Command and Conquer 3: Kane's Wrath
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én inkább csak azt mondanám, hogy más. Ami a legutolsó 2 résznek felróható, hogy nagyon átment arcade jellegûbe, ami pl starcraft rajongóknak örömteli lehet. Emlékszem az elsõ C&C-re, tök jó volt órákig, sõt néha napokig egy adott pályán játszani. TS esetében ugyan ez volt a helyzet.
Sztem próbálj ki egy régi C&C-t (mindegy, hogy melyiket, mindegyik jobb a TW-KW kombónál).
nekem mondhat mindenki amit akar, a kiegészítõ baromi jól sikerült, sokkal élvezetesebb már a single is mint az alapjáték, a multiról nem is szólva.
3 csillag? nyilván azért játszik a megjelenés óta rengeteg olyan ember is fáradhatatlanul a kieggel, aki az eredetit utálta... 😊
3 csillag? nyilván azért játszik a megjelenés óta rengeteg olyan ember is fáradhatatlanul a kieggel, aki az eredetit utálta... 😊
az EA marketingesei azt soha nem hagynák 😊
(mármint h eltûnjön a tibérium) 😊
(mármint h eltûnjön a tibérium) 😊
Egy estés kaland volt számomra is😊 felejthetõ kategória kivéve Alexa mellei😊))
Régi új egységek pl a Titan szarabbul néz ki Tiberian Sun-ban.
És azt vártam volna hogy ott folytatódik ahol végeszakadt, azaz a scrinek visszatérnek flottával. De hátha kiadnak még hozzá 1 utolsó küldetést lemezt ahol megölik Kane összes klónját, Cabal összes továbbfejlesztését, eltûnik a tibérium és végre befejezõdik a story😊
Régi új egységek pl a Titan szarabbul néz ki Tiberian Sun-ban.
És azt vártam volna hogy ott folytatódik ahol végeszakadt, azaz a scrinek visszatérnek flottával. De hátha kiadnak még hozzá 1 utolsó küldetést lemezt ahol megölik Kane összes klónját, Cabal összes továbbfejlesztését, eltûnik a tibérium és végre befejezõdik a story😊
Elég botrányos, hogy össz-vissz 1 árva kampányt sikerült összetákolni a kieghez, azt is szarul.
← ElőzőOldal 2 / 2