Online szerepjátékok rabjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
menj már el társaságba egy wowfüggõvel, meg valakivel, aki kontrolálja magát, és él IGAZI életet.. megnézzük, kivel érzed jól magad
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Pedig pont a társadalom üldözte bele õket.Egy egészséges társadalomban nem tölti senki egy online világban a fél napját.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Rengeteg lehetõség van a világban, meg kell találnia azt amit szeret csinálni.
Azt meg hogy leszarsz minden problémát azt mindjárt gondoltam a hozzászólásodból. Hülye meg naív az, aki azt szeretné, hogy jobb társadalom legyen, ahol segítenek egymáson az emberek, normális emberek legyenek akik nem WoW elõtt ülve, vagy cigarettán + alkohollan nõttek fel.
Azt hiszem joggal mondják az idõsebbek, hogy egyre rosszabb lesz a társadalom.
Hasonló a helyzet a globális felmelegedéssel, addig csak azok foglalkoznak vele akik gondolkoznak, gondolnak a jövõre, többiek meg leszarják és röhögnek rajtuk... ^^ Sõt, talán mindennél ugyan ez a helyzet?
Ezért nagyon más ez mint a drogok meg a cigi, meg az alkohol, mert azok fiziológiás és/vagy mentális függõséget okoznak. Nemis élek egyikkel se😄 De még igy se állnék le senkit lebszélni róluk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem a fegyverek, de ha nem lenne olyanok kezében fegyver akiknek nem kellene, nem tudnának gyilkolni (vagy legalábbis nehezebben).
Is. És ha a szülõ nem figyel oda, elfoglalt, dolgozik, stb.? Nem a játék is hibás, ami ezt direkt kihasználja?
Inkább 18+, de ki a tököm figyeli azt?
Felelõsek vagyunk embertársainkért. A társadalom mi vagyunk, és segíteni kell egymáson. Nem tudom mit nevezel te ebben tudatlanságnak, de biztos tudsz valamit amit mi nem, mondhatod nyugodtan.
Eldönteni nekik kell úgyis, ezt nem tudjuk helyettük eldönteni. Nem mondta senki, hogy fegyverrel kell fenyegetni, és megmondani mit csináljon. Ha látjuk, hogy rossz az amit csinál és elrontja vele az egész életét, akkor segíteni kell rajta, ENNYI!
Én hajtogatni fogom, akárhányan neveztek tudatlannak meg hülyének ez miatt. Mert én szeretnék egy jó társadalomban élni, és nem olyanban ami felé most haladunk.
A gyerekért még a szülõ felelõs, de ezt már leirtam párszor.
Azt aláírom hogy egy 16+ besorolást megérdemelne minden MMO, de ennyi, és innentõl másba belekötni meg köpködni csak marhaság már...
Az édesanyját nem tudom, hogy megjátszotta-e, azt tudom, hogy az én szüleim már pár nap után kidobták volna a gépet az ablakon...
És még mindig sokan nem veszitek komolyan, pedig ez a lelki függõség tovább növekedhet.
Te gondolom azon a véleményen vagy, hogy õ dolguk, nem kellene ezzel foglalkozni.
Én pedig továbbra is azt, hogy de igenis kell, ha már CSAK 2 embernek megy tönkre az élete ez miatt, már akkor is! És én továbbra is azon leszek, hogy környezetemben leszoktassak mindenkit a cigirõl, alkoholról, és ha wow függõ is lesz azt is leszoktatni róla.
A videó teljes mértékben jogos, még jobban is eltúlozhatták volna, mert ennél biztosan van durvább helyzet is.
"A Harvard Egyetem orvosi szakának egyik neves professzora szerint a World of Warcraft kemény függõséget okoz és ez ellen tenni kéne valamit."
"Dr. Maressa Orzack meggyõzõdése, hogy a 6 millió World of Warcraft elõfizetõ nem kevesebb, mint 40%-a már lelki függõ lett a játéktól. Apró bejeletését nem kommentálta túl, de annyit még elárult, hogy szerinte a cigisdobozokon látott figyelmeztetésekhez hasonlót kéne a játék dobozára is nyomtatni." Na erre mit válaszolsz? :/ Attól hogy te nem vagy lelkifüggõje más még lehet...
Kiváncsi lennék, hogy 10 meg 20 év mulva mit fog csinálni a gyerek, és mennyire fogja hülyének mondani magát, hogy ilyennel cseszte el az életét... mint sok más függõ.
Láttad a videójáték világbajnokságot?Midnegyik versenyzõ tök kulúrált emberke volt, nem pedig....ilyenek.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"