Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy nagyon nagy kérdésem!
Vista Ultimate sp 1 em van.
Dx10 be nem megy az Ac csak ilyen fehér képet ad! van egy két elem amit mutat(haj meg ilyen...)
Felraktam a patchet (1,02) mert ott vana dx10,1 es javitás(powercolor 3870 512Mb DDR4 - em van) gondoltam az a baj...felraktam és nem indtota el a gamet akkor még1* crackeltem de megint sz*r. Akkor olvastam hogy ha aktiválom a vistát akkkor aktiválja a dx10,1 et(ugyanis friss még az Oprendszerem és még nem aktiváltam) na az is megvolt de akkor se jo .
A gépem megfelel a gépigénynek bõven!
amd dula core 5200+ 2,7Ghz
2*1Ghz 1066Mhz RAM
PowerColor HD3870 512Mb DDR4
nagyon szépen köszönöm a segitségeket elõre is :)
Gyerekek, ezt hogyan oldanátok meg? v1.02re van patchelve a gém (nem gyári) és az összes fellelhetõ FIX-el kipróbáltam, a jelenség mindig ugyanez.
Anno a witcherrel is ilyen gondok voltak a FIX-el, de mini-image-val megoldódott a probléma.
Ehhez sajnos nem találok.
Már próbáltam Drivert, direct xet, hangkártyát (nem alaplapim van).
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hali mindenki
Kellene 1 kis segítség ahhoz hogy hogyan tudnám futtatni vista alatt mert nem engedi.
Kezd húzni egy kicsit mert már toltam csak xp alatt futott.
valakinek lenne ötlete azt megköszönném ha elküldené
a mailemre [email protected]
Ha csak tippetek van azt is fogadom
elõre is köszönök mindent
Béke
a geforce 8600 gts 512mb videokártyával elfut a játék? a ram 3giga
Hangulatilag rendben van a játék, persze ez is csak a KÖRNYEZET és a KOR miatt sikerült az ubi soft-osoknak. Hangok is jók... de a játék összességében nem ér kiváló minõsitést!
Nem hajlando full sreen-en menni es nem talalok semmi opciot ahol ez beallithato.Valami otlet ????
koszi
ゾルターン
Az elején akadtam el amikor ott egy csomo ember vázát visz a fején körbe körbe, és azokon át kell jutni. HOgy lehet át jutni?
Nehéz AZ éleT!
Lenne egy órisási problémám!
A játék tökéletesen meg,amikor hirtelen olyan mintha a kép így "berezdülne"
És megáll,áll vagy 30-50 másodpercig aztán meg kilép,és nem ír ki semmit!
Még azt sem hogy a program leáll a kell.ért elnézését kérjük!Csak simán kilép!
Ha valaki tud segítsen!!:(
illetve ja, két magosból 2Ghz a minimum
miért írja a teszt hogy baj van a CPU-mmal mikor nekem 3ghz-m van és a játékhoz 2 a minimum??

HAsználd az Eagle Vision (E gomb alapból) képességet a laborban. Furcsa dolgokat fogsz látni ;)
10 éve a gép elött!
A játék története meg engem is megragadott, nem tudja valaki mit jelent az ágy fölé írt japán szöveg?í0
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
A proccom még le is vette magát játék közben 1,8 GHz-re :D
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Radeon X1650PRO 512MB
2x1GB DDR-2 RAM
És 1024x768 max.Néha mikor felmászok magas épületekre beakad kicsit de nem vészes.Még néha akkor akad be ha 1 nagy széles utcán megyek ahol sok ember meg részletes objektum van.Én 10-bõl 9 pontot adok neki.A történet nem nagyon érdekel.Én is csak mászkálok,ugrálok,verekszek és nem unom meg.A látvány nagyon szép.És most meg ahogy meghallottam hogy triológia lesz.NAgyon feldobott.Jó játék.
Alig várom a többi 25 részt. ^^
Lesz mibõl válogatni.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hova teszi a gamma a mentéseket mert sehol sem találom. Amúgy nem tom mit kell parálni nálam simán fut egész szépen és nem tuning gépem van. 1950 pro vga, x2 4400+ és 1*2gb ddr2 szóval semmi kül....Na kössze elõre is. Jah és a végén az uccsó küldetésben mikor körbe vesznek a templomos katonák hogy kell kinyírni õket mert nem igazánmegy.
Ty elõre iss!!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A
Ilyen rendszer követelményketek, szánalmas 500 ezres gép alatt elsem indul !!!! :P
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!