LittleBigPlanet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
kratos,nariko,vagy sephiroth codja nincs vknek elfekvõben?
ha jól tudom a játékban nem lehet elõhozni õket...

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
hát a metal pack miatt nekem is megkéne oldanom az uk store vásárlást,remélem találok olyan kártyát amit elfogadnak

Ombika
Ez van sajnos, usa-t nem nagyon kapni! 😞

Győri Devi
jah énis de csak majd holnap

やられたらやり返す。倍返しだ!

DoNorBi
ha usa lenne,már ugranék is rá😊

Győri Devi
jaja metal gear pack az must have

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ombika
LBP elado EUS, bontatlan! 9900 ft!

5c0rp330n
ma vettem meg, hamarosan ki tudom majd próbálni 😊

DoNorBi
mi van senki nem tolja?
nálam abszolut winner,ez meg hab a tortán:
metal gear pack
kötelezõ vétel!

Győri Devi
mintha olyan nehezek lennének a pályák 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

spatz
Találtam egy YouTube oldalt ahol a pályakhoz van segitség video:
VIdeo

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Győri Devi
áá ha az utolsó pályát megcsináljátok életvesztés nélkül kaptok egy sárga fejû lila testü papír skint XD
amugy szemétség a fõsztori összes küldetését megcsináltam életvesztés nélkül de h meglegyen a trophy is még a chalangeket is megkell ászra csinálni....

やられたらやり返す。倍返しだ!

musha
nem tudom még, hogy melyik van benne gyárilag, nem néztem még utána. amúgy ja, nagyon jó hangulata van, szép és kreatív cucc ^^

Mert nincs alapból a Sephriot/Snake skin? Csak mert a GoW a kedvenc játékom amivel valaha játszottam és azért sajnálnám ha nem birnák Kratossal zúzni. Szóval nagyon izgalmas? Én is most akarok venni egy Ps3-at.
musha
én a Sephiroth skint várom, amit az elõzõ hsz-emben linkeltem, de nem jártam még utána, hogy külön vehetõ vagy gyárilag benne van valahol elrejtve...

amúgy igen jóféle a játék, bár ezzel szerintem nem mondok sok újdonságot. amit nem tudtam, hogy a sixaxis-szel folyamatosan forgathatod a fejed vagy a tested, L2, R2-vel + az analóg karokkal meg a két kart. nagyon durva 😊 ps eye kompatibilitás olyan szinten, hogy sétálsz akárhol, és pl. rárakod a fára a saját arcképed játék közben (vagy amit akarsz). minden pályán rengeteg felszedhetõ cucc (átlag 30-40), amit elsõsorban különféle dekorálásra használhatsz.
az alkotó rész meg aztán a legkomolyabb, tényleg szinte bármit megalkothatsz különféle anyagokból.

még csak egy pár órát toltam, de nem csalódtam ^^

Valaki meg tudná mondani hogy igaz ez a hír? :
A God of War-os skin/Kratos/ csak az elõrendelõknek van? Vagy alapból benne van a játékba? Most akarok ps3-at venni és ez erõsen befolyásolná a döntésemet.
musha
megtörtént ^^
este erõs tesztelésbe fogok asszem 😊

ja és ezen behaltam:
http://www.gametrailers.com/player/41411.html

Ombika
Jogos csak jelenne mar meg! <#eljen>

Már elõrendeltem a játékot, hát mit is mondjak....
Egyszerûen briliáns lesz, ha megjelenik. Ennyire összetett és jól kidolgozott játékot nem sokat láttunk eddig. Megnéztem az összes videót, elolvastam minden cikket róla és nagyszerû. Nem lehet belõle elég sokat mutatni, mert a felhasználók csinálják a pályákat és gyakorlatilag MINDEN-t meg lehet csinálni amit akarsz, a fejlesztõk maguk mondták ,hogy még õk sem tudják mit tud ez az engine. Nagyot fog ütni az biztos
Ezt honnan veszed?

Papesz

HUNMarcus
itt egy angol nyelvû leírás (sajnos az angol nem az én asztalom)

PS3 ID: marcogi zsírkutya

na jó ezt láttam a videókba de most komolyan 😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Ombika
Jol szorakozz vele ,elindulsz balrol ,majd tartasz jobbra a mapon! 😊)

ennek a játéknak mi lesz a lényege?

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

PyRex
dettó 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ombika
Zene a legsulyosabb benne ,THE BEST!! 😊))

Attila8805
Szerintem annál 1000* jobb.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

EmThor
pedig de 😊

sajnos Magyarországon nem sokan fognak ezzel játszani...

Drephis
így nem jobb?
megy a babakékhez.

help

HUNMarcus
összedobtam egy bannert

Frosty01
ez a játék miatt zsongtam be anno ps3ra és még mindig tart a hatás 😄
már csak gépet kéne szereznem x)

practitioner of the forbidden arts of death

Egyik legjobb játék lesz PS3-ra,legalább olyan jó,mint a Viva Pinata(hasonló kategória, "családi játék")

HUNMarcus
Egyre több ember kíséri figyelemmel a LittleBigPlanet PS3 exkluzív játékát, tehát itt az ideje egy saját topiknak.

Új látványvilág, lehetõségeknek csak a kreativitás szab határt, családi, szórakoztató, aranyos...mi kell még???

Röpke hír, nyáron lehet kipróbálhatjuk a béta verziót?
Kedvcsinálók:
videók

← ElőzőOldal 2 / 2