A testrészek újranövesztésén dolgozik a Pentagon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért ?

Arra akartam ramutatni hogy nem arrol dont a kongresszus hogy a "kincstarban" hegyekben allo penzeket mire koltsek hanem arrol dont, hogy az emberek altal a jovoben megtermelendo javak es a most az embereknel levo vagyon mekkora hanyadat igerjek oda a penzt biztosito csoportoknak. Azaz hogy a jovonk mekkora hanyadat vegyek el mar elore, vagy hogy a a jovo generaciok mekkora mertekben valjanak mar most elore rabszolgava (aki kenyszeritve van arra hogy masokert dolgozzon [=torlessze a hitelt amit nem o vett fel], az rabszolga).

Remelem erted mirol irok.

jolvan nézzünk egy másikat, illetve akkor legyen 3másik. :p

"Hogy lehetséges, hogy Izraelben, amely folyamatosan háborúban áll már +50 éve nincs soha gazdasági válság, inflációs, recesszió, stb. stb."

Hogy csak egy pldt modjak 1983-84ben a gazdaság az összeomlás szélén állt 84ben az éves infláció pl 450%felett volt. Nem, nem 45% hanem 450%.
Akkor most újabb 3 állításodrol derült ki, hogy hát éppenséggel nem igaz?
Érdekes ez a fogalmam sincs miaz de fikázom mint állat mentalitás és igen magas szinvonalra utal.

Egyébként vannak igaz részek is pl a Szcientologiás de ezen nincs mit csodálkozni egyrészt keményen vallásos államokban szci nem tudja megvetni a lábát ld pl még muszlim országokat, másrészt normális állam nem engedi be vagy hamár elkésett és beengedte akkor vmilyen kontrol alatt próbálja tartani ezt a bûnbandát.

Hát, ha van tõzsde, akkor ezt az egy állítást visszavonom. A többi viszont stimmel.

Kara kánként folytatom tanításom.

" az ugye nem "penzt" szavaz meg, hanem"

Az elnök a kongresszustól kér 70 milliárd dollárt és megadják. Akkor az mi? Tyúkszar?
Ez az egész kezd egy egyre nagyobb vicc lenni. Úgy mondja mindenki a valótlanságokat sorba, hogy ammár rémisztõ.

Had emeljek ki csak egyet a hszedböl: "Ellenben, nincs tõzsde se..."
Hát már, hogy a fenébe ne lenne nösze: http://www.tase.co.il/tase/

sorba mindenki mondja a valótlan állításokat és persze megy a zsidózás.
kb ez a szinvonal(ad).

Aki nem dolgozik az ne is egyék.

Még ha igaz is -amit kétlek- nem fogunk ebbõl semmit látni idehaza. Majd kb 100 év múlva. Ami bárkivel elõfordulhat, az az Alien a testben, ami ellen mai napig nem tudnak tenni szinte semmit, fõleg ha késõn derült ki.
ez vmi gyönyör:
"A világ bevételeinek nagyrésze az US&A-ba vándorol, és ezt osztja szét a kongresszus. NATO pedig egyenlõ az USA-val."

<#taps>

"Nem hallottál a Kongresszusról amely ezeket a pénzeket megszavazza?"

Ja es ha mar ott tartunk hogy mit szavaz meg a kongresszus, az ugye nem "penzt" szavaz meg, hanem kotelezettsegvallalast. Azaz megszavazza hogy az adott penzt az orszag lakossag majd idovel megfizeti. Es ezen fizetesi igeret megfelelo kezekben valutava alakul... (mint mikor a maffia mossa tisztara a penzet...)

"Õk csak a kurdokat irtották."

Mintha a kurdokkal is csak az lenne a problema hogy a nyugat "elfelejtett" nekik orszagot adni. Azota is irtja oket mindenki. Torokok is nyugati segitseggel irtottak oket, es Irak is. (Vagy az Iran volt? Mindegy, a lenyeg a nyugati segitseg.)

"mi lenne, tartanának egy háborút, és nem menne el senki?"

Ezt egy helybeli itten ugy fogalmazta meg hogy ha az miniszterelnok haborut akar, akkor menjen el es haboruzzon. Olyan haborut "konnyi akarni" (jo magyarul) ahol te nem harcolsz, viszont a zsebed dagad...

