Showder Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Nem szeretem ezt az embert(és akkor finoman fogalmaztam), de ebben nagy igazsága van. Az nem stand up, hogy jó kommunikációs képességû emberek neten összekeresgélt vicceket, sztorikat mesélnek el e/1-ben. Persze, poénos, meg minden, mert jól adják el a humort a közönségnek, de attól ez még távol áll a stand up valódi mûfajától.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Van benne azért egy kis igazság amit ír, de elképesztõ hogy ez az ember aztán mindenhez ért, mindenben jártas és mindent olyan jól tud... Majd meglátjuk hogy õ mit produkál stand up cím alatt. Fel kellene fognia hogy attól hogy neki valami nem tetszik, attól még a többségnek tetszhet és úgy jó ahogy van.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

FrezeR
Nekem sem tetszett a nyitóadás, bár már pár éve ez így megy. Egy nagy név és három gyenge, mert hogy úgy is lassan indul be a nézettség. Könyörgöm, miért nem lehetett a Kiss Ádám mellé még betenni az Aranyosit, vagy a Dombit,hogy még röhögni is lehessen? Mert a Benk, Csenki, Orosz hármas szánalom volt.
Szerintem pedig egy szépen, elõre megtervezett elõkészítése volt az õsszel induló Late Show-utánzatnak, amivel be fog próbálkozni a csatorna. Biztos, hogy megpróbálják követni az US trendet is (eszméletlen pénzeket hoznak), és már ideje lenne azokat is áthozni.. kérdés, hogy írókat honnan szereznek hozzá.

Klon
Akkor csak nekem nem tetszett...
Biztos velem van a baj :D

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

sztem is jó volt a nyitó... kiss ádám gyengécske

ressy14
Nem feltétlen kereskedelmi csatornán kíván megjelenni. Sõt szerintem tudatosan kerülné is a lehetõségét, ha máshonnan is megkeresnék. Például ahogy lejjebb írtam, a Fábry-ban vendégfellépõként, mint ahogyan anno elkezdték a pályát.

Nekem hiányoznak a poénjai, amikor itt volt fellépése nálunk, épp nem értem rá (egyébként a jegyár is szerintem magas volt).

Egyébként ez a szezonnyitó rész nem volt annyira rossz, mint amilyennek gondoltam a fellépõk láttán. Ha ezt a szintet tudnák hozni minden adásban, akkor én már elégedett leszek.

Dum spiro, spero.

Nem saját mûsor kérdése ez. Mondta is, hogy ellene van a rendszeres TV-s szereplésnek, mert úgymond ellövi az összes poénját akkor, és kiég, mint a többiek.
de szerintem saját mûsort kereskedelmi csatornán biztos nem fog kapni.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

ressy14
Amikor kijelentette a kiválását a Showderbõl, akkor a facebook-on az okok kifejtése mellett leírta azt is, hogy keresi a lehetõségét annak, hogy a képernyõn láthassuk akár egy saját mûsorral is.

Dum spiro, spero.

Bödõcs kilépett a Showder Klubból. Valószínûleg nem is fog szerepelni a kereskedelmi csatornákon.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

a.carkey
Miért? Puzsér vagy a Settenkedõ lerakott?

(Költõi ...)

A medve nem játék.

ressy14
azért byealex-tõl idézni... Mintha õ olyan rohadt sok mindent lerakott volna eddig az asztalra. Mondjuk kezdhetné az énekórával.

Egyébként én örülnék neki, ha a Bödõcs kapna valami mûsort a két ratyi kereskedelmi adó valamelyikén, mert mostanában nagy a csend felõle (eltekintve attól, hogy országszerte jár haknizi).

Dum spiro, spero.

a.carkey
"Miért nevezik ebben az országban kritikusnak azt, aki egyébként mindig csak negatívumokkal tûnik fel, esetleg pár milláért hajlandó jópofa mondatokat is odadobni egy-egy tehetségkutatóban? Ez nem kritika. Sz*rozni, meg ’tiszta szégyenezni’ jóskapista is tud az utcáról, ez ettõl még nem kritika, félreértés ne essék. A kritikában ott van az építõszándék, amibõl mindenki tanulhat." (ByeAlex)

A medve nem játék.

a.carkey
Puzsér???? OMG.

Már az elõzõket se nagyon bírtam megnézni, de azt hiszem ez mindennek a legalja lesz, ha az az idióta színpadra kerül.

A medve nem játék.

Én is néztem egyet xd Amúgy nem tudom h mûködik ez de esetleg a fellépõket akik már ismertek ki lehetne tenni fejlécbe és akkor majd bõvíteni ha többi is ismert lesz, és akkor mindenki látná majd mindig kik lépnek fel aznap.

ressy14
Puzsér Róbert dafuq?!

Dum spiro, spero.

