Magyar vonatkozású filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Penny: Okay, fine, just tell me, is it too soon to join a quest to the Black Castle?
Sheldon: You were invited on a quest to the Black Castle?
Penny: Yeah, yeah, by some guys in Budapest. I'm just not sure it's the right move for my character.
Sheldon: Of course it's not-- you're only a level 25. These Hungarians, they're just using you for dragon fodder.
Penny: Really? Boy, you'd think you could trust a horde of Hungarian barbarians.
- Martin! Where are you?
- Budapest.
Ah, city of cathedrals.
Yeah, I see you right there on the bridge of the Danube, kid.
(Los Angelesben voltak mindketten)
az ott magyar címer.. 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Tök vicces, ahogy Semir próbál magyarul gagyogni a telefonba, amikor felhívja a nagykövetséget. <#nyes>#nyes>
Sajnos németül nem láttam, csak magyarul van meg DVD-n, pedig kiváncsi lennék, hogy eredetileg hogy volt megcsinálva.
Itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=qLfKyIY_ICY
Budapesten játszódik o.0
és beszélnek is róla a filmben h ez Magyar név.
a végén még kiderül, hogy a jövõben a skynetes gépsereg magyarul beszél 😊
Kojiro ergo sum.
[/img]
A rádió típusa R-108
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A film címe: Tactical Assault (Harc az öböl felett)
A filmben az Egri csillagok c. filmbõl ismert makettvárat támadja a NATO légierõ (egy F-16os?), miközben MI-24 helikre lõnek lent AKval és egyebekkel. A Rendõrpalota a NATO HQ. Utánaolvastam: a végén Budapest felett a légicsata lesz és szétlövik a Teve utcai üvegszart. 😄
A medve nem játék.
Welcome to a World without rules!!!!