Agyatlan adatlapok (iwiw,etc.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Miért? 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Brolly28
azt a mocskos *********** *** NEM HISZEM EL XD

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

sparrow35
Innentõl csak rosszabbodni fog...

I want to be a mighty pirate ever!

sparrow35
"mást szominak látni" - Mi lenne szomáliában vele? <#lama><#banplz>

I want to be a mighty pirate ever!

egyéni szoc probléma...
úristen...
az ilyeneket,meg a folyton XDDDDDD-zõ majmokat szívesen agyonlõném...

héjj,nekem is hosszú,és "göndörös" a hajam, nem szeretem,hogy a vége kunkori,még sem vagyok emós!

gameplusz
Csak annyi a probléma, hogy 17 évesen a 14 éves már milyen "kicsi"...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

fanka93
amúgy ez a "csaj" a haverom kistesója...

igen ez a nemszeretem, ha begöndörödik a hajam dologból egybõl lejött...
csgery
" a hajvasalásnál, és a hajelalvásnál már alap h rájön az ember😄 egyébként segíthet még a szóköz helyetti pont, ami minden emonál klisé😄
nem nehéz kitalálni<#idiota>
fanka93
eltaláltad...és még látásból ismerem is...elég szomorú <#banplz>

Brolly
gecc, fogadjunk emo<#violent>

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

fanka93
Életkor

13

Magamról

Szijjah

"Aztán egy szép napon arra ébredek, hogy nem õ jár a fejemben, és rájövök, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségeinek. Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem.<3

Akiket naon szeretek :
<3♥Pötyít.♥<3
<3♥Mercít.♥<3
<3♥Biját.♥<3
<3♥Kismakyt.♥<3
<3♥Wirit.♥<3
<3♥Mancsát.♥<3
<3♥Zsut.♥<3
<3♥Noncsít.♥<3
<3♥Wikit.♥<3
<3♥Nixxyt.♥<3
<3♥Rékát.♥<3
<3♥ZsancÍt.♥<3
<3♥.és.még.a.többí.friendszemet .♥<3

deh.amit.naon.szeretek.->a.hétwégéket.és.a. szüneteket.<3
nah.meg.persze.lent.lennih.és.gépezni.<3
szeretem.édességgel.tömni.magam.xd<3
szeretek.moziba.élmnyfürdõbe.strandra.bowlingozni.focimeccsre.k ézimeccsre.stb.járni<3
még.szeretek.focizni.röpizni.hülyülni.wásárolni.zenét.hallgatni .képeket.csinálni.és.szerkeszteni.tv-t.nézni.<3
szeretem.a.családomat.<3
szeretek.hajat.vasalni.xÐ<3
szeretem.ha.szeretnek.<3
szeretem.a.plüssállatokat.=)<3

nem.szeretem.ha.korán.kell.kelni.</3
ha.begöndörödik.a.hajam.</3
ha.nem.szeretnek.</3
ha.nem.gépeztem.már.min.1.napja.</3
ha.idegesítenek.</3
ha.beteg.wok.</3
ha.elelaszom.a.hajam.</3
ha.sokat.kell.tanúúlni.</3
ha.rossz.kedvem.wan.</3
ha.unatkozok.</3
nah.és.kb.ennyít..xÐ
ha.még.akarsz.vmit..írj. <3

bazeee....

fanka93
neked is szól: ha gondod van a korommal,akk mondjad,hallgatlak!

Eneff

viccesebbek, mint az eddig belinkelt adatlapok xDDDD
LordAdam911
<#taps>
kas123
telerakNÉK (ha már helyesírás)

LordAdam911
ezután én a falba majdnem elkezdtem verni a fejem
kúrva :-cccc
Scottt
Egy szobát teleraknák helyesírási szótárral és rágyújtanám.Vagyaddig verném bele meg megnem döglik:@Ezeket írtani kellene

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

x=1 -nél

mellesleg én világéletemben gyûlöltem a magyart, az irodalmat éppúgy, mint a nyelvtant, mégis tökéletesen tudok helyesen írni (más dolog, hogy itt a fórumon nem mindig teszem). szóval igazad van. vagy hülye valaki, vagy nem.

fanka93
és ez téged miben érint?semmiben,akk jó!

Crazygirl
aaaaaaaa az elso 2 sor utan mar letompultam... ezt nem lehet elolvasni vegig...<#wilting>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

"piálok,cigizek,focizok,szpari meccsre járok,vandálkodok,nem járok suliba,utálom a tanárokat"

A tipikus lázadó.

Csabesz6
nincs, csak a te írási stílusod se semmi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

fanka93
neked is gondod van,vagy kell valami?

fanka93
gond van?