"Elõtte az orvosok csak széttárták a kezüket, miközben elõttük haldoklott a beteg. Most meg felnyitják az ember mellkasát, és közvetlen szívmasszázst végeznek."

Ma meg szettarjak a kezuket ha nincs megfelelo biztositasod. Vagy valaszthatsz hogy mutet, vagy megtartod a hazad...

"Minden rosszban van valami jó alapon a sok háború miatt már annyi nyomorék katona lehet, hogy kénytelenek fejleszteni az orvostudományt is, amibõl a civil gyógyászat is jól járhat majd."

Valaszul csak magamat tudom idezni:
Az egyik jo peldaja a Fold nevu urjarmuvon uralkodo perverz prioritas-rendszernek az az, hogy a "szonda-ipszosz" altal megkerdezett populacio 99%-a magatol ertetodonek veszi, hogy a technologiai fejlesztesek donto tobbseget a hadsereg finanszirozza, es hogy az uj technologiak civil szferaban torteno alkalmazasa csak masodlagos jelentosegu, elsodleges jelentosege a civil szfera ELLENI alkalmazasnak van.

Nekem is ez ugrott be. Ugyanezen eredmenyt bekeidoben is el lehetett volna erni. (Sot.) Annyi a kulonbseg hogy bekeidoben az ember magaert hajt, haboruban (barmilyen krizisben) meg masert.

"Magyaroszág két esetben is részt vett európa destabilizálásában háború kirobbantásában."

Akkor talan itt lenne az ido leallni a destabilizacios torekvesben valo reszvetelekkel, nem gondolod? (=meg szoban sem tamogatni az ilyet)

"Vagy nem is tudod hogy az amerikai nép fiai hullatták a vérüket teérted is? "
Én értem ugyan nem!
Vagy nem értem? C:

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

NEXUS6
Szerintem szûkítsük a kört Magyarország hüle politikai vezetésére, akik a háborúkban való részvételrõl döntötttek, mert pl. amikor Ferencjózsi az elsõ világháborút kirobbantotta, akkor szerinted hogy kellett volna kimaradnunk belõle?

A másodiknál meg amikor ugye volt 1-2 millió magyar kissebségben (meg infrastruktúra, meg bányák meg minden amitõl egy ország mûködni tud) az új határokon kívül, akkor te mit csináltál volna? Tapsolsz és nagykozmopolita/internacionalista összeborulást tartasz a környezeõ országok teljesen önzetlen politikusaival?

Sajna a nagyhatalmak hajlamosak a háborúk után olyan politikai rendezést összehozni, ami mindíg a köv háború alapját tudja képezni. És köszönd meg a magyar népnek, hogy pl amikor kitört a forradalom Romániában akkor a teherkocsikkal kenyeret szállítottak és nem fegyvereket az embereknek. És nem akartak egy véres háborút kirobbantani a két ország között. Aztán ugyan ezt nem tették meg a vajdasággal sem szerencsére, pedig az akkori politikai vezetés meg szépen szállította a fegyvereket a horvátoknak.

Nem az emberek tehetnek a háborúk kirobbantásáért, de még is õk xopnak, ha a politikusok egy élhetetlen országot hoznak össze.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"nem fektethetsz be te ott szabadon"

Helyesbítek: csak te fektethetsz be ott szabadon...

Akkor magyarázz el nekem pár dolgot:

1. Hogy lehetséges, hogy Izraelben, amely folyamatosan háborúban áll már +50 éve nincs soha gazdasági válság, inflációs, recesszió, stb. stb.

Ellenben, nincs tõzsde sem, ahol az emberek el tudnák veszíteni a tõkécskéjüket, nem fektethetsz be te ott szabadon, nincs vallásszabadság, a nemzetközileg körözött bûnözõket nem nagyon adják ki, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség nem tud ott ellenõrizni, a Szcientológia Egyház nem mûködik, sõt a Soros-féle Nyitott Társadalom alapítvány sem aknáz ott alá, ha-ha, apartheid, soroljam tovább?
Nos, ezt az államot fenyegette lényegében Irak, meg Irán is, ahol nem tejfel az élet, de IAA azért be-bejárt oda korábban is, vannak mûködõ keresztény közösségek, a gazdaság nyitott, persze a fejkendõ az zárt (külsõség), a bûnözõket elcsípik.
Akkor most mirõl is beszélünk?

