Arcade (játéktermi) gépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Igényesen felújított Mortal Kombat / Killer Instinct gépek eladóak :)

http://www.automataberles.hu/?page=elado-mortal-kombat

A felújítás menetérõl itt olvashattok:

http://videojatek.blogspot.com/2011/04/mortal-kombat-killer-instinct-felujitas_25.html
Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

deep
Leírtam tövirõl hegyire, hogy eddig mi történt a géppel. Hát, így elolvasva, kalandos:)

Elolvasom!
Bárcsak az èn szobámban is állna egy NFS arcade cabinet :)) Talán majd egyszer...

deep
<#awink>
Kandurex
!!!!!!!!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

deep
Na, végül megszereztem életem álmát:)
Sziasztok,

Engedjétek meg hogy figyelmetekbe ajánljam az alábbi weboldalt

www.retrogamer.hu

Akit érdekel nekem van egy játéktermi gépem eladó. Asszem Tekken 1 fut rajta, nincs beégve normális állapotú. Akit érdekel dobjon mailt és megbeszéljük. Én is át akartam alakítani Mame-ra (Jamma board-os így könnyû a mutatvány), de nincs rá idõm sajna.
deep
Még lenne is rá ennyi spórolt zsém, de lehet hogy nem erre kellene elbaszni? Kurvaélet, iszonyúan akarom pedig:)
Istencsászár
Hajrá:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lambo fan
ezt aláírom, de én nem emulálni akarok. Hanem hûtõgép méretû 21.századi masinát, az azért mégis csak más feeling :D

MAME emu-val futtatható az összes régi ARCADE játéktermi játék :) Nekem van is egy kisebb gyûjteményem a régi classic-usokból (Final Fight, Street Fighter II, World Heroes, Mortal Kombat-ok, Marvel VS. Capcom stb...)

Emut rengetek helyrõl le lehet tölteni, itt van egy jó kis gyûjtemény :

ROM-World
A 3D Arcade frontend progi bekonfigolásában tudna segíteni valaki?
NeoMaN
Ez rohadt durva, én is akarom!
Leszedtem, megcsinálom itt a PC-men...

:D

Kaszi46
ez most jót jelent?<#idiota><#vigyor3>

*Posse*T.W.D*

NeoMaN
azt a roha******* * * * * *** * * * *kos életbe!!!!!!!!

Uramisten!

Smithie
Én ezért vettem meg a Midway Arcade treasures összes részét,fõleg a Mortal Kombatok érdekeltek,ps2-n lehet vele játszani,de az igazi mégis egy hütögép nagyságú eredeti Rayden-es fekete monstrum lenne!:D

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Zerénd
Ajaj de mennyi! Címet, linket nem tudok sajna adni, de bemész egy közeli kocsmába, megkéred szépen a pultost, hogy ugyan már árulja el a nyerõautomata fenntartójának a telefonszámát. Egyébként meg rajt kell lennie a gépen.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

n3whous3
loooool, ezzel játszottam annak idején :D

púúúúú

Kaszi46
2 éve én is be akartam szerezni 1 ilyen gépet, igaz nekem elég lett volna maga a doboz, mert én egy pc+mame+frontend progi kombót szeretttem volna belerakni, az összes régi játéktermi játékkal.
El is jutottam addig a cégig, akik elvileg magyarországon a ilyen, és ehez hasonló játékgépek megsemmisítésével foglalkoznak, de azt mondták nincs már ilyen, csak nagyon ritkán, max nyerõgépnek a dobozát tudtak volna adni.

Amúgy valami hasonló lett volna a cél, illetve még mindíg az, majd egyszer biztos megvalósítom!:)
http://www.youtube.com/v/K9SC6D96w9Q&hl

*Posse*T.W.D*

deep
Igen, már futottam e-bayel egy pár kört:) Sajna kb ugyanennyiért hozzák el, mit az egésznek az ára.
guardian hero
Egy jobb tévé árából megvan.

Mondjuk a szállítása nem lehet olcsó mulatság :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Hát nemigen van sajnos, kihaltak a játéktermek. Bevándoroltak a lakásokba. Egy Killer Instinct masinát simán megvennék egyébként:)
Legend Killer
Nekem nagyon kellene a Jurassic Park-os géjm :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

guardian hero
Maximum flipper + nyerõgép. Csõdbe is menne itthon egy ilyen cég, a héten voltam a westend játéktermében, a legújabb gép talán a 2001-es tekken 4 volt, de többség inkább ilyen 90-es évek közepérõl visszamaradt retro kabinet.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lambo fan
Szerintetek Mo.-n van olyan Kft, aki arcade gépek árusításával (nem bérbeadásával) foglalkozik?