1. Trabarna, Rekop György, Bruti, Szupkay Viktor

2. Kiss Ádám, Csenki Attila, Benk Dénes, Orosz György

3. Aranyosi Péter, Dombóvári István, Kõhalmi Zoltán, Hajdú Balázs
---------------------------------------------------------------------
4. Kovács András Péter, Szomszédnéni Prod.Iroda, Trabarna, Szobácsi Gergõ

5. Kõhalmi Zoltán, Mogács Dániel, Beliczai Balázs, Felméri Péter

6. Dombóvári István, Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Puzsér Róbert

ressy14
szerintem ezek közül, aki értékelhetõ:

Szupkay, Kiss Á, Benk, Aranyoszi, Dombi, Kõhalmi, (talán még a Rekop Gyuri),a többi kuka.

Én általában felvételrõl nézem vissza, és a többi "humoristát" meg átpörgetem. Hiányzik a Bödõcs Tibike. Annyira felhígult a mezõny, hogy a pár évvel ezelõtti szintet meg sem közelíti.

Dum spiro, spero.

Bruti és Szupkay? Én speciel eléggé szarnak tartom õket, Bruti minden csak nem vicces.

Az elsõ három adás fellépõi:

1. Trabarna, Rekop György, Bruti, Szupkay Viktor

2. Kiss Ádám, Csenki Attila, Benk Dénes, Orosz György

3. Aranyosi Péter, Dombóvári István, Kõhalmi Zoltán, Hajdú Balázs

Szerintem én a második adással kezdek majd, de az se ígérkezik számomra olyan jónak. A harmadik viszont eléggé kedvemre való. Én azt nem értem csak h nem olvasnak nézõi vissza jelzéseket ilyesmi, annyira erõltetek Trabarnát is pl, miközben sok helyen olvasom h nem jön be sok mkinek.

a.carkey
Köszi.

A medve nem játék.

ressy14
a.carkey
"Van egy rajongói oldalam a Facebookon több mint 140 ezer követõvel"

Hehe. Többen mint a millának ... :D

A medve nem játék.

a.carkey
"Ha már említed Kõhalmi Zoltán kollégádat, õ kapott egy önálló estet az RTL-en."
Errõl lemaradtam.

A medve nem játék.

ressy14
<#eljen>

remélem a tv-ben rendszeres látjuk majd a stand-up-jait. A Fábryban elnézném :)

Dum spiro, spero.

Effe88
egyetértek, teljesen tönkre vágták az egészet

Klon
hát, ezt sajnálattal olvasom, ugyanakkor teljesen egyetértek, és megértem a döntését.
Szerintem aki valamire is tartja magát, az elõbb-utóbb így tesz, és csak a legalja marad... :S

Kössz az infót!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Klon
Hadhazit en is! :)
...meg Bodocsot, Aranyosit, meg Kohalmit. Nekem Ok a favok.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

A Kertész Ricsi (óóó Ricsifiúúú) még talán elmegy, de a másik kettõtõl én is hülyét kapok. Viszont Hadházit már rohadtul várom :)
Klon
hát, ha tényleg így lesz ahogy írod, akkor ez az idei nagyon gyenge lesz. :(

Tót Edu, Trabarna, meg a "temetõs, tájszólásos" nagyon gáz szerintem! Én azt a Gajdost se tudom, h kicsoda...

Fene megette az egészet! :D

A szabolcsi csávó, a temetõs, tájszólásos :D

Hát lehet nem lesz akkor idén Bödõcs, jövõ héten Rekop György, Aranyosi Péter, Hadházi László és Csenki Attila lesznek. Azt nem tudom h utánuk lévõ két hétben már az utolsó két adás lesz vagy még lesz közte kettõ, de szerint nem lesz több.

Effe88
Bödõcs akkor nem is lesz:S:S:S

KAP,Dombóvári,Kóhalmi viszont jó lesz
tóth edu::S:S
istenemS:S: trabarna S:S: kertész az kicsoda??:D

Az utolsó két showderen idén:
Dombi, KAP, Kõhalmi, Gajdos Zoltán
Trabarna, Kis Ádám, Kertész Richárd, Tóth Edu
lesz majd.

Az utolsó elég vérszegény lesz. Trabarna már megint miért??

Effe88
thx

ezt is kihagyom maXD
KAP oké.... de a többi<#zavart2>

Klon
ja. hagyján... nálam Õk az "elmegy" kategóriába tartoznak...
Hajdú Balázs az a nagyon lassú beszédû gyerek, akinek szintén alig vannak poénjai.
A másik az ismeretlen... (hátha jó lesz :) )

ressy14
KAP és szomszédnéni még okés, de a másik kettõ? kiabánataza Szobácsi Gergõ?

Dum spiro, spero.

Klon
Köszi az infót!

viszont ismét elég gyenge mûsor várható... :(

Kovács András Péter - KAP, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Szobácsi Gergõ és Hajdú Balázs lesz ma este ha minden igaz.

Klon
viszont jol all neki :D

Mogács minden alkalommal megerõsíti azt, amit eddig is tudtam: Ez az ember nem komplett :)
Effe88
igen
jónak ígérkezik
végre:D

Klon
jobban hangzik, mint az eddigiek :)

Kõhalmi, Mogács, Beliczai meg öö Benk ha jól tudom.

Klon
a ma estiben elvileg Kõhalmi is lesz! jeee :D

Klon
<#eljen>

Nem tudom mennyi igaz belõle, hogy Norbi klinikai halál állapotában volt..s ezen "kalandozott"

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...