NEXUS6
Te normális vagy? (Tök jó szófordulat nem?;)))
És halottál már arról a dologról, hogy benzin?
Mert ezt általában autókba töltik és ettõl mûxenek. Egy ilyen háború nagyon jót tesz a köolaj áraknak, mert ugye attól szépen emelkednek. 2-õt találgathatsz, hogy melyik ország jár ezzel jól alapvetõen (az egyik Oroszország, de én most a másikra gondoltam, akiknek a seggét szoktuk nyalni).

Na most, ha kitör egy ilyen háború és emelkedik az olaj ára akkor szépen a világ tejel. Mindenki még az is akinek nincs kocsija, mert pl vesz egy kenyret és annak az árában is benne van.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

GyuriX2572
http://muszaj.try.hu/

Látom még mindig nem sikerült mindenkinek megtanulnia a SG fórum használatát. ;)

Te hallottál már világgazdaságról, multinacionális cégekrõl és államadóságokról.
A világ bevételeinek nagyrésze az US&A-ba vándorol, és ezt osztja szét a kongresszus. NATO pedig egyenlõ az USA-val.
Magyarország meg szerintem többször is részt vett Európa destabilizálásában, pont úgy mint szinte bármelyik másik álllam, és ahogy mondtad "egy ország se vethet a másik szemére semmit", én viszont nem ország vagyok.

Nagyon szépen el tudják felejteni sokan hogy magyarországtól a világháború indításáért vettek el területeket.
Tudod egy ország se vethet a másik szemére semmit. Magyaroszág két esetben is részt vett európa destabilizálásában háború kirobbantásában.Bölcs volna inkább hallgatni.
"Az amerikai nép hõs fiai a MI pénzünkbõl hullajták a vérüket"

Teljesen jól érzed magad? Orvos látott már? Nem hallottál a Kongresszusról amely ezeket a pénzeket megszavazza? Az a te pénzedet adja? Az amerikaiak arra is vártak hátha a NATO rendet tesz mert neki kellett volna és akkor avatkoztak be amikor muszály volt.
BaLTáSGYiLKoS
Te lenni egy Úr a Zûrbõl? Tudod hogy lett sikeres Harry Houdini? Félrevezetéssel... Tuti módszer, be is veszik jópáran, és még tapsolnak is hozzá<#bohoc>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Mindjárt sírok. Az amerikai nép hõs fiai a MI pénzünkbõl hullajták a vérüket.
A Délszláv háborúba jópár évnyi tombolás után avatkoztak csak be, elõtte érdekes módon nem zavarta õket, pedig bõven volt áldozat, de hát volt pár fegyver amit ki kellett próbálni. Ugyanez a helyzet Afganisztánban, a tálibok se nagyon zavarták õket addig amíg le nem dölt pár épületük. Irak 10 évig hárorúzott Iránnal, de nem szóltak bele, hagy írtsák egymást. Aztán mikor a tálibokat nagyjából elintézték átugrottak a szomszédba egy kis olajért, mert a Katrina után rájöttek hogy a hazai forrásaik kevesek.
Nem kell õket isteníteni mert csak akkor játszák a hõs megmentõt mikor az érdekeik úgy kívánják.

NEXUS6
A szmájli lemaradt!;)

Ja ezt komolyan gondoltad, bocs!
Akkor gondolom nem hallottál olyan apróságokról, mint pl az Ajax hadmûvelet 1953-ban, aminek egyfajta eredménye, hogy most Iránban eléggé kiszámíthatatlan és nem teljesen nyugatbarát kormányzat van. Vagy az a folyamat is ismeretlen lehet számodra, aminek eredményeképpen Husseinbõl az lett ami. Ezt a több nemzetbõl mesterségesen létrehozott államot valszeg nem igazán lehet demokratikusan kormányozgatni, de majd meglátjuk. Jugoszlávia minden esetre elég jó példa lehet, hogy mi várható.

Szal, akik az adott térséget folyamatosan destabilizálják azok legalább annyira a külföldi kormányok, mint a helyi politikai erõk.
Minden esetre egy kézben tartható diktátor nem tudom mennyivel destabilizálóbb, mint egy túlhevített kazánhoz hasonló, anarchiába sûlyedt ország.

