Szinkronkorcsolya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Köszönjük Emese. :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
én el tudtam olvasni elsõre, de mivel még nem hallottam róla, egybõl vmi korcsolya jutott eszembe, ami a Dörner György hangján megszólal <#zavart1> tehát utánanéztem
A szinkronkorcsolya a mûkorcsolya új ága amiben az elemek alakzatokból, szabad és alapkorcsolyázó illetve jégtáncból tevõdnek össze. Szinkronkorcsolyában csapatok versenyeznek, egy csapatban 12-20 korcsolyázó lehet. (Nemzetközi seniorban és juniorban max. 16 fõ). Zenére különbözõ alakzatokat, mozgásokat és szinkronelemeket hajtanak végre az egész jégfelületet kihasználva.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

edios
én elõször sajtos szendvicsnek olvastam, és megörültem neki, mert éhes voltam<#rinya>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Dragooon
szórás lesz <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Énvagyokazapád
hagyd el ezt a testet!!!4444négy

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
<#idiota>

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

a síkoskocsonya ér? <#idiota>

Sadist
Mai villámfelmérés eredménye:
A fórumozók 33%-a nem tud olvasni.
A fórumozók 17%-a skizofrén.
A fórumozók 17%-át érdekli a szinkronkorcsolya.
Egyéb 33%.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

John Cena
LOL én el tuttam olvasni:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

én 1. szinkroncsoportokat olvastam aztán szinkronsorozatokat es ezert jottem be es most vettem eszre hogy szinkronkorcsolya:DDDD
BiG G
skizo vagy picikét hülyegyerek, nemdebár? <#smile>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mer hülyevagy :c

Frosty01
fõleg hogy beírtad ide a butaságodat is D:

practitioner of the forbidden arts of death

Énvagyokazapád
én Szikora karácsonyának olvastam, azthiszem most kill myself.

ide várom a szinkronkorcsolya rajongókat