Sláger rádió - Bumeráng

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
ja, Anikóka is ari 😊, Mónira má alig emlékszem 😞. De Réka jóarc 😄.

de geciélet, akko se hasonlítsák ezt a szart má a Guns n Roseshoz :@@@@@@@@@... és fõleg ne Slash szólójához, me Slash a király, attól, h ez a mittoménmilyen csórika csóka "gyerek" gitározik ott a végén, nem kell máris leizélni a Guns n Rosest. mer egy sms író leszólta õket. nemtom komolyan gondolta, de akkose szólja õket le, Slash rulz 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Edina terhes távollétében, nekem a helyettesítõ csajszi, Anikó jobban bejött. Móni is igyekezhetne már vissza Réka helyére. 😉
Egyébiránt az idei voga vadász dal szerintem is szar, messze nem egy 'csíp a polip' kvalitású darab, de 1 hét múlva már, kb. a 952. lejátszás után majd megszereti a nép! 😊

Legend Killer
😊

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Imádom ......minden reggel Õket hallgatom !!!!

Ha nem lennének már fel sem tudnék kelni !!!!
Legend Killer
szar az idei Voga vadászat dal sztem... legalábbis nem teccik a tavalyihoz képest, de amúgy jó. és Guns n Roses nem kaphatja be :@, Slash rulz 😛.

csak, mer vmelyik buzi sms író ezt mondta/írta.

Legend Killer
látom elvagytok 😊.

lolita99 te lány vagy? 😄

mellesleg nekem az Edinával semmi bajom, jó a hangja, jól néz ki, jó sztorikat hoz, de, ha kiveszik a mûsorból, nem sírok utána 😄. szal mind1, h van-e.

😄😄 tény h nem a legjobb és sztem azért mi ennél jobban nyomjuk!!😊😄
mondjuk cuki ez az öreg bácsi, legalább fölvállalta magát, kész!!😄
Még ha jó hangom lenne se merném 😄 Aztán a boltban meg felismer a pénztárosnéni és kiröhög 😄 apropó 😄 Ennél gázabb nem lehet 😄
😄 mondjuk igaz.. én gondolkodtam rajta h kellene.. poénnak tök jó lenne..😄 de nem? szeretek karaokézni is.. mondták már h egész jól nyomom..
Áhhh, még énekelni sem merek mások elõtt, nemhogy rögzíteni aztán nyilvánosságra hozni 😄 De szerintem mindenkinek jobb is így 😄 Épp elég idióta csinál magáról ilyen videókat 😄
😄😄 csak nem lesz semmi baja..😊😊

a videán nézegetek mindenféle ökörködést. te föl mernél tenni magadról egy éneklõs videót? én tuti nem, sajnos elég gyáva vagyok..😞
😄 ilyeneket ne írj, mert ha valami baja lesz ennek a nõnek, akkor te leszel a gyanúsított 😊
vagy benne lesz, de az õ kötelét ugrás elõtt elvágjuk..😄😄😉 és helyette megyünk Bochiékhoz mi!! én mondjuk szívesen kipróbálnám magam mint Bumerángos mûsorvezetõ..
bungee jumping 😄 jóóó! ajánlani kéne nekik 😊 csak az az Edina ne legyen benne :S blõõõ
😊😊ez irtó jó..😄 bicikli..😊 vagy lehetne bungee jumping. de nem?😊 végülis, kalandos, szórakoztató és vagy túléled, vagy nem..😄 na jó, csak viccelek. max a röhögésbe halhatok bele..😊😄
Én örülnék, ha délután is lenne Bumeráng, csak hívják mondjuk...Biciklinek, vagy nemtom 😄
én imádom a bumerángot, de reggel? hááát, nem is tudom.. persze mindig meghallgatnám, ha tudnám, de nekem õk már vhogy reggeli ébredés hozzávalójaként vannak számon tartva... a bumeréng mellé jár egy bizonyos fíling nekem... ez az "itt a reggel és tudom, h álmos vagy, de hallgasd csak h ökörködnek" és rögtön jobb kedvem lesz!!😊
Nekem is jó ötletnek tûnik a délutáni bumeráng. Hazaérve a munkából nem is lehet jobb mint egy jó kis nevetés. 😊

XboX 360 forever!

Hú ezt tök jó! Bár nemtom mikor lesz idõm meghallgatni, meg a délutánit se biztos tudnám hallgatni, de jó ötlet, nekem reggel autóban pont jó!
Köszi szépen! Már régóta keresek régebbi bumeráng adásokat! Szerintem is jó ötlet az hogy délután is legyen egy bumeráng. Szerintem azt még többen hallgatnák mint a reggelit, mert akkora már mindenki felébred. 😛
Legend Killer
ez az icipici házacska kikészít néha. akik hallgatják, tudják mirõl van szó.

Legend Killer
<#eljen>

torque12
Az egész bumeráng adást le lehet tölteni.

Itt ni 😊

A bumeráng legyen veletek 😉

Legend Killer
de én meg soha nemtom, milyen fasz számon kell írni nekik smst<#idiota><#hehe>. írjátok ti a nevünkben. az egész topik nevében<#ravasz1>.

de amúgy nemtom, lehet nem teccene nekik az egész és hát miért dolgoznának1 nap kéccer? attól, h sokan szeretik? vagyis szeretnék? nemtom. ha megfizetik õket, akkor lehet, de nemtom 😄D. bár lehet ingyen is csinálnák, de áhh, LOL, nemtom mit reagálnának, mind1, holnap reggel megyek fogtömésre, így7körül má talpon leszek, szal tudom hallgatni a Bumerángot. tehát, ha vmelyikõtök beírja, akkor küldje mondjuk 8felé 😄. v nemtom 😄. vmikor 😄.

