Prince of Persia: Next-Gen
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
loool most nézem a trilógia csak 2990ft....lehet beszerzem, és végigtolom még1x az új rész elõtt😄
hát én meg azt mondom,hogy nagyon várom, ha min így fog kinézni mint a képen én magam alá fosok az tuti
és én speciel imádom ezt a fajta megjelenítési módot
ez legalább tényleg már kinézetre is más lesz
imádom a popokat
ubi rulz!
és én speciel imádom ezt a fajta megjelenítési módot
ez legalább tényleg már kinézetre is más lesz
imádom a popokat
ubi rulz!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szarul.
én is utálom érte a fejlesztõket, nekem mondjuk magával a mesés grafikával is bajom van D: ilyet, elbaszni egy jó sorozatot.
én is utálom érte a fejlesztõket, nekem mondjuk magával a mesés grafikával is bajom van D: ilyet, elbaszni egy jó sorozatot.
Pfujj, nem mintha a cell shaded-el bajom lenne ,de pop-ba hogyfog azmár kinézni? <#vomit>#vomit>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Elárulom, vhol már szerepelt egy "lopott" kép... szellsédid lesz a drága. Tehát aki nem szereti az XIII -ben látott dolgokat, az sírni fog. ;-)
del topic , még az új rész címe sincs meg...
Ebben az esetben tényleg igaz a híres mondás: Hülye aki mondja!
Még mielõtt bárkit is lehülyéznél, nézz utána, hogy mit takar az "illustrative art style", aztán szerintem kérj bocsánatot. Merthogy az új Prince Of Persia ilyen lesz.
Én nagyon szeretem a szériát, de a képek alapján vannak kétségeim. Mindegy, majd meglátjuk milyen mozgásban.
Én nagyon szeretem a szériát, de a képek alapján vannak kétségeim. Mindegy, majd meglátjuk milyen mozgásban.
Papesz
Hát én láttam róla képeket a gamestaron. És az ilyen képregényszerû volt. Mintha csak sima Art-ok lettek volna, de úgy volt odaírva, hogy ilyen lesz a játék grafja.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Sziasztok.Most fedeztem fel ezt. Ha jol értelmezem egy új Prince of Persia rész jön immár uj köntösben.Kiváncsina várom egyenlõre kevés hir van rola.De ha ez elkészül valószínüleg ki fogják használni a Next Gen konzolok képességeit.Remélem nicns ég ilyen topik
...
← ElőzőOldal 2 / 2