Agyatlan adatlapok (iwiw,etc.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
I want to be a mighty pirate ever!
az ilyeneket,meg a folyton XDDDDDD-zõ majmokat szívesen agyonlõném...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
13
Magamról
Szijjah
"Aztán egy szép napon arra ébredek, hogy nem õ jár a fejemben, és rájövök, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségeinek. Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem.<3
Akiket naon szeretek :
<3♥Pötyít.♥<3
<3♥Mercít.♥<3
<3♥Biját.♥<3
<3♥Kismakyt.♥<3
<3♥Wirit.♥<3
<3♥Mancsát.♥<3
<3♥Zsut.♥<3
<3♥Noncsít.♥<3
<3♥Wikit.♥<3
<3♥Nixxyt.♥<3
<3♥Rékát.♥<3
<3♥ZsancÍt.♥<3
<3♥.és.még.a.többí.friendszemet .♥<3
deh.amit.naon.szeretek.->a.hétwégéket.és.a. szüneteket.
nah.meg.persze.lent.lennih.és.gépezni.<3
szeretem.édességgel.tömni.magam.xd<3
szeretek.moziba.élmnyfürdõbe.strandra.bowlingozni.focimeccsre.k ézimeccsre.stb.járni<3
még.szeretek.focizni.röpizni.hülyülni.wásárolni.zenét.hallgatni .képeket.csinálni.és.szerkeszteni.tv-t.nézni.<3
szeretem.a.családomat.<3
szeretek.hajat.vasalni.xÐ<3
szeretem.ha.szeretnek.<3
szeretem.a.plüssállatokat.=)<3
nem.szeretem.ha.korán.kell.kelni.</3
ha.begöndörödik.a.hajam.</3
ha.nem.szeretnek.</3
ha.nem.gépeztem.már.min.1.napja.</3
ha.idegesítenek.</3
ha.beteg.wok.</3
ha.elelaszom.a.hajam.</3
ha.sokat.kell.tanúúlni.</3
ha.rossz.kedvem.wan.</3
ha.unatkozok.</3
nah.és.kb.ennyít..xÐ
ha.még.akarsz.vmit..írj. <3
bazeee....
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mellesleg én világéletemben gyûlöltem a magyart, az irodalmat éppúgy, mint a nyelvtant, mégis tökéletesen tudok helyesen írni (más dolog, hogy itt a fórumon nem mindig teszem). szóval igazad van. vagy hülye valaki, vagy nem.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
A tipikus lázadó.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sztem az nem a tanterv hibája, hogy nem tud helyesen írni, anno nekem is 1 óra nyelvtan volt hetente középsuliban, amibõl a magyartanár még el is csípett néha párat, és még sem írok így. :C Szóval idióták mindig vannak és lesznek is, ennek lehetne heti 20 órában a nyelvtan, nem hiszem, hogy sokat számítana, de abban is biztos vagyok, hogy nem tudná megmondani, hogy hol a logaritmus fv. tengelymetszete. 😊
Sry, nem offolok többet. 😊
nemtom, én 18 éves vagyok, de már rendesen szégyelni fogom magam, hogy nomálisan tudok írni...<#idiota>#idiota>
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Visszataszító, és ez ma a "menõ"...
És én ilyen hülyék között növök fel😞