Kirándulások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://andrewskurka.com/2012/breathability-its-importance-mechanisms-and-limitations/
http://www.columbia.com/Men%27s-Compounder%E2%84%A2-Shell/WM2116,default,pd.html
Szakvéleményt várok :)
egy kép a kopár, havas erdõrõl
cakkosra fagyot patakmeder
Máriácska - erdei kápolna, Mátrafüred
Sástó

én 57-et mentem Zemplénben 2003-ban :)
Kõkapunál....Pálházánál balra fel kõkapu irányába
Mente et Malleo
Geocaching.hu
Egyébként én ma votlam a Pilisben túrázni.....a Pilis legmagasabb pontja körül túráztunk...Vaskapú Völgy,Döme Halála,Simon Halála,Aztán jöttek a nagy panorámák,és utána meg már ott is voltunk Bükkfanyeregnél a kocsinál....22 km-rt túráztunk... :)
És az a klassz benne hogy ha kijellölsz útvonalakat akkor megmondja mi mennyire van egymástól,meg stb...:D
én térképeket kerestem, de nem tökéletes. persze jobb mint a semmi
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
alapötlet jó, csak egy ráncfelvarrás kéne az oldalnak
úgy látszik nem létezik az az út :O
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Hármashatár:
Sajnos ha esett az esõ, akkor rettentõen rosszak az útviszonyok, mivel óriásgépekkel szétrongálták az utat felfelé menet. Hogy miért? Hát természetesen a sok fakivágás miatt. :( Elég szomorú...Persze a szlovén és osztrák résznél nincs semmi probléma. És a szemetet már elvihetné valaki a tetõrõl fakivágás helyett..., ugyanis az összes szemetes, ami ott található, megtelt és szinte a fõldön úszik a szemét....
Magyar oldal:
Osztrák oldal:
Szlovén oldal:
Egy kastély (Kapfenstein) a távolban Ausztriában és mögötte az Alpok is látható:
Irányok:
turistautak.hu-s térképem van GPS-en russahoz, de csomó út nem volt eddig rajta ahol jártam :(
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
Egyébként azért hoztam létre ezt a topikot hogy itt megosszunk egymással túrista útvonalakat,emlékeket,képeket :)