Killer Instinct 3

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Én azért ránézek akármilyen is lesz, túl sokat vártam rá hogy kihagyjam.
deep
Mondjuk a grafikán még túllépnék, de a "rángatózós" gameplay viszont teljesen kivégzett. Ez a fõ oka, hogy nem fogok vele játszani. A free to play üzleti modellrõl nem is beszélve...
CalebJoe
Az oldschool style-ra gondoltam ami meg 2D volt és csak a KI meg az MK volt egyedi a többi japán cucc meg rajzolt volt na.
deep
Nem 2D-rõl beszéltem, hanem a stílusról. Zsírkirályból átmentek mesefosba, ami egy SF-nek tök jól áll, de a KI sosem volt ez a stílus. Értsed már :)
CalebJoe
Inkább a maga idejében nézett ki a szilikon grafikájával de ma már meg kell felelni a fiatalabbak igényeinek is, én is jobban örültem volna egy régi 2D design-nak de ez van.
deep
Hát ha nem érzed, hogy az elsõ kettõ a maguk 320x240-es felbontásával is sokkal jobban nézett ki, akkor nincs mirõl beszélni.
CalebJoe
Ott van pl. a Marvel vs Capcom sorozat aminél nem nagyon van gyorsabb és az is rajzfilmes grafika szerintem egyáltalán nem zavaró legalábbis nekem.
deep
A meseszerû grafika a baj és a találatoknál megtorpanó gameplay ami a street fighter sajátossága. Egy ilyen gyors kombókra épülõ játéknál ez szerintem baromi idegesítõ. Az elsõ két rész kombói meg mint kés a vajban, 100x jobb fíling.
Debut trailer
CalebJoe
Azzal mi a baj? olyan már biztos nem lesz mint anno snes-en mint ahogy a SF sem olyan most mint régen, bár kicsit groteszknek tûnt Jago de amúgy tetszett.
deep
És bejelentették. Nem egészen ilyen stílust vártam. 1:1 street fighter:(
deep
Jaja, nekem is felderült az arcom, amikor olvastam. Valami csak lesz belõle.
Rayden02
Mégis jöhet az új Killer Instinct

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy a US Patent Office elutasította a Microsoft a Killer Instinct védjegy meghosszabbítására vonatkozó kérelmét, a Fox tévécsatornán 2005-ben futó, tizenhárom részt megélt hasonló címû sorozatra hivatkozva.

A Microsoft a jelek szerint nem hagyta annyiban a dolgot, leültek tárgyalni a Foxszal, és megállapodás is született: a védjegy az MS-é, így elvileg elhárult az akadály a korábban pletykált reboot / harmadik rész elõl.

Ami valószínûleg tényleg készül, ha a Microsoftnak nem lennének tervei a szériával, nem fektetettek volna ennyi munkát a jogok visszaszerzésébe.

Forrás:
gameinformer

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Szia!
Akkor nekünk ismernünk kell egymást,mert én is ott porosodtam a gépnél sokat Almádiban,ment a csiki-bizsi rendesen:)
Nagyon szépen köszönöm!:)
Ha esetleg egy magyar fordítás is lenne,az még királyabb volna!De azért ez is nagy segítség volt!
Anubys

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hello!
Jár még erre valaki,aki Killerezik?
Szeretnék kombókat kérdezni,mert 95ben játszottam utoljára vele és most,hogy megvan PC ismét csiki-bizsiznék!Glacius,Tj combo,Sabrewulf az megyeget,de a többi az valahogy nem ugrik be csak az alapok.köszönöm elõre is!
üdv,kykeeller
deep
Én. Folyamatosan hiszek:) Egy rajongó nem ztehet mást, még a realitások ellenében sem.
koryne
Annak ott lesz a Marvel vs Capcom 3 (aminek megelõlegezem, hogy nem lesz rossz)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Pedig most készül az új MK is, kéne neki egy jó kis ellenfél. :D

Totti5
Valaki még hitt ebben? ájj...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wii az teljesen más, az egy casual gép.

koryne
Ja, mint a wii-nél? :D
Ott is pont ugyan ezt hittük, oszt mi lett???

Azért volt benne 1-2 ötlet, a késõbbi natal játékoknak is adok még esélyt. Egyelõre ezek csak kezdeti játékok.

deep
Hát nem egészen így képzeltem ezt a konferenciát. Instant fejlövés...
Hát egyenlõre nem volt KI3, csak egy kis tánctanulás meg valami tigris rugdosás. :D

koryne
Nézem, rövid idõn belül 6 hsz, azt hittem már bejelentették :(
Én is akarok riméket, méghozzá az árkéd verzióból! :)

deep
Meglássuk. Láttam nemrég egy Rare-os fickót nyilatkozni, és azt mondta a Killer-rel kapcsolatban, hogy egyáltalán nem zárkóznak el tõle, a megfelelõ pillanatra várnak vele. Meg gondolom hogy kinyíljon az MS tárcája:)
Pletyka mindig van, de játék sehol.

deep
Jaigen, PSN az tényleg nem játszik:) De mibõl gondolod, hogy nem lesz semmilyen formában? Rengeteg pletyka volt róla.
Egyébként PSNen biztos hogy nem lesz ameddig MS a tulaj. :D

