Népszerű az időkorlátos DVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olvastad, hogy mit írtam? "Egyéb formátumokról most ne beszéljünk, mert a cikkben is DVD-rõl van szó"
"Az 1920x1050 Bluray már inkább" - inkább HD videót kellett volna írnod, mert az 1920x1080 (nem pedig 1050, ahogy írtad!!!) full HD felbontást más is támogatja, nem csak a BR.
Full HD tartalom interneten való nézéséhez még nagyobb stabil sávszélesség kell, mint a DVD-hez...
Kb én is minden filmet csak egyszer nézek meg, másodjára meg ha már nem emlékszem rá, de az ritka. A kedvenc filmeket persze sokszor megnézem de abból se sok van.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
ne gondolja senki, hogy mondjuk angliában drágább a dvd mint itthon
a bluray is sokszor olcsóbb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Timeo Danaos et dona ferentes."
JBQA!
AquirLordnak igaza van inkább egy angol piacra való ez a cuccos és fõleg azt felejti el mindenki, h aki ma olyan 40-50 körüli azoknak a nagyrésze szarik a netre és csak a fotelt ismerik nem h az ip tvt
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Egyéb formátumokról most ne beszéljünk, mert a cikkben is DVD-rõl van szó.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
így is rengeteg korongot dobnak ki, nincs megoldva az újrahasznosítás
Ki nem szarja le a Visztát?
Ki nem szarja le a Visztát?
pl fizetsz 50-100Ft-ot azt megnézed webplayerral de jó minõségbe
valahogy ezt kellene megoldani
igy nem kell környezetszennyezõ polimer/mûanyag lemezeket gyártani
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
cimbimmal vettük is vagy 30-at 😛
kurvára elegem van az ilyen ömlesztett gagyi DVD-kbõl, semmi normális nincs köztük,
de mégis marhára elterelik az ember figyelmét...
és újra is fogják? mert én ezt kétlem
magyrul 2napod van hogy átírd 😄
Ez mitõl olcsó? Ennyiért a teszkóban is túrok egyet, és az nem korlátos.
JBQA!
100%-ig újra hasznosítható... LOL, és az energia meg a vegyszerek tonna számra, ami az újrahasznosításhoz kell? Az smafu? Arról nem is beszélve, hogy az anyag is romlik közben, nem is kicsit.
Akik az ilyeneket kitalálják remélem csúnyán megbánják sokszorosan!
A netes filmkolcsonzeshez nem kell sem DVD sem tok. Meg jo, hogy rohamosan fejlodik a IP alapu TV nezok tabora. Meg ha celluloz alapu (!) lenne, nade szennyezo munyagbol? Mert nem ilyenen torik a fejuket? :|
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Persze Magyarországon nem lesz népszerû mert az emberek jóval szegényebbek mint az itteniek, meg mint pár másik országban. Ott még a sok "okos" politikus úgyis ráráakná a kulturális adóját is, csakhogy nehogy olyan "olcsón" megnézhes 48 óráig egy filmet.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Egyébként azon kívül, hogy "rendkívül olcsó" miért is jó?
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
Nem tényleg...48 óra alatt nem lehet lemásolni <#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Szerk.: 1000 Ft? 990 Ft-ért vettem kölcsönzési joggal, term. legálisan, 2 DVD-s szép kiadásban a Schindler Listáját. Ja, ez 20 év múlva is az enyém lesz, a jog mindenképpen, ha ne adja ég a lemez megadná mágát, de nem 48 óra múlva ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Berta Sándor, avagy a cikkíró, hol él? 4 euró most kb. 1000 FT, ez mióta olcsó azért, hogy valaki kb. 48 óráig birtokoljon egy DVD filmet?
Nekem most van egy olyan érzésem, hogy ezt a cikket valahonnan kimásolták, és maximum lefordították magyarra... Mert 1000 FT, azé sok pénz hogy ilyenre elcsessze az ember, sõtt ennyiért egy normális dvd filmet kapni...(ami nem csak 48 óráig bírja, hanem mondjuk 3-4 évig biztosan)
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>