Repülõ patkányok - galambok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este pedig egy sérült( én löttem meg (Y) ) galit végeztem ki egy 5 kilós kõvel^^
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az bedarálja a galambot Oo
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
http://www.tothbt.hu/
:)
[/spam]™
amúgy tilos etetni õket
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
tud ellenük valaki valami hatásos irtószert? (benzin + gyufán kívül, meg a gólyát se tom ideláncolni :D )
practitioner of the forbidden arts of death
o se jojjon az en termeszetes elohelyemre,ami egy panellakas,ugyanis panelproli vagyok<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1. nincs macskám.
2. 4. emeletrõl átkéne dobni a fára a macskát, szóval kilõve <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van egy itatónk, amibe egy hét alatt belefulladt már 2 rigó, nem tudom mitõl, aki gondolja, próbálja ki.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
...három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Jelenleg vidékrõl hozatott patkányfogó ragasztóval van bekenve a párkány, már 4 galamb ragadt bele és halt meg.
Illetve már 2 napja, du. elfoglaltságom közé tartozik, légpuskával lövöldözni õket.
Találati százalék még nem annyira jó:) De már vagy 6 gali lezuhant majd fel se kellt...:D
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
http://epica.nl
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"