Beyond Good And Evil 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
ajánlom neked a guglit,vagy inkább nemis hanem a jutubot,és ott írd be Beyond Good & Evil.és nézd meg az elsõ részt.na olyan,és próbáld is ki szerintem.biztos nembírod majd lerakni nagyon hangulatos és eszméletlen jó játék.elsõ ránézésre lehet gyerekesnek tûnik meg 7+-os de igazából sokkal több rejlik benne.

tigeroo
l2p

(nem kötekedésképpen, hanem mert tényleg fantasztikusan egyedi játék mai napig az elsõ rész!)
Olcsy
Ez meg WTF?Milyen játék? xd

Sephi
Hat majd akkor gyun ki...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ZsZso
Azt csiripelték a verebek, hogy a RAR fájl linkjét hibásan adtam meg. Így igaz, íme a teljes OST egy rarban: katt ide.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

biomage
oké akkor csá egy év múlva :D addig légy jó xD

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sephi
Na jo, akkor topik behal es talakozunk jovore ugyanitt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Frosty01
hol lehet letölteni a teljes albumot??? a link szerintem rosz, vagy én nem találtam meg rajta.. akkor viszont segítsétek ki tudatlan elmém :D

practitioner of the forbidden arts of death

Kár, hogy egyenlõre csak Xbox 360-ra és PS3-ra van bejelentve. Remélem PC-re is kiadják!
rhazid
psychonauts ftw
egyébként fel keltettétek az érdeklõdésemet :]

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

offkorz
Propaganda :DDDDDD

Dying Soul
tyuhajj dejó. még lekéne gyõznöm a domz nagymestert az elsõ végén. :)

Ezzel természetesen egyetértek, én is nagyon sokra tartom mindkét játékot.
gibson9
Sok jó játék bukik meg üzletileg, de ez még nem von le semmit az értékébõl! És pont ezért nem számítottam, hogy lesz belõle valaha folytatás! És lám milyen kellemes meglepetés :D

Vaxi
<#worship><#worship><#worship>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

ZsZso
Itt online tudod hallgatni a zenéjét. Itt pedig le bírod tölteni a teljes albumot. (csupán egy szám maradt ki a RARból) Ha ez még mindig nem lett volna elég, akkor nézd meg ezt az oldalt. Itt egyesével töltheted le a számokat.

(nem warez, akit érdekel, az utánanézhet mért nem)

Jó zenehallgatást!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
A Beyond es a Psycho is ket FANTASZTIKUS jatek.

Üzletileg nem volt sikeres, legendásat nagyot bukott, ahogy a Psychonauts is.
davidka003
Nekem megvan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bercy
Látom a vizet a második részben felváltja a sivatag.
Kellemes játéknak igérkezik, kell.
Vaxi
geeeeeeeeeeec nekem az megvolt valahol az a szám, ha valakinek megvan, közölje velem plz, mert kellene :DD

Sephi
Ez volt az egyik kedvenc jatekom!

LA PROPAGANDA!!!!

Malakai
Jah, vhogy kicsit nehéz beleképzelni ebbe a személyiségét, de bízok benne, hogy megoldják. :) (De lehet, hogy amúgy is csak a pesszimizmusom tör fel...)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ZsZso
Kb egy fél éve nyomtam végig. Csak ajánlani tudom én is!

ZsZso
Hát ez hatalmas :). Nagyon jót kacagtam a teaseren. Egy valamit sajnálok ... PJ inkább félelmetes mint aranyos :S. Na, kíváncsi vagyok hogy fog kinézni az új Jade.

offkorz
bár lehet téves az infóm és az más.nemtudom. :-|

biomage
aha :D biztos ezért <#hehe>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

offkorz
egyszer már eljátszották,mivel van valami folytatás,csak gamecube-ra.azthiszem,mármint a BG&E-bõl.szerintem nemfognak mostmár szopatni minket.

offkorz
amúgy érdekes hogy ezt elvileg kisgyerekeknek készítették,vagyis az elsõ részt,és azért szerintem itt senkise olyna kisgyerek már,és hogy rajong érte.köztük énis:)

takysoft
csak nehogy úgy járjunk, mint Fable-el, hogy a folytatás PC-re nem jön....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

offkorz
mert okosak,és tudják hogy nemhagyhatják ki:)

takysoft
sikeres lett, csak nem túl populáris.
egy tipp:

Akinek tetszett az elsõ, rész és szeretne valamit játszani, míg jön a második, annak nagyon ajánlom a Psychonauts c. játékot. Tényleg érdemes belenézni, mert ha ez tetszett, akkor az is fog jó eséllyel.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

biomage
Ez szuper a kedvenc játékomból uj lesz :D
emlékszem menyi fotot csináltam, aszem az öszes lényt lekaptam :D
bár azon meglepödtem hogy PCre is kiadják

edios
Nem sok játékot volt türelmem végigjátszani eddig, de BG&E teljesen lekötött anno. Abszolút pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban, szóval várom a további fejleményeket!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

offkorz
nagy kedvenc az elsõ rész,imádtam,ááá,nagyon várom már. :)
dejó,és úgy meglepett^^

gibson9
Nagyon komoly!!! :D Elsõ rész király volt!!! Ezek a képek most nagyon megfogtak! Azthiszem ideje elõvenni és mégegyszer végigtolni ;)

szucsy89
jó kis game volt az 1, kár hogy nem lett sikeres...várom a 2-t...
Tinman
Történelmi pillanat.
Köszönet UBI! <#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Malakai
+fav, nagy kedvenc, a multkori "úttûnik mégis készítjük" hír óta elõugrott legjobban vártnak. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

davidka003
1. rész nagyon jó volt. 3-szor nyomtam végig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Azon én is nevettem egyet.:)

Jó lesz,várom mint állat.
Egy ilyen legendát nem szabad elcseszni,szerintem rohadt nagy tüntetés lenne utána.
(+fav)

NEOreg3
de jó hogy nincs szerkesztésem már-.-

50...51...

de mindegy:)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
51...51...:D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Brolly28
ufff komoly graff

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Sephi
Oaaai alig varom!!! :D

Vaxi
:OOO
de várom!!!

kuci06
Véééééééégre

Hogy én mióta várok már erre, komolyan mondom, az elsõ rész az egyik legszórakoztatóbb játék, amivel játszottam :o

A graf álleejtõs, reméljük jön PC-re is :)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Jó game volt az elsõ rész :) Csak egy idõ után elég durván nehéz... Btw, jó a graf, a teaser meg lol :D
STREEX
Megjelent az elsõ teaser és pár új kép!
Reméljük lesz olyan jó mint az elsõ.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

← ElőzőOldal 2 / 2