Beugró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
úgy volt, hogy tavasszal indul szokás szerint az új szezon, de azóta síri csend. rudolf péter csinálj azt a másik mûsort az m1-en, de úgy volt, hogy attól még ez is menni fog.
Per Aspera Ad Inferi.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
"Nem látta Obi-Wan Kenobi-t?"
"És akkor én vagyok a gumiember"
Nekem ez a három beszólás tetszett tegnap a legjobban. 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Tegnapi rézsen is PUSZTULTAM! 😄DDDDDDD
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
sajna lemaradtam az új évad elsõ részérõl.
valahol meg tudnám nézni esetleg?
vagy felrakják a hivatalos oldalra?
az m1 annyiba volt jó h vissza lehetett nézni a régi adásokat a honlapon.
remélem a cool is megoldja ezt vagy a beugró oldala..
szép napokat
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Éljenek a gyõzikék!
A közszolgálati csatorna is kevesebb pénzbõl gazdálkodik, mint tavaly, és ennek olyan mûsorok látják kárát, mint a Beugró és a Tûzvonalban. Mint korábban megírtuk, a kritika és a diplomás tévézõk által igencsak kedvelt, de kétségtelen, hogy rekordnézettséget nem szállító improvizációs mûsorra nem ad több pénzt a Magyar Televízió, az ismétléseket vetítõ Comedy Central pedig nem jelzett eddig. Legvalószínûbb, hogy a Cool tévé lehet a Beugró harmadik hazája, de a Tûzvonalban egy évre biztosan leáll."
forrás:
Ez nem jó hír 😞
itt nézhetitek meg
ja és bocs a szar minõségért, kifogom javítani
Pain is inevitable. Suffering is optional.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
na gyerekek, mi lenne ha egy kicsit kisebb banner kerülne be ide hogy ne kelljen annyit görgetni? (beugro.tv oldal bannere)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
de jó volt megint. csak kicsit visszhangzott, nemtom titeket zavart e, mondjuk szilveszteri adás, máshol volt.
ma comedyn lesz beugró, csak sajnos az nincs meg nekem 😞
m1en meg legközelebb február 13.-án lesz...
amúgy mikor lesz?
ja amúgy mikor lesz már beugró az m1-en? vagy már csak a comedyn lesznek?
Sebaj, ott a videótár.
Mindegyik jeleneten jól szórakoztam.
a melegsátor jelvénye 😄
hatalmas volt megintcsak<#eljen>#eljen>
"- Tudod mikor kaptam?
- Mikor?
- Nemtudom, már nem emlékszem."