Minimal/Techno/Tech-House/House/Deep
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
április 6., 20:00 - április 7., 6:00 MERLIN
NYEREMÉNYJÁTÉK! Keresd a városban a CMH matricákat! Fotózd le, töltsd fel ide a buli event-jére, jelöld be MAGAD és a CYCLE ME HOME-ot a képen, és részt veszel a sorsoláson! A feltöltõk között 10 JEGYET sorsolunk ki a bulira!! Sorsolás április 4-én 18.00-kor.
2011 nyar...án egy Madridban tanuló magyar diák biciklivel indult haza
Budapestre. A merész ötlet megörökítésében kinti és itthoni filmes
barátok segítettek, így jöhetett létre a CYCLE ME HOME, egy bringás
mozgalom, mely 5 ország fiataljait hozta össze, és egy film, mely a 38
napos tekerés történetét meséli el.
A nemzetközi producer, DUSTY KID a felvételeket látva örömmel
ajánlotta fel új, Beyond that hill címû albumát, mely így a road-movie
zenéje lehetett és amit a premieren személyesen is prezentál majd
április 6-án a magyar közönségnek.
A FILM TRAILERE: https://vimeo.com/37911956
Vágó: Hack Júlia
Operatõr: Pálla Máté
Rendezõ: Vérten Dániel
DUSTY KID (Boxer) ITA
Subotage (NVC)
Seriseri aka Tempo!(NVC)
Tolo (Lavalava),
Headshotboyz
Vanis & Mr. Hi (Bounce)
Mr. Masters & FantomAz (s10).
Látvány: BikeButcher és illuvision.
Filmvetítés 22.00-kor, érkezz korán, mert elõtte különleges CMH nyereményeket sorsolunk ki!
Támogatók: Primicicli, bagaboo, Blind chic., Felvarrom, Butcher, Serin, Bajnok kerékpárok
Jegyek:
Elõvételben a Telepen (1075 Bp Madách út 8) és az AKT Recordsban (1066
Bp Lovag u. 17) 2000 Ft.
Helyszínen 2500 Ft.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lényegretörõ borító kell cicoma nélkül, mint kétszer is megemlitetted a tartalom a lényeg, hát akkor igy helyedben törekednék a minimalizmusra, egy lecsupaszított formavilágra.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ez egy rossz kollaboráns volt a szervezõk részérõl.
....no a másik meg ez az egymásra szervezés. én Cassy miatt másztam fel a szitibe, de a társaság többsége a hajóra vágyott, igy tartottam velük.
elötte meg a fabrikban, gozsdu udvarba(vagyhol?) hallgattuk szokol rádion a c+cééket, meg klaymant (meg talán suhaid volt).
szégyen gyalázat olyan helyre lemezlovasokat hivni, ahol 20 decibelen szól a középmagas, bárkinek a telefonja tulcsörgette a hangfalakat 😞
Maga a fejlécdizájn nem tetszik, vagy az egész felület elrendezéssel, mindennel?
A bloggal nem (csak) a mát, hanem az elmúlt idõszakot (80-as, 90-es évek) is képviselem.
Kellemes est volt.
Némiképp én azt nem értem a sztárvendég lelépése után felére csappant a létszám, ilyenkor majdnem mindenki egyszerre fárad el, vagy tarja végesnek a bulit?
Mert akkor valoszinüleg már hamarább elfáradt, és akkor nem érezte magát jól a szett befejezése elött?
Idõm lesz elolvasom a cikkeket is.
Battlelog: Purga5
És akkor jött a technooo!!!
További cikkek fogják követni az elkövetkezõ hónapokban.
És mivel a minimal techno iránt is sokan érdeklõdnek, de kevés a magyar info:
Minimal Techno zene - A csupasz ütemek
Jó és hasznos olvasást!

2012. március 16-án 19 órakor, hatalmas technó buli veszi kezdetét a város szívében.
A technóünnep résztvevõi a Hõsök terén találkoznak, hogy méltóképpen ünnepeljék meg a 4/4-es egység dicsõségét.
A kültéri rendezvény keretében kitüntetések átadására, és az állami rendez...vényeken megszokott ünnepélyes hangulatra számíthattok.
