Ausztriai horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.09. 10:32:01
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
na, ez rendes tõle, nagyon!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"A biológiai következmények nem kevésbé tragikusak, ha a bûnös kapcsolatból gyermek születik. Ugyanis a rejtett, de öröklõdõ, káros tulajdonságokat hordozó gének a szexuális együttléttel tovább hagyományozódnak, s az utódban felerõsödve felszínre törhetnek. Vagyis megnõ az esélye annak, hogy öröklött betegségtõl szenvedõ, testileg-szellemileg gyógyíthatatlanul fogyatékos, akár életképtelen utód születik e kapcsolatból."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha nem is direkt módon, de tudomása volt róla és inkább elhallgatta (magában is)/megvolt félemlítve...
Ne mondja már azt nekem senki, hogy a feleség minden gyanú nélkül szépen felnevelte a 3 gyereket mint a saját unokáját és 1x sem gyanakodott.
Nem is beszélve a papírokról. Hogy iratták be õket ovodába, iskolába???
Hogy jártak orvoshoz? Nem jutott eszébe senkinek, hogy megvizsgálja (vért vegyen) a gyerekektõl, hogy mégis kinek a fia-borjai???????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Amúgy hogy-hogy 20 éves és most látta elõször a napfényt? Nem jártak ezek iskolába? Mert amikor néztem, akkor azt mondták, hogy nagyi vitte õket iskolába.
Vagy azt csak a kicsikre értette?(nem lelámázni).
A vérfertõzött gyerek tényleg fogyatékos lesz? Vgay mitörténik vele ha vérfetõzött?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
elég szomorú, hogy ilyenek megtörténnek, sajnálom a családot
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
katt
"A hátrakötözött kezû delikvens lábaira kötelet hurkoltak, majd egy megfelelõ gerendára fejjel lefelé felhúzták, és lábait szétfeszítve rögzítették. A fûrészelést aztán pontosan az elítélt lába között kezdték. Eme megoldás ördögi kegyetlensége abban rejlett, hogy a fejjel lefelé fordított pozíciónak köszönhetõen biztosítva volt az agy vérellátása, jelentõsen csillapodott a vérveszteség, és az áldozat megdöbbentõen hosszú ideig nem veszítette el az eszméletét." <--- szal még mindig nem vagyok szadista, deazért nemár, hogy egy ilyen elvetemült faszi ilyen nem is tudommi...
Függetlenül attól, hogy tudná és értené-e, hogy miért kapja.
Egyébként igaz, ilyen híreknek kár topikot nyitni, pláne itt az sg-n. elvégre "sg.hu - Informatika & Tudomány", ez meg egyik sem. Van már elég súlyosan felesleges topik, és/vagy nem sg-re illõ topik.
Ez sokkal durvább a Kampusch ügynél :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Témához:
1. Natascha tök aranyos/szép lány volt, sajna már nagyon elhízott. Egyértelmû, hogy nagyon sajnálom, viszont akárhány interjút láttam vele, mindbõl lejött, hogy kötõdött az ürgéhez, megkockáztatom az ellátás/kedves szavak miatt néha még kedvelte is. Az ürge viszont bölcs volt, hogy kinyírta magát, meghurcolták volna az biztos.
Kérdés, hogy jogosan-e? Ez ugyanis súlyos elmebaj, elferdült szexuális deviancia...
2. A nagyfater esete sokkoló. És még hány ilyen lehet, amirõl nem tudunk vagy soha ki sem derül!!!
Itt is azt mondom, hogy az ürge súlyos elmeroggyant, normális ember fejébe ilyen meg sem fordul!
Megoldás vajon az, hogy halálrakínozzák a fogdában/börtönben? Nem tudom.
A halálbüntetést támogatnám az esetébe, mert ezen a bolygón nincs keresnivalója, ha elmebeteg, ha nem.
Egy biztos, vagy a család is tudott róla, vagy terrorba tartotta azokat is azért nem kíváncsiskodtak. Nem hiszem el, hogy nem sejtették. Biztos üvöltöttek néha a gyerekek... szvsz a család nem akart tudni az egészrõl. Ha ez kiderülne, nagyon megbüntetném õket... eletfogytiglan az összesnek amelyikrõl bebizonyosodik, hogy tudtak róla.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csajom fodrász, rengeteg osztrák vendége van, egyik best sztori, amikor a gyerek epilepsziás rohamot kapott pedikûr közbe, jött mentõ, minden.. Mikor visszahozták a szülei visszaküldték egy kis manikûrre is, mondván ha már itt vannak Magyarországon, akkor ilyen kis apróság miatt nem fognak csak úgy hazamenni. :C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Zene nélkül mit érek én?

De k*rvajó géped van istenem....
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Hihetetlen ez az egész
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
sztem necces a sztori, mert lehet én gondolom rosszul, de azért feltûnne, ha a pincéban a szomszédnál ember/ek/ lennének rabságban...
nemudom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
(jah nemvok szadista😄)
púúúúú
púúúúú
A húdegeci volt az apa kommentek mások... vannak akik tényleg állást foglalnak az ügyben, és kifejtik véleményüket, és ellehet errõl is normál topikhoz hasonlóan beszélgetni, lesznek akik benyomják a komolytalan és morbid kommenteket, de egy nyílvános fórumon ez van...
nem fogod 1 év múlva hallani, ez a topik is majd egy idõ után feledésbe merül, de nem sért semmilyen jogot, blablabla... egyszóval "jóvanezígy"😊.
nagyon idegesítõ amúgy, csávóval nem tudom mit csinálnak, de remélem megszopatják rendesen.... a kurva anyját:@
de amúgy szerintem felesleges ennek topicot nyitni, nah mind1
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ráadásul nem értem mi értelme van egy ilyen topiknak.. mindenki elmondhatja, hogy jajdeg*ci volt az apa, börtönbevele, de mégis mi értelme? Hogy az emberek még depressziósabbak, még idegesebbek legyenek? Azaz, borzongjunk minnél tovább, minnél többet..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Szal nekik nemsok esély van... de vészmadár sem vagyok.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"