Beyond Good And Evil 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem kötekedésképpen, hanem mert tényleg fantasztikusan egyedi játék mai napig az elsõ rész!)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
practitioner of the forbidden arts of death
egyébként fel keltettétek az érdeklõdésemet :]
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
(nem warez, akit érdekel, az utánanézhet mért nem)
Jó zenehallgatást!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
LA PROPAGANDA!!!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
egy tipp:
Akinek tetszett az elsõ, rész és szeretne valamit játszani, míg jön a második, annak nagyon ajánlom a Psychonauts c. játékot. Tényleg érdemes belenézni, mert ha ez tetszett, akkor az is fog jó eséllyel.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
emlékszem menyi fotot csináltam, aszem az öszes lényt lekaptam :D
bár azon meglepödtem hogy PCre is kiadják
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Köszönet UBI! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jó lesz,várom mint állat.
Egy ilyen legendát nem szabad elcseszni,szerintem rohadt nagy tüntetés lenne utána.
(+fav)
50...51...
de mindegy:)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Hogy én mióta várok már erre, komolyan mondom, az elsõ rész az egyik legszórakoztatóbb játék, amivel játszottam :o
A graf álleejtõs, reméljük jön PC-re is :)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Reméljük lesz olyan jó mint az elsõ.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036