World Wrestling Entertainment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Most Ray és Undertaker egy csapatban fojtatják majd?
Vagy undertaker miért ált ki Ray mellet?
(2009.12.11)
Most Ray és Undertaker egy csapatban fojtatják majd?
Vagy undertaker miért ált ki Ray mellet?
(2009.12.11)
BattleTag: kabel15#2672
Kösz mindenkinek!
jajó, akkor mostmár tiszta
de így külön meccseket viszont nem fogsz találni, csak ha kikeresed melyik melyik mûsorba volt ilyen
de így külön meccseket viszont nem fogsz találni, csak ha kikeresed melyik melyik mûsorba volt ilyen
ááh
hát TLC meccs eddig is volt Table Ladder Chair
Én is ezzel kezdtem. Csak sajna itt nem találtam TLC-t. Persze mind a 118 oldalt nem néztem végig de ha a keresést kiegészítettem a TLCvel is hát... lényegében semmit nem kaptam. 😞
jelöld ki itt van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.torrentz.com/search?q=wwe
torrent kellene.
Torrentek Youtube
Üdv emberek!
Nem tud nekem valaki mondani olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni TLC videókat?
Elõre is köszönöm!
Nem tud nekem valaki mondani olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni TLC videókat?
Elõre is köszönöm!
Mire kijön hdben az úgy is még egy kis idõ és még a smackdownt sem láttam <#miaz>#miaz>
(amúgy van egy olyan érzésem hogy nem ez lesz minden idõk legjobb PPV-je)
(amúgy van egy olyan érzésem hogy nem ez lesz minden idõk legjobb PPV-je)
F
De, most komolyan, ami újabb, mondjuk 2008-2009? Vagy legalább olyasmi játék, ami hasonlít rá?
WWE RAW 1 😄
Nekem sajnos pc-m van csak. Nincs valami ilyesmi, amivel tudnék játszani?
SD! vs. Raw 2009 úgy tudo mPC re is ki jött!
Helo!
Nem tudjátok, hogy ki fog-e jönni, vagy már ki jött-e Pc-re a játék? Vagy valamelyik iylen része? Vagy meglehet-e csinálni, hogy Pc-n is lehessen vele játszani?
Nem tudjátok, hogy ki fog-e jönni, vagy már ki jött-e Pc-re a játék? Vagy valamelyik iylen része? Vagy meglehet-e csinálni, hogy Pc-n is lehessen vele játszani?
Én mindig nézem de az azonnal az túlzás amikor van idõm rá, na meg a hd verzió is kicsit késõbb szokott kijönni
F
én képbe vagyok úgy szereplõkkel de nagy ritkán meg nézek 1-2 adást + Youtubon a klasszikusokat stb.
ti amúgy követitek rendesen az adásokat?
mert én mindig másnap letöltöm a raw-t, smackdown-t
nemsokára megyek is megnézi a tegnapit
mert én mindig másnap letöltöm a raw-t, smackdown-t
nemsokára megyek is megnézi a tegnapit
a 2009-es Bragging Rights gálán volt egy fatal 4 way meccs: Undertaker vs CM Punk vs Batista vs Mysterio
na és itt volt az hogy mivel a bajnoki övért ment a meccs, mysterio is támadott batistánál, amin meg õ bedühödött mert a legjobb barátok voltak... eddig
és a Survivor Seriesen kiderül mi lesz a vége mert Batista vs Rey Mysterio lesz
na és itt volt az hogy mivel a bajnoki övért ment a meccs, mysterio is támadott batistánál, amin meg õ bedühödött mert a legjobb barátok voltak... eddig
és a Survivor Seriesen kiderül mi lesz a vége mert Batista vs Rey Mysterio lesz
Találtam egy videót.
Szerintem itt elhangzik az indok. Csak sajnos angol nyelv tudásom nem valami magas ezért sokat nem értettem belõle.
LINK
Szerintem itt elhangzik az indok. Csak sajnos angol nyelv tudásom nem valami magas ezért sokat nem értettem belõle.
LINK
akkor nem tudom de anno Eddie Guererron vesztek össze ha jól tudom és Batista játszotta a gonosz szerepet ha emlékeim nem csalnak!
Ez a 2009.11.06 adásban volt.
Vagyis abban volt egy vissza tekintés azt hiszem.
De nem hiszem hogy 2005 re visszamenõleg adták volna le. Mert azóta láttam már õket együtt harcolni.
Vagyis abban volt egy vissza tekintés azt hiszem.
De nem hiszem hogy 2005 re visszamenõleg adták volna le. Mert azóta láttam már õket együtt harcolni.
mikori adás nem tudod mert amire én gondolok az vagy 2005 vagy 06 volt Batista Nehétsulyú bajnok volt és Rey-el TAG team champion
Most nézek egy adást.
Szegény misteryo-t össze verte batista. 😞
Elég rendesen kapott.
Szegény misteryo-t össze verte batista. 😞
Elég rendesen kapott.
és most nem követem az adást de régebben is volt már balhéjuk
Valaki el tudná mondani hogy Ray Misteryo és Batista min balhéztak össze?
xDDDDDDD
jó van na😊 lassan kedõdik
mért kapnák bann-t?Ez szerintem teljességel ide tartozik
akkor bizony ban-t kapsz 😄 kösze arra vivi vok!😄
akk egy kis hírdetés: MA ESTE 20:30-KOR LESZ AZ EUROSPORTON WWE.(de nem az a 30 perces hanem valami 3 órás.)
lapos az oldal 😄
Ha van rá igény én megpróbálhatok mostani meccseket felrakni megosztási oldalakra.
Küldesz 1 pü és megdumáljuk.
Küldesz 1 pü és megdumáljuk.
nem bírja a gép 😞
szegény kicsit öreg + lassú ja és a letöltési sebesség :4mbit
szegény kicsit öreg + lassú ja és a letöltési sebesség :4mbit
Torrent:S
nem is az a lényeg hogy élõ legyen csak az hogy mostani , jóminõségû és nem összevágott
hát ahol teljes adást adnak az nem tom hol van én anno olasz országba láttam Smack Downt! de az is 1napos ismétlés mert az Pénteken van és szombaton volt!
azt tudom hogy hétfõ esténként 21:05-kor adnak de az csak 30 perces és van amit nem mutatnak pl:a wrestlmania 25-öt sem és az ilyen rendezvényeket