Az elmúlt csaknem két év jól bizonyította, hogy mire képes az összefogás ereje. Az underground, civil kezdeményezésként indult Több technót a parlamentbe! mozgalom sokezer látogatót és a magyar elektronikuszenei szcéna teljes egységét tudhatja maga mögött.
A TTP felszínre hozta a sokáig elhallgatott technókérdést, és olyan témákat tett a társadalmi konzultáció tárgyává, mint az állami technórádió, a DJ-k mentelmi jogának kérdése, vagy a DJ-t minden faluba nevû kezdeményezés.
Ezúttal nincs szükség szavazásra, a 4/4 egysége teljes, a március 1-én induló Facebook-os likeverseny tétje mindössze az, hogy melyik DJ-nek állítsunk szobrot a Hõsök terén.
A Hõsök terén tartott technódemonstrációt követõen 22:00 és 23:00 között átvonulunk a Dürer kertbe ahol hasonlóan a kinti rendezvényhez, a magyar elektronikuszenei elit mutatja meg a 4/4 erejét.
-------------------------------------------------------
AFTER: DÜRER KERT 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21 Belépõ 800.HUF
FELLÉPÕK:
NVC,Lavalva, Kollektiva, Monkey6 ,Modul.aka.Mango,FeelGood INC, Dub Phase,Dublic,S10, Savage+Mc Fantom,Weide, Karányi & Seriseri aka Tempo, Ἰώ (Grasshop, Steady) ,Plastic Heaven, Anima DJ set, Simon Iddol, Ster,Aman,Buddhasmile (Beertok),Dj Tatlin,Dj Exigent
+++ A Vecsési Hagyományörzõ Zeneegyesület Fúvószenekara+++
Visual By: Pussies on Wire, Flux, Lumpix Visual, Vj Aman. Micro-D, mowgli,Propyr,MRDR, Digitalistik, OBA&BlessYaSoul VJ Centrum
Continuous motion- mixed by System Start (live at somehere)
<#taps>#taps>
CHAOS # 2 @ Kashmir - 2012.március 02. péntek - Start: 22h, End: 05h
BEHARANGOZÓ VIDEÓ:http://www.youtube.com/watch?v=uhit7FVS6T4
electro / dubstep / moombah stage:
... 22:00 - 00:00= Unicorn Project
00:00 - 01:00= Crazy Shoelace
01:00 - 02:00= Manipulator
02:00 - 03:00= Adam Ajkay
03:00 - 04:00= Kill The Bass
04:00 - 05:00= Night Shift
All Night Long Mc Fedora
techouse/ minimal / techno stage:
22:00 - 00:00= Tigran
00:00 - 01:00= Daniel Mehes
01:00 - 02:00= Purebeat
02:00 - 03:00= MightyB
03:00 - 04:00= Linda Kais
04:00 - 05:00= Peat Noise
- Behopp 500.- ft
- Start: 22h, End: 05h
- Helyszín: Kashmir Klub, Bp.Ferenc krt. 17
semmi baja nem volt a hallásomnak, hanem szelektiv, illetve lusta hallással rendelkezem.
azért késõbb kaptam egy speciális füldugót tõlük, nem is tudom honnan szerezték, ilyen hálós volt, tavaly elvesztettem, de ahogy bujom a netet nem találok olyat! :S
sry, h ilyen nehéz eset vagyok 😄
ezek a füldugók a rezgéseket tompítják, de attól még ugyanugy élvezhetõ a buli, rengeteg zenész, dj viseli, akiknek télleg igazán fontos, h a zenéjük ugy szoljon ahogy az kell.
ezt most ne ugy képzeld el, h bedugsz egy ilyen dugot és onnantól instrumentálisak lesznek a zenék, mert 100%ban kiszüri a legjobban káros közepes hanmgasságot!
everything's better with music
65 dB zajszint vegetatív
90 dB zajszint hallószervi
120 dB zajszint fájdalomküszöb
120-130 dB zajszint maradandó halláskárosodás
160 dB zajszint dobhártyarepedés
175 dB zajszint halálos