VOLVO 240).

batihu
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Volvo:The Game -bõl az autókat át lehet tenni a Race07-be, Evo-ba?

gordon 24
Lehet hibás a skin! Szedj másikat. ahova beraktad jó az fix..

Downhill!!

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha letöltök egy skint és berakom ide: D:\Documents and Settings\név\Dokumentumok\SimBin\RACE 07\CustomSkins és elindítom a játékot kiválasztom az autót rányomok hogy race és kidob a játékból és kiad egy hibaüzenetet valami minidump ez mitõl lehet?
A válaszotokat elõre is köszönöm/
pointer4
Igen, az expansionhoz kell hogy legyen race07-ed, hogy használhasd, ami akár a GTR-EVOval is meglehet már. A 30€ csomagba benne van a race07, de a gtr-evo nincs!
Ha steamen megveszem a race on-t, akkor mit kapok?
Mert ír itt 25€-ért ilyet: RACE On Expansion. Ez csak egy kieg., és kell alá egy alap, pl. race 07?
Van egy ilyen is 30€-ért: RACE On Bundle. Ez kellene nekem, ha nincs semmi simbin játékom? Kb. ugyanannyiba kerül, mint a bolti dobozos verzió MO-n.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Hecker007
már bele patchelték 😊

Yeltzin
nem egészen, mert mondjuk sima RACE07 indítással nincs minimap, ami az EVO-val jött (bár utoljára legalább fél éve indítottam R07-et, azóta akár bele is peccselhették) 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

pointer4
Ha fel van installálva a kieg, akkor mindegy hogy race07-nek, Evonak, Stcc nek, vagy RaceOn-nak indítod, az csak a játék kezelõfelületének skinjét változtatja, a tartalom egyforma.
pl..
Race_Steam.exe skin=RACEOn
vagy
Race_Steam.exe skin=gtrevo
az indítóikonba.
batihu
Igen, nálam is minden fennt van! <#wink>

gordon 24
Teljesen kompatibilis.
Amióta megvan az on csak azt használom.

Mindent lát (GTR evo, stcc, Race07) és mindennel lehet játszani vele.

Downhill!!

Black Ghost
Ezt hogy érted?

Tudomásom szerint RACE-On alatt nem indítható az EVO, vagy megjelent kiegészítésként a Race-On-hoz is?
pointer4
Hajjaj 😄
Elég nagy kavarás van 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

pointer4
Ja, csak 25€ a postaköltség 😄
GTR-EVOhoz ajándékba járt az STCC, ha elõrendelted anno.
És olyannyira nem igaz, hogy a Race-On nem is tartalmazza a GTR-EVO-t. Azt még a RACE-On hoz meg lehet venni plusszban.
Sziasztok
Valahol olvastam, hogy GTR Evo-hoz Steamen ajándék a Race On. Ez igaz?

batihu
"Nagy itt a forgalom" <#wink>

Dietrich
kitudnák..csakhogy a simbin híres arról, hogy magasan szarik az ilyenekre..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én is úgy emlékszem, hogy régebben mintha reális kõrszámot társított volna az adott pályához. Csodálkozom hogy ezt a hibát ennyi idõ után sem bírják kijavítani. Hétfõn raktam fel az STCC-t, és ugyan ezt csinálja a svéd bajnokságban is.<#szomoru1>

Igen,, kb fel(?) eve jott ki egy patch amivel osszehoztak, hogy ne lehessen normalis bajnoksagot futni. Vagy fix kor, vagy idolimit. Thx Simbin!<#worship>
kifli
köszi
meglesem, szerintem az lesz a gond 😊
bardocz
Field of view a neve, opciók>visual>enviroment, valami részletesség van alatta, gondolom azért állítottad át azt is, én is beleestem ebbe a hibába:-)
kifli
azt hol kell? mert sehol nemtaláltam, lfs-ben is így néz ki minden ha a látószöget magasra állítom, de itt nem találtam hol kell állítani :/
Hali! Lenne egy kérdésem. A bajnokságnál azt írja a játék, hogy ha egyéni szintet választok akkor futamonként változtathatom a parmétereket. Na de hogyan? Amikor a következõ futamra lépek nincsen más opció, csak a futam megkezdése. Bosszantó, hogy a mindegyik pályán ugyanannyi kört kell megtenni, hiába állítom be a bajnokság elején a "reális"-at.

bardocz
Látószöget nem húztad fel?
kifli
akkor csak nekem nem tetszik ez a nézet?

ülés teljesen elöl van
batihu
Szerintem nem szarok...Belsõ nézetben az ülés pozícióját lehet állítani, és az akció kamerás nézetben %-osan lehet állítani milyen közel legyen a szélvédõ!

kifli
mitöl lehet az hogy szarok a kameraállások a játékban? úgyértem hogy belsõ nézetbe nagyon távol van a akamera (seat position teljesen elõre állítva) de pl külsõ nézet is szar, meg ha tetõnézetbe vagyok vagy a kocsi oldalánál lévõ kameraállásba akkor félig belátok akocsiba. gtr evo meg race on van fent. Ja meg mégvalami lehet hogy a freetrack miatt csinálja?
Nagyon szépen köszönöm. Végre egy gyors link.