The NeoCube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Engem is nagyon megfogott ez a "vonzó" játék :D
Akinek van, attól azt kérdezem hogy mennyire kopik, pl: ->#63 a fekete tényleg kevésbé kopik?
Aki meg ugyanígy csak keresget, attól azt kérdezem hogy hol talált és mennyiért.
Nekem eddig a legjobb találat a 3d-bolt.hu. 5000-ért megéri szerintetek?
És még az érdekel hogy megéri-e hamisítványt venni, olcsóbbér de többet?
elõre is köszönöm
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
hol érdemes venni és melyiket? nem zavar ha nem original neocube, ha minõségben ugyanaz, de olcsóbb :D
Bazinga!
púúúúú
Nekem a sima neocube alpha van, olyan dobozba is jött, lehet a másik márka hibája.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nagyon imádom, jól lehet mutogatni ismerõsöknek, mindenkinek megragadja a fantáziáját.
De egy bajom van vele: kb egy hónapja van még csak meg, igaz elég sokat is forgattam, de a golyók elég durván kopásnak indultak :S
Egy jó mm átmérõjû fekete folt rondítja mindkét pólusát a legtöbb golyónak. Plusz emiatt már nem olyan "gördülékeny" jóval darabosabban mozognak egymáshoz képest.
Ilyet már más is tapasztalt? Ez pl különbség lehet a márkák, eredet között?
A neocube és buckyballs, cybercube, spaceball, vagy ki tudja hány neve van még játékok valójában nem sokban különböznek, már ami a játék lényegét és mûködését illeti. Neodymium erõs mágneses golyókról van szó, melléjük szokták tenni hogy N35 -ös, vagy N45-ös ami tudtommal a mágnesesség erejét jelenti. Ezek a mágneses golyók nem "mágnesezõdnek ki", mégis azt írják sok helyen hogy van minõségbeli különbség közöttük. Például a mágnesesség ereje, vagy a nikkelezés, a bevonat réteg minõsége. De az is lehet hogy csak a cégek próbálják az általuk levédett márkanevet futtatni. Ahhoz mindenesetre nem fér kétség, hogy mindegyik játék hihetetlenül szórakoztató és letehetetlen. Itthon is egyre népszerûbb és az ára is változó, 6900-tõl 9900-ig.
A (neocube.blog.hu)NeoCube Blogon egyébként részletesebben is olvashattok a játékról (nem csak a NeoCube-ról) és rendelni is lehet, kedvezõ áron.
minden jót
Ebay-rõl kínai forrásból rendeltem (link alább vagy neocube vagy buckyballs szavakra érdemes keresni ebay.com-on). Nem egész 3.200 forint volt (16,8USD) szállítással együtt (most már csak 15,9). 216 + 4db tartalék golyó + színes tartó tasak. A karácsonyi csúcsban is 3 héten belül itt volt. Máskor kínából van, hogy fizetéstõl számítva 1 hét alatt itt van a cucc.
Nagyon jó készségfejlesztõ játéknak tartom. Megmozgatja a fantáziát és a finommotorika fejlesztésére is kiváló. Nem tudom, hogy a reflexshop-os és egyéb magyar forrásból származó többet tud-e vagy jobb minõségû, de ez teljesen jól funkcionál. Bõven elég erõs ahhoz 1db, hogy megtartsa az összes többit. Nekem jó tapasztalataim vannak az ebay-el fõleg HK és egyéb kínai küldésekkel úgyhogy szerintem megérte kockáztatni a félár miatt. Mindemellett már nagyon sokmindent vettem és rendeltem a reflexesektõl is. Érdemes benézni hozzájuk, hihetetlen jó dolgokat lehet ott találni!
Üdv
Kpix
Buckyballs ebay shop
ráadásul mindkettõ alapjáraton 6x6x6-os
itt egy link a Buckyballs-hoz
Mivel nincs konkrét megoldás, ezért igazán szabadon tudod engedni a fantáziádat, és pont ez a jó benne.
Sztem ha valami formát ki akarsz hozni belõle mindenféle tutorial nélkül, eléggé megmozgatja a logikádat.
megcsak nem is (logikai)jatek,
a magnesek meg eleg hamar "lemerulnek".
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
reflexshop neocube
Eredeti Neocube, Neocube Alpha, Neocube Tactic, Neocube Omega és Neocube Gold kivitel:
http://reflexshop.hu/logikai-jatekok-neocube-c-116_306.html
És végre kapható a Neocube Omega is, ami 1027db-os:
http://reflexshop.hu/neocube-omega-1027dbos-p-2996.html
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
__|__ ________(*)________
tamiska: megvan még a 6x6x6-os?
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
practitioner of the forbidden arts of death
u dont have to listen anybody else but me
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
practitioner of the forbidden arts of death