Two and a Half Men (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy õszinte legyek, én most néztem meg a 9. évad 8. részét.. Nem tetszik! Sheen papával 1000-szer jobb volt a sorozat, most kifejezetten erõltetett nekem. 😞
Gondolom nem olvastad el a hírt...
Mert ezeknek semmi se jó!
Majd ha ennek vége kb kutya nem hívja majd szerepelni azt ez is egybõl elbassza az össze pénzét mindenre amire csak lehet azt kb csöves lesz.
A csapból is ezek folynak sok magyar "híresség" is akikkel tele az újság hogy erre meg arra nincs pénzük meg kaját se tudnak venni.
És a búlvár ezt lehozza hírbe.Hát kinemszarja le hogy a sok nyomorék nem tud bánni a pénzzel és több milliót felélnek. Meg is érdemlik az ilyenek!
Majd ha ennek vége kb kutya nem hívja majd szerepelni azt ez is egybõl elbassza az össze pénzét mindenre amire csak lehet azt kb csöves lesz.
A csapból is ezek folynak sok magyar "híresség" is akikkel tele az újság hogy erre meg arra nincs pénzük meg kaját se tudnak venni.
És a búlvár ezt lehozza hírbe.Hát kinemszarja le hogy a sok nyomorék nem tud bánni a pénzzel és több milliót felélnek. Meg is érdemlik az ilyenek!
Next PC upgrade: 2022
Szerzõdés miatt. A videóból kiderül, hogy õ ezeket leszarja amiket felsoroltál.
akkor miért nem száll ki? kb a sorozatnak köszönhet mindent amit eddig elért. pénz, hírnév, karrier..
hülyegyerek
hülyegyerek
Yo, Bitch!
A Jake Harpert alakító színész utálja a sorozatot és könyörög a nézõknek, hogy ne nézzék tovább.
Angus T. Jones Urges Fans to Stop Watching the Show
<#nevetes1>#nevetes1>
Angus T. Jones Urges Fans to Stop Watching the Show
<#nevetes1>#nevetes1>
Sziasztok ! Azt a részt keresem a sorozatból , amikor charlie elmegy pszichológushoz , és ott mondja neki hogy : én férfi vagyok , csak olyan érzéseim vannak hogy : éhes szomjas kanos letört stb stb stb . tudja valaki melyik rész ?
Eva Walden résznél konkrétan le kellett állítanom😄😄
Alan is nagy volt😄(megint)
Alan is nagy volt😄(megint)
ez nagyon beteg rész volt. rég nevettem ennyit😄😄
Alan és Walden is alakított meg a kis Eva...😄😄
Alan és Walden is alakított meg a kis Eva...😄😄
Armin & Ayu fan
beteg rész volt😄😄
kicsit gusztustalan(na jó nagyon), de kegyetlenül jó😄
kicsit gusztustalan(na jó nagyon), de kegyetlenül jó😄
Legjobb jelent amikor beszélgetnek az ágyon és közben bokákolnak,mert a csaj a háttérben okádik<#taps>#taps>
hát ez a 9x17 elég gusztustalan rész volt 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A nyolcadik évad ugye valami hihetetlenül furcsán lett vége... OKs, megértem... Kilencedik évad elsõ része, nekem meg egyszerûen NEM tetszett, Charlie-val sokkal jobb volt a sorozat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az angol szülõkkel lehetett volna valami jobbat kihozni,jó karakterek lettek volna
évad leggyengébb része...😞
az alapötlet szörnyû volt...
az alapötlet szörnyû volt...
rég nevettem ennyit elejétõl végéig néha visszatekerve is😊
vége ütött😊
csajt az akcentusával meg már a Narnia 1 végén is imádtam😊
vége ütött😊
csajt az akcentusával meg már a Narnia 1 végén is imádtam😊
Rose😄😄
mekkora rész volt ez is😄😄
Jake volt a rész fénypontja😄
fõleg a végénXD
fõleg a végénXD
PSN ID:misi2mezei
ez a rész is kurvajó volt😄
és most charilerõl szó sem volt, úgy látszik azt a szálat a ház átalakításával végleg lezárták, persze még néha biztos felemlegetik.
így, hogy már teljesen máshogy néz ki a ház, és ugye nincs Charlie sem, olyan mintha új sorozatot néznék.. és az jó, hogy nem teljesen egy emberre épül, Jon Cryer sokkal nagyob teret kap, és bebizonyította, hogy õ is eltudja vinni a hátán a sorozatot ha kell, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz a sorozat Sheen nélkül.
