Showder Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Biztos velem van a baj :D
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nekem hiányoznak a poénjai, amikor itt volt fellépése nálunk, épp nem értem rá (egyébként a jegyár is szerintem magas volt).
Egyébként ez a szezonnyitó rész nem volt annyira rossz, mint amilyennek gondoltam a fellépõk láttán. Ha ezt a szintet tudnák hozni minden adásban, akkor én már elégedett leszek.
Dum spiro, spero.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Dum spiro, spero.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Egyébként én örülnék neki, ha a Bödõcs kapna valami mûsort a két ratyi kereskedelmi adó valamelyikén, mert mostanában nagy a csend felõle (eltekintve attól, hogy országszerte jár haknizi).
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
Már az elõzõket se nagyon bírtam megnézni, de azt hiszem ez mindennek a legalja lesz, ha az az idióta színpadra kerül.
A medve nem játék.
2. Kiss Ádám, Csenki Attila, Benk Dénes, Orosz György
3. Aranyosi Péter, Dombóvári István, Kõhalmi Zoltán, Hajdú Balázs
---------------------------------------------------------------------
4. Kovács András Péter, Szomszédnéni Prod.Iroda, Trabarna, Szobácsi Gergõ
5. Kõhalmi Zoltán, Mogács Dániel, Beliczai Balázs, Felméri Péter
6. Dombóvári István, Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Puzsér Róbert
Szupkay, Kiss Á, Benk, Aranyoszi, Dombi, Kõhalmi, (talán még a Rekop Gyuri),a többi kuka.
Én általában felvételrõl nézem vissza, és a többi "humoristát" meg átpörgetem. Hiányzik a Bödõcs Tibike. Annyira felhígult a mezõny, hogy a pár évvel ezelõtti szintet meg sem közelíti.
Dum spiro, spero.
1. Trabarna, Rekop György, Bruti, Szupkay Viktor
2. Kiss Ádám, Csenki Attila, Benk Dénes, Orosz György
3. Aranyosi Péter, Dombóvári István, Kõhalmi Zoltán, Hajdú Balázs
Szerintem én a második adással kezdek majd, de az se ígérkezik számomra olyan jónak. A harmadik viszont eléggé kedvemre való. Én azt nem értem csak h nem olvasnak nézõi vissza jelzéseket ilyesmi, annyira erõltetek Trabarnát is pl, miközben sok helyen olvasom h nem jön be sok mkinek.
Hehe. Többen mint a millának ... :D
A medve nem játék.
Errõl lemaradtam.
A medve nem játék.
remélem a tv-ben rendszeres látjuk majd a stand-up-jait. A Fábryban elnézném :)
Dum spiro, spero.
Szerintem aki valamire is tartja magát, az elõbb-utóbb így tesz, és csak a legalja marad... :S
Kössz az infót!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
...meg Bodocsot, Aranyosit, meg Kohalmit. Nekem Ok a favok.
Tót Edu, Trabarna, meg a "temetõs, tájszólásos" nagyon gáz szerintem! Én azt a Gajdost se tudom, h kicsoda...
Fene megette az egészet! :D
Hát lehet nem lesz akkor idén Bödõcs, jövõ héten Rekop György, Aranyosi Péter, Hadházi László és Csenki Attila lesznek. Azt nem tudom h utánuk lévõ két hétben már az utolsó két adás lesz vagy még lesz közte kettõ, de szerint nem lesz több.
KAP,Dombóvári,Kóhalmi viszont jó lesz
tóth edu::S:S
istenemS:S: trabarna S:S: kertész az kicsoda??:D
Dombi, KAP, Kõhalmi, Gajdos Zoltán
Trabarna, Kis Ádám, Kertész Richárd, Tóth Edu
lesz majd.
Az utolsó elég vérszegény lesz. Trabarna már megint miért??
Hajdú Balázs az a nagyon lassú beszédû gyerek, akinek szintén alig vannak poénjai.
A másik az ismeretlen... (hátha jó lesz :) )
Dum spiro, spero.
viszont ismét elég gyenge mûsor várható... :(
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...