Halo 4

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
az 1 tetszett, végig is toltam, 2-t már ki se próbáltam(vista, hamarabb jelent meg konzolra, utána már más szemmel néztem rá stbstb...) a 3már nem is érdekel a 4meg mégkevésbé...
broman191
Az elõzményekben az emberiség elég gyenge és hosszú ideig a csatákban sikertelen...aztán a spartan project után kicsit javul a helyzet, de aki nagyon kíváncsi rá az olvassa el a legelsõ könyvet .

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RAZOR27
Az mégjobb, de akkor ez azt jelenti, hogy a filmis az elõményekbõl lesz?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

a Halo mozifilm bemutatásakor kerül piacra, és nagy valószínûséggel a filmen is alapul majd.
és 2010-re igérik
RAZOR27
Az igaz, de ahogy a tavalyi Halo3 hisztériát elnézhették most nagy nyomás van rajtuk, legalábbis az elvárások hatalmasak.

broman191
Nos ez mind szép és jó csak a Gearbox éppen gõzerõvel az Alien-t és BiA-t fejleszti...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RAZOR27
Igen, sokaknak nem fekszik a sorozat, bár aki fogékony rá az nemtud tõle leszakadni :D

fanka93
nekem még az 1.,2. se jött be...nem az én világom

RAZOR27
Õk tervezõk, nem készíõk.A Gerabox csinálja a bungie-vel, tehát a megvalósítás garantált.

Akkor most kicsinálja? Nem a Bungie??????????????????????
RAZOR27
Üdv!Nagy halgatás után végre megtörtént amire mindenki várt!

Most ismét felbukkant az interneten az a pletyka, ami ezt megcáfolja - hogy nevezzük nevén a gyereket, kerek perec kijelentették több weboldalon, hogy készül a sorozat negyedik része, amely az elõzményeket dolgozza majd fel, jó eséllyel Halo: Forerunner címen kell majd keresni, a bejelentése pedig nagyon hamar várható. Ehhez többen még hozzáteszik, hogy "bizonyos jelekbõl" arra is lehet következtetni, hogy a Gearbox Software, amelynek olyan programokat köszönhetünk, mint az elképesztõ Half-Life: Opposing Force, a zseniális Brothers in Arms, vagy a kevésbé magasztos James Bond: Nightfire, és amelynek fiai jelenleg olyan szoftvereken dolgoznak, mint a régóta várt Brothers in Arms: Hell's Highway, a nagyreményû Aliens: Colonial Marines, vagy a sokak által igen csak várt Borderlands, vállalta be a folytatás fejlesztését. Kis utánanézés után valóban akadhatnak gyanús dolgok (a vállalatnál több mint 150 ember dolgozik, és a már bejelentett termékeken kívül van egy bejelentetlen, tripla-A kategóriás FPS játék is a tarsolyukban)

← ElőzőOldal 2 / 2