Én nem tippelek hanem a valóságot mondom: nem lesz semmilyen formában, sajnos.

deep
Na tippek? Holnapi MS konferencián feltûnik a Killer Instinct valamelyik montázsban?:) Én már egy KI remake-nek is örülnék XBLA-ra és PSN-re. HD-ban persze:)
koryne
Nem akaroook natalos killert :'(

deep
Én amíg élek remélek:D
Sose készül el. :P

deep
Hát ott se:) De most azt rebesgetik, hogy majd Natal-ra készül el. Ej de jó lenne integetve kombózni:)
deep
Hát sajnos az E3-on nem került szóba, pedig eléggé reménykedtem benne... Na majd hátha a Games Convention-ön.
deep
Na, kép helyett itt a link.
deep
Az új Banjo játékban találták ezt:

2009-ben végre talán lesz új Killer:)
koryne
Azért milyen jófejek, ezerrel tagadják és közben ilyeneket tologatnak a rajongók arcába... Jól tudják, hogy azt hazudnak, amit nem szégyellnek :)
De ha elháromdésítik, akkor odamegyek és felszeletelem õket egy heringgel... Mellesleg melegen tudnám üdvözölni az eddigiek MAME verzióit a Live Marketplace-n, egyelõre azzal is megelégednék :)

Az a baj hogy ez inkább az utóbb ra hasonlít. :D

deep
A Gamer.tm ma elemében volt a pletykálkodás frontján: a magazin szerint egy jövõ héten esedékes Microsoft rendezvényen jelentik be az európai X360 árcsökkentést, plusz két új játékot is - az egyik a Bungie következõ projektje, a másik pedig egy új Rare játék.

Az árcsökkentéses pletyka a legvalószínûbb, pár napja az egyik angol áruházlánc kiszivárgott katalógusa (benne a szeptember elején csökentett amerikai árakhoz igazított angol árcetlikkel) már sejteni engedte, hogy az Öreg Kontinens sem marad ki a jóból.

A két új játék nagy kérdõjel, a Bungie állítólag már az E3 alatt be akart jelenteni valamit (aztán mégsem), a Rare-nél pedig többször is finoman utalgattak a Killer Instinct 3-ra, de egy új Perfect Dark neve is felmerült szóbeszéd szinten.
Csak legyen már egy bejelentés végre. Egyébként nem rossz zene bárki is csinálta. :D

deep
Rumor megint. Írják a fõcímzenét:) Elvileg.

Itt olvashattok bõvebben, angolul.

Feltételezett fõcím, MP3
Én csak akkor élem bele magam ha lesz hivatalos bejelentés. :D

deep
Talán végre mondhatom, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!?????!?!!?

Killer Instinct 3 - majdnem tuti!
/Nextgen/

A nagy videojáték-történelemkönyv "verekedõs játékok" fejezetének egyik legolvasottabb oldala a Killer Instinctrõl szól... megérdemeleten. Gyönyörû és hangulatos game, eszméletlenül hardcore kombórendszerrel, gizda, hype-olható szereplõkkel. Többször is foglalkoztunk már vele pletykaszinten, hogy talán megjelenik nextgen verzióban - a napokban azonban eléggé megbízható források kezdték újra szellõztetni, hogy a Rare biztosan dolgozik a játékon, mégpedig az X360 verzión. A bunyós cuccok piacán elég nagy mostanában a csend, így örömmel fogadtuk a hírt.

Fulgore, Cinder, Sabrewulf, Spinal és a többiek 3D-ben, nagyfelbontásban, miközben együtt üvöltöd a digitalizált narrátorral: UUULTRAAAA KOMBÓÓÓÓÓ!

576
deep
Sajnos még mindig semmi konkrét, de azért:

Killer Instinct is a fighting game developed by Rare, Midway and Nintendo. Initially released in arcades in 1994, and rumored to use an "Ultra 64" hardware engine, in reality the proprietary arcade hardware was co-developed by Rare and Midway. The game received a high profile launch on the Super Nintendo, as well as on the Game Boy. It led to a sequel, Killer Instinct 2.

The game borrows the attack set of Street Fighter and is also inspired by the finishing moves from Mortal Kombat. Killer Instinct was a great addition the the fighting game genre. It featured a really creative auto-combo system as well as some of the best graphics of it's time period. Killer Instinct truly stands out as one of Rare's legenday franchises.

Fast forward over a decade later and rumors have been surfacing that a new Killer Instinct is indeed in the the works over at Microsoft games studios. The rumors stem from various sources: EGM's quartermann, a Christmas card sent by Rare with a KI3 stocking on it and many more. With all the rumors floating around it looks as if Xbox 360 gamers may be receiving a real gem of a fighting game sometime in the future.

Wishlist
De remélem a KI vonalat követik és nem a KI2öt, mert nagyban ua de mégis kicsit más. Nem tudom lehet csak nem szoktam meg de azért más.

Ha benne lenne mind1ik karakter amelyik az 1 ben volt az lenne az igazi, persze lehet pár plusz de szerintem az alap karakterek nagyon jók és változatosak.

Oldal 1 / 2Következő →