LordAdam911
#109 17 éves :-cccc
Csabesz6
LOL=D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LordAdam911
hülye kú..a
ide többet nem jövök
ez b+ ez.. ez b+ :-cccccc
John Cena
egóó

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ivjoe
Hát már megbocsáss, de amiket matekból felsoroltál igencsak fontosak, persze, nem a bölcsésznek, de azoknak úgyis mindegy, ha éhen halnak. 😊 Amúgy bölcsésznek meg a mondatelemzés az. Ezek után tolakodó, ha megkérdezem a foglalkozásod? 😊 Mert az ok, hogy egy kõmûvesnek nem lesz szüksége arra, hogy e alapú logaritmus x-et ki tudja integrálni, de másnak attól még lehet. Olyanról még sosem hallottál, hogy az egyik paraméter a másik köbgyökös, vagy logaritmikus függvényében változik? 😊 Hogy hétköznapi dolgot említsek ilyen a hallás is, az emberi hallás érzékenysége logaritmikus, és hát mondjuk hallókészülékeknél lehet, hogy ezt nem ártana figyelembe venni. Szóval az a sok értelmetlen hülyeség, amit közép és általános iskolában a fejedbe vertek nem azért van, mert a matematikusoknak nem volt jobb dolguk és ezen élték ki a perverzitásukat, hanem mert mondjuk szükség van rá. És ez még csak a leges legalapvetõbb matematika, elengedhetetlen. Kell, ha az ember véletlenül olyannal akar foglalkozni, amiben akár leheletnyi matematika is van. Ilyen az összes természettudomány sõt még a magyarban is van, hallottál már idõmértékes verselésrõl? 😊

Sztem az nem a tanterv hibája, hogy nem tud helyesen írni, anno nekem is 1 óra nyelvtan volt hetente középsuliban, amibõl a magyartanár még el is csípett néha párat, és még sem írok így. :C Szóval idióták mindig vannak és lesznek is, ennek lehetne heti 20 órában a nyelvtan, nem hiszem, hogy sokat számítana, de abban is biztos vagyok, hogy nem tudná megmondani, hogy hol a logaritmus fv. tengelymetszete. 😊

Sry, nem offolok többet. 😊
fanka93
én is közel wagyok azért a 18-hoz,de ez télleg már szégyen,és borzalom amit a 13-14 éves kis csitrik mûvelnek...

érdekes, én most fogok érettségizni belõle...
gameplusz
Aha, tehát akkor manapság olyan tantárgy, hogy nyelvtan nem is létezik???

na igen, az még a nemgyenge, mikor úgy írnak, hogy minden második betûhöz a shiftet is lenyomják... hát valami szégyen, hogy egyesek máshogy már írni se tudnak...

nemtom, én 18 éves vagyok, de már rendesen szégyelni fogom magam, hogy nomálisan tudok írni...<#idiota>
fanka93
nadon cujkika adcsi-lapcsi <#wilting><#wilting>
Magyarország,2008...

már most az vagy<#smile>

Brolly
Szerintem a cuki vagyok genyó is hozzá segített egy pár danit, ahhoz hogy így írjon/beszéljen...:/

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Taranov
Tényleg rosszul tanítanak az iskolában, mert túl sok elvont dologról esik szó, magyarból mondjuk mondatelemzés, verselemzés, matekból akár említhetném a köbgyököt vagy a logaritmust, miközben a helyesírást egyáltalán nem tanítják. Tollbamondás is évente kétszer szokott lenni, pedig ez tényleg fontos lenne az életben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sapkafej
= senki se hívott meg

György

Néha elgondolkodom, hogy valaki ezt komolyan írja, tényleg itt tart már a világ, ennyire lesüllyedt a fiatalok szellemi szintje? Annyira furcsa, hogy ilyet olvas az ember, mintha egy másik bolygón élne...Iskolában nem tanították meg az illetõt a normális magyar szavak használatára?

warass
Én értem. Ne sírjanak a dagi csajok, nem a külsõ számít, a lényeg, hogy ne féljenek, fõleg a sötétben<#idiota>

Õt egy magyar helyesírási szótárral ütném fejbe...

majd kinõ belõle õ is. gondoljatok arra, ti mennyi gyerekes hülyeséget csináltatok tizenévesen

mama2
Ja én is. Inkább dohányzok, meg drogozok, csak ne legyek ilyen retardált pöcs😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Azt mondjátok meg. Ezt honnan tanulják??? Anyukám nõvére is, amíg itt lakott Csongrádon nem beszélt ilyen nyelven, de amióta elköltözött, azis úgy köszön hogy:Cia, hogy vagy? Cejetjek😛. És ezt nem írja, hanem így mondja. Ne mondjam gáz😛. Én nem beszélnék így sose.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

<#violent><#gun>
Visszataszító, és ez ma a "menõ"...
És én ilyen hülyék között növök fel😞