XBOX360 HARDVER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik meg köszöni szépen jól van azóta is.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Amúgy ezt tapasztalatból mondod tihibaby. <#vigyor0>#vigyor0>
És meg se nézte senki az elõzõdnek mi baja volt?
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Töltsük le az internetet!
Az lenne a kérdésem hogy nemrég nyertem a pepsivel xbox360at ás a vezeték nélküli karom Left trigger-je ha benyomom tökig akkor nyikorog és van amikor pár másodpercre be is ragad. Eléggé idegesít. Szerintetek egy ilyen hülyeségért visszaküldjem vagy szétszedjem magamnak.És ha szétszedem azt észreveszik e ha utána esetleg szervízeltetem?
Amiért jó lehet: Több levegõ jut a belsõ részekhet
Amiért lehet, hogy nem ér semmit: Nem túl nagyok a lyukak, szóval lehet, hogy azokon nem tudna jelentõsen több levegõt bejuttatni
Amiért lehet, hogy rossz: Nem biztos, hogy szeretnék a hátsó ventik, ha kapnának egy kis rásegítést
De én azt mondom, hogy kérdezd meg az X-median, ott megmondják neked a frankót.
Viszont hosszútávon a vízhûtés az igazi.
Had kérdezzem már meg h úgy lehetne e ventillátort úgy elhelyezni a boxon kívülre h hatásos legyen? Mert pl ha fektetve nézzük akkor mondjuk ha oldalt nyomatnánk be levegõt vagy valami ilyesmire gondolok.
Elõre is thx.
ha gondolod privi 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Xbox 360-om van, HDMI-vel rákötve a tvre és kábellel a routerre. Hallottam az XBMC-rõl, amivel meg lehet nézni minden multimédiás anyagot, ami a gépen van a boxon. Zene, képek, filmek. Próbáltam utánaolvasgatni de sehol nem találtam meg, hogy mi ennek a módja. Van itt olyan, aki ért ehhez az XBMC történethez?
Köszi
Pontosan hogy kell megcsinálni?
Köszi!!!!!!
THXTHXTHXTHXTHXTHXTHXTHX..............
Vagy leszeded PC-re, kiszeded a tokból az xbox wincsijét, rákötöd pc-n satá-ra, megfelelõ progival felmásolod a codecet ahova kell...
Simán pendriveról nem megy.
PSN: berghold
PLS- írjatok!!!!! THX-elõre is!!!!!!!!!!!!
Ugy gondoltam hogy a gari végéig kb kihuzom valahogy, aztán ha vége az 1 évnek akkor hûtésmodd, persze csak ha addig nem adja meg a gpu magát
arra meg persze rákérdezek ott hogy vajh ezek mikori gyártmányok, mert a pepsi saját külön designolt burkolata lesz rajtuk (legalábbis ez a reklámszöveg)
köszi a segitséget
Tudni kell az új gépekrõl, hogy ezek elõbb-utóbb 99%, hogy beszarnak a HANA chip miatt, ami a képet állítja elõ. Ennek nincs semmi hûtése, pedig rendesen melegszik és elõbb-utóbb megsüti magát. Ha módosítatlan a géped, akkor 1 év MS gari van rá, plusz még 2 év a 3 led javítására, amit nem hinném, hogy látni fogsz, ellenben a HANA chip be fog szarni, szinte biztos, az meg nem garanciális 3 évig, tehát kb az 1 év gari után ha beszarik ez, akkor úgy jártál, mert ezt nem lehet sehogy javítani.
Remélem sikerült elrettenteni téged. Lehet, hogy ezt sokan nem így gondolják, de én ezt így tudom és ezért ezt mondom.
Ha módosítani szeretnéd a géped, akkor tudom javasolni, hogy irány a console corner és rakass bele hûtésmodot+overcool-t vagy a hûtésmod helyett vízhûtést. Az drága (25e Ft), de megéri, tapasztalat. Mind2 hûtésmod mellé alapból kap a HANA chip hûtõbordát, amivel nem valószínû, hogy tönkremegy. Javaslom, olvasd el a #277-es hozzászólásom, abban kb ugyanezt leírtam már, csak részletezve.
Engem az érdekelne, hogy valamelyikõtök tude arról, hogy melyik release az amit érdemes venni
hallottam olyasmit hogy a dobozon kell nézni hogy hány voltos meg ilyesmik, merthogy az ujabbakon jobb a hûtés, stb
köszi
Tudtommal olyan 15e-17e Ft körüli áron kapható.
Úgy terveztem hogy flash-eltetem hogy vigye a másolt játékokat is de állítólag ennek is meg van a veszélye mert tönkre tudja vágni az olvasót. (ez igaz?)
