Samsung
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a geci van?
ribi87 <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Drivere megvan, azt sikerült leszednem,de ha nincs utility cd nem tok videókat streamelni róla... 😞
Kulabácsi! Nem vagyok átlag user, legelõször én is guglizok, aztán ha átrágtam magam 600 oldalon ahol csak szemét van meg 1000 fajta használati utasítás pdfben, akkor jövök a fórumba...
Kulabácsi! Nem vagyok átlag user, legelõször én is guglizok, aztán ha átrágtam magam 600 oldalon ahol csak szemét van meg 1000 fajta használati utasítás pdfben, akkor jövök a fórumba...
közönnyük emezse. <#wow3>#wow3>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
google
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Akinek Samsung VP-D352 kamerája van, kérem iso-ban valahogy juttassa el nekem az utility cd-jét, amin a driver van, meg a videó levevõ szoftver. Ha van segítõkész fórumozó az eljuttatást megbeszéljük.
Köszi!
Üdv: Rihi87
Szeretném a segítségeteket kérni!
Akinek Samsung VP-D352 kamerája van, kérem iso-ban valahogy juttassa el nekem az utility cd-jét, amin a driver van, meg a videó levevõ szoftver. Ha van segítõkész fórumozó az eljuttatást megbeszéljük.
Köszi!
Üdv: Rihi87