Strapabíró fényképezőgépet készített a Ricoh
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"például ha egy útjelzõ táblát oldalról, ferdén kapunk le, úgy módosítja, mintha szembõl készítettük volna a felvételt. "
Én meg hazugságon kaptam mert nem lehet csak egy táblát ferdén fényképezni csak mindent ami látszik a képen.
Én meg hazugságon kaptam mert nem lehet csak egy táblát ferdén fényképezni csak mindent ami látszik a képen.
"A fejlesztõk mindenre gondoltak: idegen számítógépre kötve is problémamentes a fotók áttöltése, mivel ha USB kábelen egy gépre kötjük, a PC külsõ tárhelyként azonosítja"
Aztamindenit. Nem is tudom mit mondjak erre. Ez aztán komoly fícsõr, valóban, teljesen egyedi, új megoldás, soha senki másnak nem jutott eszébe...
Viszont a belsõ zoom lencsék érdekesnek tûnnek. Kérdés milyen képminõséget lehet velük elérni.
Aztamindenit. Nem is tudom mit mondjak erre. Ez aztán komoly fícsõr, valóban, teljesen egyedi, új megoldás, soha senki másnak nem jutott eszébe...
Viszont a belsõ zoom lencsék érdekesnek tûnnek. Kérdés milyen képminõséget lehet velük elérni.
ISO 3200-al karöltve elképzelhetõ, bár a minõségrõl ilyenkor jobb nem beszélni...
"Vakuja is extra erõs, a gyártó közleménye szerint 10 méterig hatásos,"
Az anyja kínja! 40-es kulcsszámúnak kellene lennie ahhoz hogy ennyire világítson akkora csõ meg nem fér el ilyen kis helyen.
Az anyja kínja! 40-es kulcsszámúnak kellene lennie ahhoz hogy ennyire világítson akkora csõ meg nem fér el ilyen kis helyen.
"Speciális korrekciós módja..."
Remélem ez azért kikapcsolható!
Remélem ez azért kikapcsolható!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Én is ezt akartam írni, de megelõztél!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
"Strapabíró fényképezõgépet készített a Ricoh"
Na ez a fényképezõgép való JTBM forumozótársunknak <#taps>#taps>
A Nikon neki úgy is szar!
Na ez a fényképezõgép való JTBM forumozótársunknak <#taps>#taps>
A Nikon neki úgy is szar!