Sláger rádió - Bumeráng
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de geciélet, akko se hasonlítsák ezt a szart má a Guns n Roseshoz :@@@@@@@@@... és fõleg ne Slash szólójához, me Slash a király, attól, h ez a mittoménmilyen csórika csóka "gyerek" gitározik ott a végén, nem kell máris leizélni a Guns n Rosest. mer egy sms író leszólta õket. nemtom komolyan gondolta, de akkose szólja õket le, Slash rulz 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Egyébiránt az idei voga vadász dal szerintem is szar, messze nem egy 'csíp a polip' kvalitású darab, de 1 hét múlva már, kb. a 952. lejátszás után majd megszereti a nép! 😊
Ha nem lennének már fel sem tudnék kelni !!!!
csak, mer vmelyik buzi sms író ezt mondta/írta.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
lolita99 te lány vagy? 😄
mellesleg nekem az Edinával semmi bajom, jó a hangja, jól néz ki, jó sztorikat hoz, de, ha kiveszik a mûsorból, nem sírok utána 😄. szal mind1, h van-e.
mondjuk cuki ez az öreg bácsi, legalább fölvállalta magát, kész!!😄
a videán nézegetek mindenféle ökörködést. te föl mernél tenni magadról egy éneklõs videót? én tuti nem, sajnos elég gyáva vagyok..😞
XboX 360 forever!
de amúgy nemtom, lehet nem teccene nekik az egész és hát miért dolgoznának1 nap kéccer? attól, h sokan szeretik? vagyis szeretnék? nemtom. ha megfizetik õket, akkor lehet, de nemtom 😄D. bár lehet ingyen is csinálnák, de áhh, LOL, nemtom mit reagálnának, mind1, holnap reggel megyek fogtömésre, így7körül má talpon leszek, szal tudom hallgatni a Bumerángot. tehát, ha vmelyikõtök beírja, akkor küldje mondjuk 8felé 😄. v nemtom 😄. vmikor 😄.
szóval, ha szólnánk nekik, hogy van ez a topik, akkor itt megtdunák nézni, hogy hányan szeretnének plusz1adást és talán... de sztem semmmi esély nincs rá 😄.
elvilleg Bumeráng oldalán meglehet hallgatni a nap legjobb pillanatait, vagy ilyesmit.