LittleBigPlanet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól tudom a játékban nem lehet elõhozni õket...
Haverok, Buli, Fight Club!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
VIdeo
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
amugy szemétség a fõsztori összes küldetését megcsináltam életvesztés nélkül de h meglegyen a trophy is még a chalangeket is megkell ászra csinálni....
やられたらやり返す。倍返しだ!
amúgy igen jóféle a játék, bár ezzel szerintem nem mondok sok újdonságot. amit nem tudtam, hogy a sixaxis-szel folyamatosan forgathatod a fejed vagy a tested, L2, R2-vel + az analóg karokkal meg a két kart. nagyon durva 😊 ps eye kompatibilitás olyan szinten, hogy sétálsz akárhol, és pl. rárakod a fára a saját arcképed játék közben (vagy amit akarsz). minden pályán rengeteg felszedhetõ cucc (átlag 30-40), amit elsõsorban különféle dekorálásra használhatsz.
az alkotó rész meg aztán a legkomolyabb, tényleg szinte bármit megalkothatsz különféle anyagokból.
még csak egy pár órát toltam, de nem csalódtam ^^
A God of War-os skin/Kratos/ csak az elõrendelõknek van? Vagy alapból benne van a játékba? Most akarok ps3-at venni és ez erõsen befolyásolná a döntésemet.
este erõs tesztelésbe fogok asszem 😊
ja és ezen behaltam:
http://www.gametrailers.com/player/41411.html
Egyszerûen briliáns lesz, ha megjelenik. Ennyire összetett és jól kidolgozott játékot nem sokat láttunk eddig. Megnéztem az összes videót, elolvastam minden cikket róla és nagyszerû. Nem lehet belõle elég sokat mutatni, mert a felhasználók csinálják a pályákat és gyakorlatilag MINDEN-t meg lehet csinálni amit akarsz, a fejlesztõk maguk mondták ,hogy még õk sem tudják mit tud ez az engine. Nagyot fog ütni az biztos
Papesz
PS3 ID: marcogi zsírkutya
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
már csak gépet kéne szereznem x)
practitioner of the forbidden arts of death
Új látványvilág, lehetõségeknek csak a kreativitás szab határt, családi, szórakoztató, aranyos...mi kell még???
Röpke hír, nyáron lehet kipróbálhatjuk a béta verziót?
Kedvcsinálók:
videók
PS3 ID: marcogi zsírkutya