Alone In The Dark 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy hogy remélem hogy már a hétvégén birom is játszani a Bad Company-t.
Fogsz egy olyan flakont, amire lehet tenni, azt a bandage-et, és megcsujtod, és onnan az ebédlõbõl be lehet dobni, az aztán ég amég fel nem robban és kész, felrobbantotta azokat a kis izéket amibõl jönnek, meg a lézert is át engedte... <#vigyor3>#vigyor3>
És aztán már abba is hagytam, majd késõbb akarom folytatni.
de az amirõl beszélsz a 29.-ik rész szóval párat azért átugrottál vissza kell menned megcsinálni pár részt vagy nem tudod átugrani
én pont azt a részt nem tudtam megcsinálni ahol most vagy , nem bírtam rájönni ha esetleg sikerül elmondhatnád a megoldást
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Meg még az érdekelne engem, hogy a 8. episode-nál mik azok amiket ugy ír hogy hiányzik még ahhoz hogy unlock legyen 0/50 meg 0/18.
Nekem az egyik az még csak 2/50 a másik meg 16/18.
De ezek mik? az Elsõt hogy birnám fejjeb vinni?
THX
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
abban is rém idegesitõ volt a kamera kezeles, forgás, stb. nagyon érdekelt a játék, de az irányitás miatt nehez volt nekem a harc és a mozgás, igy abba hagytam. Na Alone in the dark-al is ez a szitu, tudom mit hogy kéne de az irányithatosag olyan "nemtúl kézenfekvõ" hogy ez adja a nagy kihívást😊 xre is panaszkodnak hogy tré, de wii-re is.
a grafikával nincs baj (hasznaljatok HD tv-t és éles lesz a textura😛 )
Ja és ez mi hogy át lehet lépni a jeleneteket? mint egy dvd-menüjeben ha akarom az egeszet végig lépkedhetem?lol
PsnID: YOULUPUKKI
😊
biztos ki kell jutni
tüzes golyó az ajtóba vagy ilyesmi
egybként jó game volt de a befejezés 1 kalap szart nem ér komolyan mondom
sztem ez a gém remek!
grafikával nincs bajom, ugye nem kell minden játéknak über jól kinézni,ahhoz, hogy élményt nyújtson,de mondom sztem jól néz ki,nem hanyattesek jól,de jól
irányítás kb 2 perc kellett,hogy megszokjam a fordított stickeket
kamera szintén nem gond,kicsit olyan japános style(resi,dmc stb-ezeknál meg senki nem problémázik)
összességében 1,5 fejezet után:
8/10
részemrõl
ja és a kis cut scenek eddig tetszetõsek
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Thx.
Az általam kipróbalt játék az XBOX 360-as változat! Mivel még az elején járok és nem játszottam végig, csak az elsõ benyomásaimat írom le! A játék késõbbi részében ezek változhatnak!
Na az elsõ dolog ami kicsit (nagyon) zavart az a feliratok hiánya, legalábbis nem nagyon találtam ilyen opciót 😞
A sztoriból sem derült ki sok minden eddig, inkább nem spoilereznék.
A lényeg hogy hõsünk arra ébred hogy idegen alakok beszélnek mellette mindenféle sötét dolgokról. És mellesleg amnéziás.
A játék irányítása érdekes. A bal stickel mozgatjuk a karaktert eddig oké. A jobb stick a kamerát lenne hivatott mozgatni, de ez érdekesen lett megoldva. Belsõ nézetben nincs is baj, szokványos FPS kamera, külsõ nézetben viszont hiába húzod a sticket, csak kicsit fordul, ennek az a következménye hogy a karaktert is kell forgatnod. Kicsit nehéz leírni látni kell. A harc is érdekesen lett megvalósítva. Rengeteg féle-fajta tárgyak használhatunk fegyverként, kezdve a székektól a poroltókon át egészen az asztali lámpákig. Ezeknek a közelharci eszközöknek az irányítása, a jobb stickkel történik, ha jobbra-balra lökjük akkor oldalazva sújtunk fegyverünkkel, ha föl-le akkor értelemszerûen lesújtunk.
A másik csalódás a next-gen grafika, ami annyira next-gen mint öreganyáink. Tény hogy van a játékban néhány nagyon szép effekt, mint a sokat emlegetett szellõzõventillátor mögül átszûrõdõ fény, vagy hogy látjuk az árnyékunkat. A textúrák többsége nem elég nagy felbontású.
A hangokat szerintem dícséret illeti nagyon jó effekteket sikerült belerakni, a zene is frenetikus, a fõmenü zenéje pláne.
Nagy poén hogy az epizódok mindig cliffhangerrel zárulnak (eddig), a következõ epizód elején pedig egy "Previously on Alone in the Dark..." mondatot hallunk egy kis összefoglalóval. Ezért is egy jó pont.
Mivel ez egy túlélõhorror ezért a para alapkövetelmény, ám eddig fokozatos borzongást nem nagyon éreztem, mint a Silent Hill szériában, inkább a "hanyattesek a székbõl jelenetekre gyúrtak rá.
Összesítve:
Grafika: 7/10
Hang/zene: 9/10
Írányítás: 7/10
Hangulat: 8/10
Összesítve: 8/10
A végére is leírom azért, hogy mivel nem játszottam végig ezért ez csak kezdeti benyomás, nem végleges!
Rena11: De <#vigyor4>#vigyor4>
One man\'s hero, is another man\'s demon...
btw:Sebestyén Márta valóban nagy mûvész és aszem büszkék is vagyunk rá
Lemerem fogadni ha a játék zenéje a Bulgár nép történelmi honlapján lenne, senkitsem érdekelne. Igazam van?!
Na de semmi gond! 😉
Egyébként a gém tiszta Silent Hill valahanydik.....
hát most csalódotott vagyok de úgy igazán.de még mindig a 4 tûnik a leg ilyesztõbbnek számomra...
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
myst sorozatnál jobb soundtrack soha nem lesz 😄
bocsi az elfogultságért 😊
on:
amugy meg +fav .. régen volt már egy jó horror game.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
es valszeg itt is a 15. reinkarnacioval nyomod, hajszin is hassonlitani fog, és itt is lesz 1-2 rész majd ahol beszarsz befosol, kb ennyi sztem, vagy te storyra gondoltal? azt nemnagyon hiszem
@
BULGARIAN:
Shto li mesechinko gre-esh,
ta mi mukata ogryavash?
Doluw senki se cherneyat
i mi prekurshvat krilata.
ENGLISH:
Why are you shining, little moon
and thus illuminate my sorrow?
Down here dark shadows blacken
and they are breaking off my wings.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A videóbók amiket láttam monnyuk fõleg ezekre a fa égésekre van koncentrálva meg a tûz által keltett fényekre (pl égõ székkel forgolódik a faszi,faja kis fényárnyék hatásokkal,stb)...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
azt olvastam illetve a videókból is az jön le,hogy majd lehet tárgyakat variálni egy-egy helyzetben, de kíváncsi vagyok,hogy mikor vmi meleg helyzet van, vmi gyors akciónak tûnõ dolog vajon ott is lesz idõ kicsit gondolkodni vagy paraszt módon felkapni a széket azt gyepálni?