Szótár mobil telefonon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
jah én is ezt a szótárt mentettem fel netre, és használom mobilon

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Airbus A380
Ha vissza olvasnál én is pont ez miatt a szótár miatt nyitottam a topikot <#vigyor>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bocs, zaza.uw.hu :S
Sziasztok, én tudok egy oldalt: zizi.uw.hu, ahonnan én töltöttem a szótáramat, és sztem igencsak hasznos. ezek vannak:

Download SkriDict HUNGARIAN-ENGLISH (Magyar-Angol) (360Kbyte)
Download SkriDict HUN-ENG bigger (750Kbyte)
Download SkriDict HUN-ENG smaller (254Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-HUNGARIAN (Angol-Magyar) (550Kbyte)
Download SkriDict ENG-HUN bigger (750Kbyte)
Download SkriDict ENG-HUN smaller (300Kbyte)
Download SkriDict Hungarian Names (Magyar nevek) (50Kbyte)
Download SkriDict HUNGARIAN-CIGANY (Magyar-Cigány) (25Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-SPANISH (Angol-Spanyol) (250Kbyte)
Download SkriDict SPANISH-ENGLISH (Spanyol-Angol) (240Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-ITALIAN (Angol-Olasz) (180Kbyte)
Download SkriDict ITALIAN-ENGLISH (Olasz-Angol) (154Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-GERMAN (Angol-Német) (480Kbyte)
Download SkriDict GERMAN-ENGLISH (Német-Angol) (530Kbyte)
Download SkriDict HUNGARIAN-GERMAN (Magyar-Német) (250Kbyte)
Download SkriDict GERMAN-HUNGARIAN (Német-Magyar) (260Kbyte)
Airbus A380
Jó persze én is irtam hogy ez nem egetverõ dolog meg ettõl még marha jó ötletnek tartom . Csak azért ha már a sokadik alap szót nem tudja az már bosszantó....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

desigo
hát eléggé hasonló tudásban a kettõ
alap dolgokra jól használható
de egy fél megás kis progitól ez teljesen jó szerintem...
Airbus A380
Feltételezem ez a "gond" a német-nél is van.

Airbus A380
Azt angol része elég sok szót nem ismer de nem tudom, a némettel mi a helyzet.

Majd ird meg léccy.-

desigo
köszönöm!
Airbus A380

desigo
német-magyarral nem találkoztál?
Airbus A380
Jó ez a szótár 1 baja van hogy sok szót nem ismer és néha elég alapdolgokat sem.

Airbus A380
Ez is ugyan az amit a kezdõ üzibe linkeltem én is. 😊

Viszont az oldalt jó hogy beraktad nem ismertem és jó dolgok vannak rajta. <#eljen>

dogfish
a mobiltelefon egy szo -.-
Most megkaptam XD marha kemények itt az un: adminok

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

5c0rp330n
eléggé rossz napja lehetett egy modinak, hogy erre is ezt adott, jah. 😊
ráadásul egy teljesen jogos beszólás volt egy láma idióta-topiknyitónak amit zátrak is nemsokkal utána.

Airbus A380
Etr raktam pont a nyitó üzenetbe. <#hawaii> Jó meg tetszik de nekem elég szegényesnek tûnik egy csomó alapvetõ szót nem ismer.

Goruck
OFF:
Anyád ?! <#felkialtas><#zavart2><#idiota> szép kis büntipont 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

5c0rp330n
javás telóm volt csak nemrég, ezért emlékszek rá: itt egy javás szótár, van mindenféle nyelvû, mindenre jó kell, hogy legyen.

Airbus A380
nekem SonyEriccson-ra kéne gondolom arra nem jó.

LoDMaSt
Nokiaprogramok.hu-n letöltések közt van sok.

@ Hellomarci

Goruck
linkkel nem tudok szolgálni, de én MDictionary-t használok symbianos magyar-angol, angol-magyar, beépített gyorskeresõvel, nagyon hasznos és jó!!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Airbus A380
Esetleg ha tud v-ki ehhez hasonló angol/magyar , magyar/angol szótárat szóljon. pliiz.

Airbus A380
Mi bajod vele ?

egy java szótárnak topikot nyitni?<#zavart2>
Airbus A380
Ma találtam ezt az ügyes kis programot bár nekem kissé hiányosnak tûnik mégis hû társ lehet ha hirtelen ki kell deriteni 1 szó jelentését és nincs kéznél szótárkönyv. A szótár.