Alone In The Dark 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambuu
Na eljutottam a 7-es Episode-ig. Abbol is megcsináltam az elsõ 2 részt.
Ugy hogy remélem hogy már a hétvégén birom is játszani a Bad Company-t.

rambuu
Hát basszus, pofon egyszerû az...
Fogsz egy olyan flakont, amire lehet tenni, azt a bandage-et, és megcsujtod, és onnan az ebédlõbõl be lehet dobni, az aztán ég amég fel nem robban és kész, felrobbantotta azokat a kis izéket amibõl jönnek, meg a lézert is át engedte... <#vigyor3>

rambuu
Hát ezt hogy a kis izé bevigye az égõ flakont. Ezt nem tudom megcsinálni...

rambuu
Hát az 5. részt csak betöltötte és abba hagytam, csak annyit láttam hogy a csajszi aki jött velem az fel volt "akasztva" valami izére.
És aztán már abba is hagytam, majd késõbb akarom folytatni.

az elsõhõz a central parkban razziázva vannak ilyen mozgó gyökerek amiket el lehet égetni a térképen körök jelzik abból van 100 megkell csinálnod 50-et és 18 részt ahoz hogy át tudd ugrani azt a részt
de az amirõl beszélsz a 29.-ik rész szóval párat azért átugrottál vissza kell menned megcsinálni pár részt vagy nem tudod átugrani
én pont azt a részt nem tudtam megcsinálni ahol most vagy , nem bírtam rájönni ha esetleg sikerül elmondhatnád a megoldást

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

alkoholt vagy valami éghetõt kombinálsz a töltött fegyverrel akkor tüzes golyóid lesznek vagy ömgyujtó spray a legyjobb zombik ellen

áhh eza játék, frusztráló nagyon, egyes részek annyira idegesítõek...már a tököm kivan a szörnyekkel is, hogy pisztollyal nem lehet legyapni õket, csak tûzzel, kapják be, ezt a baromságot komolyan...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

rambuu
Én is epp az 5. Episode-nál tartok, de bevallom, 2x átugrottam egy részt, a 4. episode elsõjét amikor kocsival kellett menekülni és a vámpírok basztatták a kocsit, hát én azt egy istenért se tudtam megcsinálni, meg még valahol az elejibe, asszem a 2. episode-nál amikor a recepcion vagyunk és jön egy szörny fel a lépcsön, ott kevés volt a hpm, 1-et belém ütött és meghaltam, aztán jöttem rá hogy ki lehet hagyni részeket.

Meg még az érdekelne engem, hogy a 8. episode-nál mik azok amiket ugy ír hogy hiányzik még ahhoz hogy unlock legyen 0/50 meg 0/18.
Nekem az egyik az még csak 2/50 a másik meg 16/18.
De ezek mik? az Elsõt hogy birnám fejjeb vinni?
THX

amikor kijön vért inni, akkor rá kell dobni egy ragadós bombát, vissszaviszi és felrobban a termelõvel együtt...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

nekem is lenne egy kérdésem: 5 episode, a museum. egy parazita termelõ elállja a lézerfényt. egykis parazita meg oda vissza rohangál a szellõzõben. mit kell csinálni?
hali. leirnád a helyszint?
ez az átlépkedés elég nagy baromság nem is tudom minek kellett belerakni, egyébként a játékról anniyt, hogy néha már idegesítõen nem is nehéz, nem tudok mit mondani, egyszerûen néha idegesítõ a játék, játékmenet, a pöcsölések, az írányítás... egyéblént jó játék lenne, de valami hiányzik belõle, remélem rájövök😄

Samballah
Az irányítás nekem a ps-es SH3-at (csak ezzel a resszel toltam de a többiben sem lehet maskepp sztem) idézi keményen.
abban is rém idegesitõ volt a kamera kezeles, forgás, stb. nagyon érdekelt a játék, de az irányitás miatt nehez volt nekem a harc és a mozgás, igy abba hagytam. Na Alone in the dark-al is ez a szitu, tudom mit hogy kéne de az irányithatosag olyan "nemtúl kézenfekvõ" hogy ez adja a nagy kihívást😊 xre is panaszkodnak hogy tré, de wii-re is.
a grafikával nincs baj (hasznaljatok HD tv-t és éles lesz a textura😛 )

Ja és ez mi hogy át lehet lépni a jeleneteket? mint egy dvd-menüjeben ha akarom az egeszet végig lépkedhetem?lol

PsnID: YOULUPUKKI

szerintem semmi bonyolult mert nem is emlékszem rá
😊
biztos ki kell jutni
tüzes golyó az ajtóba vagy ilyesmi

rambuu
És a 3.-nál bent a Mosdóba mit kell csinálni?