Legend Killer ötlete volt,én nem szeretném elvenni tõle<#wink>én nem tudnám olyan jól megfogalmazni a helyzetet.<#vigyor>
Írjatok nekik....lehet h lenne a dologból vmi!
igen...és szerintem õk vannak olyan poénosak, hogy simán be is olvasnának egy-két jobb fórum hozzászólást, vagy csinálnának valamilyen helyet, ahol lehetne errõl majd szavazni...
persze,azt értem,de valahogy kellene igazolni,pl aláírásokkal<#vigyor>Szerintem ha írnánk nekik,biztos valaki felfigyelne a szerkesztõségbõl,mert szoktak ötleteket,meg problémákat beolvasni.Ez meg reklám is<#vigyor>
Lehet, hogy itt csak 3man mondtuk, de gondolj bele, hogy hányan szeretnék...szerintem rengetegen...
az ötlet maga nagyon jó😄 viszont hányan is mondtuk,hogy szeretnénk este is bumerángot?3?<#vigyor5>Lehet,hogy ez nem gyõzi meg õket😄 De lehet,hogy valahogy belekerülnénk a mûsorba😄
szerintem ez egy abszolút jó ötlet lenne! csak az a kérdé, hogy õk is megnéznék-e a topikot...
Legend Killer
nekem most nincs munkám, azé vok késõ kelõ.

Legend Killer
amikor megnyitottam a topikot, mondtam a többieknek, hogy be kéne írni a Bumerángba, hogy van ilyen topik a tiszteletükre, de elvetették a többiek, már nemtom mért. mert talán nem tetszene nekik 😄.

szóval, ha szólnánk nekik, hogy van ez a topik, akkor itt megtdunák nézni, hogy hányan szeretnének plusz1adást és talán... de sztem semmmi esély nincs rá 😄.

nah látod ezeket én se tudom, de kíváncsi lennék rá...úgy tudom, hogy a Voga amúgy nem a kezdetektõl van de ez nem 100%
igen,én is fiatalabbnak képzeltem😄 De még kicsit hasonlít is Borossra.De amúgy fiatalos a stílusa.Õ is a kezdetek óta van a bumerángban?nem emlékszem?és amúgy mióta van bumeráng?😊
...én minden nap kihagynám, ha ilyenkor kelhetnék! 😊
Õt is szeretem, szerintem tisztára beleillik ebbe a csapatba... én is láttam már róla képet, fura mert én valahogy fiatalabbnak képzeltem, de hát nem is ez a lényeg😊
ja,nem tudtam hogy úgy is hivatalos,de akkor jó😊nekem úgy is jó😊És Vogáról amúgy mit gondolsz?Én kb múlt héten néztem róla meg egy képet,mert eddig még nem láttam.Hát tök másnak képzeltem😄
hehe😊 amúgy szerintem biztos, hogy valahogyan neten keresztül is megoldható lenne...így nemtom levelezõ lista vagy valami alapján...
így neten keresztül mondjuk elég nehézkes😄 gyûljünk össze valamilyen közterületen és támadjuk meg a járókelõket,mint a greenpeace-esek😄
hehe😊 ez az aláírásgyûjtés nem is hülyeség😊
mint a gyógyszerbõl😄 egyet reggel,egyet este😄 De az esti bumerángot én is támogatnám!Akkor hazafelé is élvezetesebb lenne az út😊Gyûjtsünk aláírásokat!😄😄
igen? ezt nem is tudtam! csak az a baj, hogy a legjobb részeket lehet csak visszahallgatni...én meg úgy szeretném, hogy ha mondjuk lekéstem egy óráról, akkor azt teljes egészében meg tudjam utána hallgatni...Szerintem ne ismétlése legyen...az lenne a jó ha mondom 2lenne egy reggel és egy este...
Legend Killer
inkább az ismétlése legyen.

elvilleg Bumeráng oldalán meglehet hallgatni a nap legjobb pillanatait, vagy ilyesmit.

Legend Killer
én most keltem, már megint lemaradtam róla.

igen, ez a bajom nekem is, de ha megnézed azért 10-re már általában mindenki beér a munkahelyére...jó lenne, ha valahova feltöltenék a netre, és ott akkor újra meg lehetne hallgatni nem? Meg szerintem az is hatalmas ötlet lenne, hogy ha délutan így mondjuk 4-6 ig 7-ig lenne még egy Bumeráng nem?
csak sajnálom,hogy 6kor kezdõdik és csak 10ig tart.kezdõdhetne késõbb és tarthatna sokkal-sokkal tovább😄
ezzel én is így vagyok, a nevetés engem is felpörget😊 meg legalább nem unom magam halálra a dugó közepén!
Mikor elkezdtem dolgozni utáltam korán felkelni és nagy nyûg volt az egész készülés,utazás.Most már hallgatom a bumerángot,és sokkal jobban felpörget,könnyebben meg a készülõdés is.Meg pörög vele az idõ.És már nem alszok el a villamoson,mint eddig,mert a nevetés életben tart.<#smile>
Hát igen ez sajnos így van...amúgy nekem csak 1bajom van a bumeránggal, mégpedig az, hogy csak 1szer van naponta...és bent a munkahelyemen már sajnos nem hallgathatom...így egy csomó vicces dologról lemaradok...