Jelenleg a törökök benyomultak az ország északi részébe, ha borul a bili és az amcsik kivonulnak, Irán be fog nyomulni Basra térségébe és ez még csak a kezdet sajna...

"A New-Yorki dolog meg se történt ugye? Nem tudom mit szólnál ha a te városodat rombolnák le. Megköszönted az amerikaiaknak hogy megakadályozták a délszláv háború kiterjedését? Vagy nem is tudod hogy az amerikai nép fiai hullatták a vérüket teérted is?" -babajaga MickeyMouse tápon nevelkedett! :)
Ez nagyon "idióta" leegyszerûsítés a Szaddam rendszer fenyegetést jelentett a térség egyensúlyára. A diktatúra megdöntése legalább olyan lényeges volt.
Nem látom Epikurosz állásfoglalását a Szaddam-rendszerrel kapcsolatban. Kivel vitatkozol?
Irakot a "tömegpusztító fegyverei" miatt rohanták le, amik, mint kiderült, nem voltak. (mint kiderült, haha, jól lehetett azt már tudni akkor is... Emlékszem még itt az sg-n meg az origo-n is hány idióta hitte el...)
A Szaddam rendszer nem is támogatta a terrorizmust ugye? Õk csak a kurdokat irtották. Meg mindenkit aki utjukban állt.
A WTC miatti megtorlás Afganisztánt érte, kedves Okoskodó. Mert ugye ott bújkált bin Láden.
Iraknak a terrorizmushoz nem volt köze, megtámadása 80%-ban Izrael biztonsági érdekeit szolgálta. Izrael szereti, ha a háborúit mások vívják meg, helyette.
Amúgy a harcoló katonák, az "amerikai nép fiai" többnyire szegény bevándorlók fiai, vagy feketék, akiknek ez az egyetlen lehetséges kereseti mód. Pénz beszél.

A New-Yorki dolog meg se történt ugye? Nem tudom mit szólnál ha a te városodat rombolnák le. Megköszönted az amerikaiaknak hogy megakadályozták a délszláv háború kiterjedését? Vagy nem is tudod hogy az amerikai nép fiai hullatták a vérüket teérted is?
mi lenne, tartanának egy háborút, és nem menne el senki?

egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy tündérszép és jó , de szerény amerikai kormány. ez az amerikai kormány lerohanta irakot és több százezer embert lemészárolt, köztük nõket és gyerekeket, "terroristákra" hivatkozva...

majd ugyanez az amerikai kormány most be akarja adni azt a mesét is a holdraszállás halivúdi felvétele után hogy õ milyen rendes és jó mert kamu kutatásokra ad ki 250 millió dollárokat a zs*dó, cionista kutató brigádoknak...

<#violent><#violent><#violent>

Ki nem szarja le a Visztát?

azt hiszem egy páran a testrész nagyobbításra fizetnének be:)

jól hangzik, csak még több dolcsit kéne beletenni... ha az iraki háború összegét tették volna bele, sztem már a rákot v. az aids-et is tudnák gyógyítani

\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

"inkább elkezd nõni az adott testrészt. Természetesen nem nõ ki egy teljesértékü ujjad"

Hát itt az ellentétes állítás. Bravo!
Annyit meg illõ volna tudni hogy ha egy gyíknak leszakad a farka,hogyan regenerálódik.
Semmiféle ujjvisszanövés nincs csak pofátlan hazudozás.
Neked meg bármilyen hazugságot be lehet adni.
1. mondat után ! köll.

A hábúrú hajtja a Fõd kerekét, ez nem kérdés?
De mi hajtja a hábúrút?
A píz, a píz, a píz!

Azért hihetetlen, hogy ehez egy háborúnak kell elindulnia futni....

ziipp
hogyan nõ *

ziipp
Alig tudtam elképzelni, hogy nézhet ez ki, így kikerestem pár videót:
- kb. a cikk tartalma, csak videóban
- egy tag rögzítette, hogyan nó vissza az ujja.

Tanulság: durva, hogy mire képesek ma már a dokik. :)

:)!!! Nézz utána hogyan is kell New Yersy-t helyesen leirni:P