ha valaki végigvitte elárulhatná a 8 fejezet elsõ fejtörõjének a megoldását
egybként jó game volt de a befejezés 1 kalap szart nem ér komolyan mondom

ThugEdge
na én is egy kis vélemény:

sztem ez a gém remek!
grafikával nincs bajom, ugye nem kell minden játéknak über jól kinézni,ahhoz, hogy élményt nyújtson,de mondom sztem jól néz ki,nem hanyattesek jól,de jól
irányítás kb 2 perc kellett,hogy megszokjam a fordított stickeket
kamera szintén nem gond,kicsit olyan japános style(resi,dmc stb-ezeknál meg senki nem problémázik)
összességében 1,5 fejezet után:
8/10
részemrõl
ja és a kis cut scenek eddig tetszetõsek

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ezt sem veszem meg...

Hogyan lehet PS2-n menteni? Az elsõ fejezetben még volt save game opció, de utánna eltünt és az automata mentést se látom?
Thx.
Neogan
Hát be kell vallanom kipróbáltam, a tört verziót, még az elején vagyok, de egy villámértékelést megejtenék.
Az általam kipróbalt játék az XBOX 360-as változat! Mivel még az elején járok és nem játszottam végig, csak az elsõ benyomásaimat írom le! A játék késõbbi részében ezek változhatnak!

Na az elsõ dolog ami kicsit (nagyon) zavart az a feliratok hiánya, legalábbis nem nagyon találtam ilyen opciót 😞
A sztoriból sem derült ki sok minden eddig, inkább nem spoilereznék.
A lényeg hogy hõsünk arra ébred hogy idegen alakok beszélnek mellette mindenféle sötét dolgokról. És mellesleg amnéziás.

A játék irányítása érdekes. A bal stickel mozgatjuk a karaktert eddig oké. A jobb stick a kamerát lenne hivatott mozgatni, de ez érdekesen lett megoldva. Belsõ nézetben nincs is baj, szokványos FPS kamera, külsõ nézetben viszont hiába húzod a sticket, csak kicsit fordul, ennek az a következménye hogy a karaktert is kell forgatnod. Kicsit nehéz leírni látni kell. A harc is érdekesen lett megvalósítva. Rengeteg féle-fajta tárgyak használhatunk fegyverként, kezdve a székektól a poroltókon át egészen az asztali lámpákig. Ezeknek a közelharci eszközöknek az irányítása, a jobb stickkel történik, ha jobbra-balra lökjük akkor oldalazva sújtunk fegyverünkkel, ha föl-le akkor értelemszerûen lesújtunk.

A másik csalódás a next-gen grafika, ami annyira next-gen mint öreganyáink. Tény hogy van a játékban néhány nagyon szép effekt, mint a sokat emlegetett szellõzõventillátor mögül átszûrõdõ fény, vagy hogy látjuk az árnyékunkat. A textúrák többsége nem elég nagy felbontású.

A hangokat szerintem dícséret illeti nagyon jó effekteket sikerült belerakni, a zene is frenetikus, a fõmenü zenéje pláne.

Nagy poén hogy az epizódok mindig cliffhangerrel zárulnak (eddig), a következõ epizód elején pedig egy "Previously on Alone in the Dark..." mondatot hallunk egy kis összefoglalóval. Ezért is egy jó pont.

Mivel ez egy túlélõhorror ezért a para alapkövetelmény, ám eddig fokozatos borzongást nem nagyon éreztem, mint a Silent Hill szériában, inkább a "hanyattesek a székbõl jelenetekre gyúrtak rá.

Összesítve:

Grafika: 7/10
Hang/zene: 9/10
Írányítás: 7/10
Hangulat: 8/10

Összesítve: 8/10

A végére is leírom azért, hogy mivel nem játszottam végig ezért ez csak kezdeti benyomás, nem végleges!

Rena11: De <#vigyor4>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

senki nem játszik vele?

ThugEdge
na de itt nem csak az énekrõl van szó,legalábbis amit én még régebben linkeltem ott a zene+ének kombója ami hatására kiver a víz
btw:Sebestyén Márta valóban nagy mûvész és aszem büszkék is vagyunk rá

offkorz
silent hill iJesztõbb :-|

Ewergo
Jajj gyerekek hisz Sebestyén Márta népi énekesnõ is ugyan ilyen stilusban énekel.! Ja, hogy magyarul már nem szép?
Lemerem fogadni ha a játék zenéje a Bulgár nép történelmi honlapján lenne, senkitsem érdekelne. Igazam van?!
Na de semmi gond! 😉
Egyébként a gém tiszta Silent Hill valahanydik.....