és most charilerõl szó sem volt, úgy látszik azt a szálat a ház átalakításával végleg lezárták, persze még néha biztos felemlegetik.
így, hogy már teljesen máshogy néz ki a ház, és ugye nincs Charlie sem, olyan mintha új sorozatot néznék.. és az jó, hogy nem teljesen egy emberre épül, Jon Cryer sokkal nagyob teret kap, és bebizonyította, hogy õ is eltudja vinni a hátán a sorozatot ha kell, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz a sorozat Sheen nélkül.
Yo, Bitch!
- "it's a stress clinic"
😄DDDD
😄DDDD
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
mikor lesz látható az új pecó.. ? vki nem tudja? Ashton most, hogy válik igazán rendbetehetné a fejét.., kéne egy jó kis borotva, meg egy fodrász.. 😄
ez megint kurvajó rész volt, szakadtam a röhögéstõl végig..
ugy látszik Jon Cryer is eltudja vinni a hátán a sorozatot, nem gondoltam volna.
a nézettség is beállt most már 14-15 millio közé.
ugy látszik Jon Cryer is eltudja vinni a hátán a sorozatot, nem gondoltam volna.
a nézettség is beállt most már 14-15 millio közé.
Yo, Bitch!
hát ez nagyon jó rész volt..😄😄
egész addig amíg Herb elõ nem vette a pisztolyt elhittem az egészet...😄😄
lehet, hogy sokan elpároltak, de akkor meg sok új nézõje lett a sorozatnak, mert a nézettség az nem lett rosszabb.
valóban nem olyan már charlie sheen nélkül, de nekem most is tetszik, a poénok ugyanúgy megvannak.
valóban nem olyan már charlie sheen nélkül, de nekem most is tetszik, a poénok ugyanúgy megvannak.
Yo, Bitch!
csak az a gond, hogy sztem visszaáll a régi 9 évados hangulat, hogy semmit nem mutatnak, csak Ashton gyerekes hülyeségeit.., Szerény véleményem szerint jobb ha meg is szüntetik a sorozatot, mert nagyon sokan elpártoltak tõle mióta elment Charlie! és én is így teszek, Kutcher sajnos nem hozza azt a szintet amit már mi megszoktunk.. szal nállam off már ez a sorozat.. :S 😄
ez a rész nagyon jó volt, jon cryer nagyon jól eljátszotta charlie harpert.. végén pedig winning!😄
Yo, Bitch!
tényleg nem rossz, de sztem én inkább már passzolom a sorozatot..
A legújabb rész szenzációs!
Winning!
Winning!
A büdös picsába..tényleg ezért nem hiszem el látatlanban,hogy Ashton egy szál faszban parádézik,amikor ez van megírva?😊
Most néztem meg a hét eleji részt..
Vay engem talált meg túl nyitott hangulatban,vagy a végre bátrabb téma,de nagyon bejött epizód volt😊
Vay engem talált meg túl nyitott hangulatban,vagy a végre bátrabb téma,de nagyon bejött epizód volt😊
Legjobbak azért túlzás.És ebbõl a videóból már értem miért angolul néztem az összes részt förtelmes a szinkron engem kimondottam irritál!
Nézettséget nézve úgy néz ki beáll 15 millióra.<#eljen>#eljen>
Nézettséget nézve úgy néz ki beáll 15 millióra.<#eljen>#eljen>
charlie elég magasra tette a mércét! Ashton nem hozza sztem azt amit kéne, habár én csipázom a csávót, meg nem is olyan nagyon gáz a karaktere, csak hát na..! De mondjuk ezzel a hosszú hajjal és a szakállal engem kikészít!
Azért Aston karakterén is lehet visítani amit ezek lemûvelnek!!!!!<#taps>#taps>
Látom sokan vannak egy véleményen hogy az új karakterrel teljesen más a sorozat. Bár még nem láttam egy részt sem az új fószerral azért az igaz hogy Sheen vitte el a sorozatot, ráadásul 7 évadon keresztül. És ezek után egy teljesen mást tesznek a helyére az no comment. Ráadásul Charlie-tól származtak a humorok 80-90%-ka.
Addig is itt egy válogatás az elsõ 6 évadból:
<#smile>#smile>
Addig is itt egy válogatás az elsõ 6 évadból:
<#smile>#smile>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018