Prince of Persia: Next-Gen

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
loool most nézem a trilógia csak 2990ft....lehet beszerzem, és végigtolom még1x az új rész elõtt😄
ronihun
na ez igy azért eléggé korrekt

...

ScarY MAN
bejövõs

...

ThugEdge
hát én meg azt mondom,hogy nagyon várom, ha min így fog kinézni mint a képen én magam alá fosok az tuti
és én speciel imádom ezt a fajta megjelenítési módot
ez legalább tényleg már kinézetre is más lesz
imádom a popokat
ubi rulz!

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tobias88
hát, ha next gen lesz és ilyen rajzolt, az borzasztóan jól fog kinézni<#ijedt>
szarul.
én is utálom érte a fejlesztõket, nekem mondjuk magával a mesés grafikával is bajom van D: ilyet, elbaszni egy jó sorozatot.
RAZOR27
Pfujj, nem mintha a cell shaded-el bajom lenne ,de pop-ba hogyfog azmár kinézni? <#vomit>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

berczely
Dúrván néz ki a videón rajzolt tag!

BBird
Elárulom, vhol már szerepelt egy "lopott" kép... szellsédid lesz a drága. Tehát aki nem szereti az XIII -ben látott dolgokat, az sírni fog. ;-)
ronihun
nehézl esz átnevezni ha meglesz télleg ...mind1 töröljék

...

del topic , még az új rész címe sincs meg...

Ebben az esetben tényleg igaz a híres mondás: Hülye aki mondja!

Atkamon
dejó én is nemrég kezdtem el játszani a Prince Of Persia-kkal:p Most vagyok a Warrior Withinben😛

Rage47
rosszul tudod
Még mielõtt bárkit is lehülyéznél, nézz utána, hogy mit takar az "illustrative art style", aztán szerintem kérj bocsánatot. Merthogy az új Prince Of Persia ilyen lesz.

Én nagyon szeretem a szériát, de a képek alapján vannak kétségeim. Mindegy, majd meglátjuk milyen mozgásban.

Papesz

offkorz
te hülye vagy.artwork volt az úgyhiszem és valamit félreolvashattál. :-|

ronihun
nincs még belöle elvileg kép sztem cska sima artok voltak ...

...

mama2
Hát én láttam róla képeket a gamestaron. És az ilyen képregényszerû volt. Mintha csak sima Art-ok lettek volna, de úgy volt odaírva, hogy ilyen lesz a játék grafja.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ronihun
Sziasztok.Most fedeztem fel ezt. Ha jol értelmezem egy új Prince of Persia rész jön immár uj köntösben.Kiváncsina várom egyenlõre kevés hir van rola.De ha ez elkészül valószínüleg ki fogják használni a Next Gen konzolok képességeit.Remélem nicns ég ilyen topik

...

← ElőzőOldal 2 / 2