offkorz
utána néztem kicsit ennek az alone in the dark-nak,régebben egy részével játsztottunk havernál.már rájöttem a 4-el.és most nemértem, csak a 4-ben voltak ilyen fura lények?a többiben nem is?csak ilyen hülye börrákos emberek?nemtudom de nekem az 5 pont emiatt nem teccik megint csak.mert nemlátok benne semmi ilyesztõt.alaptalanok ezek hülye ijesztegetõs hangok is,hisz tudom,csak szétkarmolt arcú idióta jön ijesztgetni,aki villanyborotvahangon beszél hozzám recés fogakkal :-|
hát most csalódotott vagyok de úgy igazán.de még mindig a 4 tûnik a leg ilyesztõbbnek számomra...

armageddon666
uhh... most nézem ez konzolos XD mentem is :C

@

Timbo
még egy kis off 😄
myst IV

azt meg, hogy hol hallottad te döntsd el 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
lol a main themet valahol már hallottam O.o

@

Timbo
egy kis off:

myst sorozatnál jobb soundtrack soha nem lesz 😄
bocsi az elfogultságért 😊
on:

amugy meg +fav .. régen volt már egy jó horror game.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Szabi84
hát igen az a lovecraft-es hangulat elveszett

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

armageddon666
igen, storyra ^^ de ha ott nincs akkor okés xD

@

persze, azonos a cim, es sztem majd némi hassonlosagot is felfedezhetsz mobok kozt sztem:p
es valszeg itt is a 15. reinkarnacioval nyomod, hajszin is hassonlitani fog, és itt is lesz 1-2 rész majd ahol beszarsz befosol, kb ennyi sztem, vagy te storyra gondoltal? azt nemnagyon hiszem

tomsh
<#eljen>

armageddon666
Ennek a résznek lesz köze a korábbiakhoz? mert azok nekem kimaradtak :S egyedül talán a 3mal játszottam de azzal is nagyon keveset és régen :$ (ilyen vadnyugatos volt)

@

Hiába lesz esetleg csili vili grafika, hiába lesz jó a játékmenet, az Alone In The Dark 4 és a soron következõ rész soha nem lesz olyan mint az elsõ három rész volt. Edward Carnby visszafelé fejlõdik - az 1900-as évek eleji kísértetkastélyos kalandokban még egy középkorú bajszos nyomozóúr volt, 2000 utánra pedig egy divatfrizurás fiatal maccsóvá öregedett mi? Szívemszerint jobban járnám most is a 19 század eleji pókhálós szellemkastélyokat mintsem a modern New Yorkban autókázzak és szörnyeket üssek el. Adtak volna neki más címet inkább. Soha nem lesz meg a régi hangulata ha még a régi részek rossz DOS -os grafikája ellenére sem.
hát én msot egész éjjel eztfogom sztem le is szedem youtuberol levágom muvit aztan csá😄

offkorz
délután énis ezthallgattam😊

ja msot nézem csak. bocs😄

http://youtube.com/watch?v=G8PH0I16E5k&feature=related

Lyrics

BULGARIAN:
Shto li mesechinko gre-esh,
ta mi mukata ogryavash?
Doluw senki se cherneyat
i mi prekurshvat krilata.

ENGLISH:
Why are you shining, little moon
and thus illuminate my sorrow?
Down here dark shadows blacken
and they are breaking off my wings.

offkorz
20.-án jön ki az ost úgytudom

ahh ha vkinek emgvan zene linkelje pls!!!

Sephi
Sajnos ez sem az aminek mutatjak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Live-ról szedtem le videókat egész faja kis fizika lesz benne,például meggyújtunk egy fa oszlopot,fa oszlop szépen végigég így megnyitva pl a tovább vezetõ utat azal hogy a faoszlop elég széttörik és leszakad a palló amit tartott,stb...Ahogy elnéztem a fa ajtók sem akadály ha nincs kulcsunk,de van baltánk..😊
A videóbók amiket láttam monnyuk fõleg ezekre a fa égésekre van koncentrálva meg a tûz által keltett fényekre (pl égõ székkel forgolódik a faszi,faja kis fényárnyék hatásokkal,stb)...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ThugEdge
amúgy játékmenetrõl:

azt olvastam illetve a videókból is az jön le,hogy majd lehet tárgyakat variálni egy-egy helyzetben, de kíváncsi vagyok,hogy mikor vmi meleg helyzet van, vmi gyors akciónak tûnõ dolog vajon ott is lesz idõ kicsit gondolkodni vagy paraszt módon felkapni a széket azt gyepálni?

offkorz
uhhh.😊

ThugEdge
van májszpész oldal is:
katt
és itt van még egy link ezzel kapcsolatban:
katt

ThugEdge
bizony

offkorz
bazz most nézem a zenéket ,nagyon tud ez a faszi aki compozálta a zenét.mekkora fílinget dob már a gémre még. :-c

offkorz
kell ez a zene bazz :-|
nemtudsz valamit róla?