Amelyik kell. Csak felszerltségbeli különbség van. Premiumhoz kapsz 20GB-s vinyót is, meg headsetet, de arcade játékokat nem. Utóbbi az arcade géphez jár, de nincs headset és a vinyó helyett is csak 256mb-os memkártya van. Elite-hez meg minden jár az arcade játékokat leszámítva + hdmi kábelt is kapsz és a vinyó is 120 GB-s.
" -Az arcade -hoz vezetéknélküli kontroller jár? És mindegyikhez csak egyet adnak?"
Mindhez egyet adnak és vezuetéknélküli jár az arcade-hoz is.
" -Nekem egy Samsung Slim Fit 72cm-es képátlójú, 100Hz-es TV-van tehát nem LCD, ezen is szép képet kapok?"
TV-hez nem értek, ezt nem tudom.
" -Ha a 19 colos Samsung LCD monitoromra kötöm akkor jobb képet kapok?"
Azt, hogy jobbat-e azt nem tudom, de garatnáltan jót, mert én is LCD-n tolom (21 colos XEROX)
" -Az Arcade pack ban nincsen belsõ memória? Ha jól tudom a középsõ szinbe 20GB van."
Belsõ memória egyikben sincs. Vinyó vagy memkártya van. Arcade-hoz csak memkártyát kapsz.
" -Ez a hûtés probléma mit takar? Hány óra játék múlva jöhet elõ?"
Ez azt takarja, hogy a gép hajlamos megfõzni magát. A ventillátorok gyengesége és a GPU hûtõbordájának minpsége miatt hajlamos tönkremenni a GPU. Ennek 2 változata van: Vagy felszakad egy forrasztása vagy maga a GPU sül meg. Ez gyakran nem is játék közben lesz, hanem azért, mert kikapcsolod és nem tud lehülni a ventik hiánya miatt. Célszerû hagyni pihenni a menüben 5-10 percet és szellõzzön. Hogy mikor jön elõ, nem tudom megmondani, ez függ a játéktól, a szelllõzéstõl és a hõmérséklettõl is, de nyáron 35 fokban én be sem merném kapcsolni. Az új gépeknél a HDMI miatt beszerelt HANA chip (ez "állítja elõ" a képet) a régivel szemben elég tisztességesen meglegszik és ez is nagyon könnyen tönkremegy és erre a kiterjesztett gari sem vonatkozik. Ennek tünete az, hogy nincs kép, javíthatatlan. Ha csak félig van megsülve, textúra hibák lesznek. Hall9ottam már olyanról is, hogy valakinek félig ment tönkre és csak az AV kábel alap üzemmódjában van kép, HDben és HDMI-vel nincs.
Ha eredeti játékkal tolod, akkor 1 évig nyugodt lehetsz a garival, de utána úgyis beszarik a HANA chip elõbb-utóbb és arra nincs 3 év, mint a 3 ledre. Amúgy a 3 ledet asszem az új gépek már nem is produkálják, csak nincs kép.
Ha warezolsz, akkor tudom javsolni a ConsoleCorner-t. Mehet bele vízhûtés és overcool mod. A víz kellõképpen hûti, az overcool pedig kikapcsolás után még 5 percig járatja a ventiket és lehûti a gépet. Ehez úgy tudom, hogy jár hûtõborda a ramokra és a HANA chipre is. Elég borsos az ára, a víz 25e Ft, az overcool pedig 7e Ft körül van. Drága, de én azt mondom megéri. Nekem ez már a második gépem és inkább többet fizetek érte, minthogy nyáron be se kapcsoljam és amúgy meg rettegjek, hogy mikor szarik be.
Remélem kielégítõ válasz volt. Nincs kizárva, hogy most lehurrognak, hogy ugyanmá, ez nem így van, de én ezt így tudom és így gondolom. Ez az én véleményem és ezt tudom ajánlani.
Szeretnék venni egy Xbox360-at, nem sokat értek hozzá ezért lenne pár kérdésem.
-Elõször is melyik pack-ot érdemes megvenni? A közép csomag többet ér mit az alap Arcade?
-Az arcade -hoz vezetéknélküli kontroller jár? És mindegyikhez csak egyet adnak?
-Nekem egy Samsung Slim Fit 72cm-es képátlójú, 100Hz-es TV-van tehát nem LCD, ezen is szép képet kapok?
-Ha a 19 colos Samsung LCD monitoromra kötöm akkor jobb képet kapok?
-Az Arcade pack ban nincsen belsõ memória? Ha jól tudom a középsõ szinbe 20GB van.
-Ez a hûtés probléma mit takar? Hány óra játék múlva jöhet elõ?
Ha tudnátok adni tanácsokat egy kezdõ számára azokat szívesen fogadnám.
A válaszokat elõre is köszönöm.
amugy ez a hardvertopic
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csakhát drága
eredeti játékokat is kapni már használtan 1500- és 2000Ft-ért
PSN: berghold