World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

LordVenom
Igen,arra gondolok,de a legtöbb adásról lecsúsztam,és érdekelne,hogy hol tudom újra megnézni...kerestem,de egy torrentet sem találtam errõl a magyar nyelvû adásról...ha valaki talál,szóljon. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

John Cena
hát Hétfõn és Pénteken szokott lenni Eurosporton ha arra gondolsz amúgy torrent

LordVenom
Hali!
Engem az érdekelne,hogy a hétfõi magyar nyelvû közvetítéseket hol lehet beszerezni,ha egyáltalán be lehet. Ha valakinek van tippje,azt megköszönném. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

John Cena
Mi van srácok válság miatt már a WWE is szart ad?😄

HBK remélem!😊de nemfog amúgy😄de ami a lényeg nelegyenek kint az eredmények sehol mert harapok ha megtudom õket>:|
Prince of Máté
Ma WM! Undertakerék már nagyban nyomják a fekvõket 😊
Senki se örül?😄
Tippek, hogy kik nyernek?

John Cena
de jó hogy egy darab komment nincs😄

John Cena
wwe.com és jutáb!

Nem tud valaki olyan oldalt ahol meglehet nézni az aktuális meccseket?
(Vagy trrent is jó lenne)
Elõre is köszi

John Cena
láttam hát én nem örülök túlzottan? kiesési riorrendbe leírnád a kedveméért?😄

egy No way out eredményt tartalmaz és igazából nemteljesen igaz de meglátjátok😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Edge nyert ezaz a faszomba már!!!!
John Cena
kettõ külön Elimination Chamber lessz?😮

1. Kane/ Cena (egyértelmû) sõt erre a meccsre eltudnám képzelni hogy JC kap egy szuper erõt meg csinálja a FU-t azt Cena win!
2. Jeff Hardy/Taker
3. Orton (egyértelmûen szét rugja Shane McMahon seggét sé szerintem még a Chairman seggét is!!!)
4. HBK (egyértelmûen nyer a jófiú)
5. Finlay

Prince of Máté
Tippek, hogy ki nyer No Way Outon?
1 John Cena (c) vs. Kofi Kingston vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Mike Knox vs. Kane<9> Elimination Chamber match for the World Heavyweight Championship
2 Edge (c) vs. The Undertaker vs. The Big Show vs. Triple H vs. Jeff Hardy vs. Vladimir Kozlov Elimination Chamber match for the WWE Championship
3 Randy Orton vs. Shane McMahon
4 Shawn Michaels vs. John "Bradshaw" Layfield - All ot Nothing match
5 Jack Swagger (c) vs. Finlay

Szerintem:
1. Kane/ Cena
2. Kozlov/Taker
3. Orton
4. HBK
5. Swagger

John Cena
aham szerintem igen

holnap megint összefoglaló:o showt is fognak majd játszani?
John Cena
:/ jó van...
na srácok vagy OFF-ba avyga topikjába!

Ez Sport fórum, nem a Játékosok fóruma, ráadásul van saját topikja azért hogy ott beszélgessetek róla.

REAL MADRID

Prince of Máté
R2

Rájöttem, hogy hülyeséggel próbálkoztam. A Finisher reversal-nál el akartam lopni a másik finisherjét. De a lopás az a Steal Finisher. A Reversal az visszafordítani. Visszafordítani a finishert. Na azt hogy kell??????????
John Cena
nem értem miért hiszen ez nem off:S na m1 ha az akkor off topicba kérdezzetek!!

További off jellegû játékkal kapcsolatos dolgot a saját topikjában, itt törlöm.

REAL MADRID

John Cena
hát nem tudom nézd meg a tutorial filmeket mit hogyan kéne csinálni majd Challenge módban nézd majd meg hogy pontosan miylen be állításoakt kell meg adni a meccsekre és a szerint próbáld meg!!!

John Cena
2009 ki jött már PC re?😮

Nem tud valaki egy olyan emut olyan beállítással hogy a Smackdown vs Raw 2009-ben mitassa a létrát meg az asztalt?
Pls segítsetek

Az a gáz, hogy csak azt tudom, hgy milyen lesz, ha sikerül, csak azt nem, hogy mikor,és hogy ilyen momentumnál kell ezt csinálni.(Megmondom õszintén sok feladatnál sem tudtam, amikor megcsináltam.)
A Wrestlemania arénákat a season módba lehet elérni, amit már négyszer végigvittem mind a két oldalon, mégis semmi.
John Cena

John Cena

John Cena
M1 18:05 "A kecses pankrátor"
ezt a rész már láttam ajánlom figyelmetekbe mutatnak fogásokat pankrációba és egy balettos csávó a fõszereplõ elvileg ez ilyen sorozat de más részt ebbõl még nem láttam! ajánlom figyelmetekbe nagyon tuti film!

Balett táncos férfi legvadabb álmait váltja valóra... Finom mozdulatait a birkózás erõteljes fogasaira cseréli. Vajon a gyõzni akarás elég erõt ad majd neki, ahhoz, hogy elhitesse a zsûrivel

Imitátorok(pankrációs) rész

John Cena
lehet hogy season módba kell nyerni a Wrestlemanián!!

John Cena
ha tudod mikor kell le nyomni akkor nincs gond és ha Challenge módot csinálsz akkor érdemes odafigyelni milyen meccsre írja milyen nehézségen stb. milyen szabályokkal ilyenekre figyelj

Ja, és még egy kérdés. A Wrestlemania arénákat is szeretném feloldani, amire kiírja, hogy csináûljam meg a season módot, és nyerjek ezekben az arénákban. Kétszer vittem végig a Smacdown, és a raw season módot, mindet megnyertem, de mégse oldódik fel. Kivel hol menjek végig, hogy fel oldhassam?
Elõre is köszi.
Azért gondoltam, hogy ide írok, mert a Smackdown vs raw 2006-os topik már régen behalt. Tehát igazából 2 dolog érdekelne.
1. A leírt feladatok hogyan hozhatók mûködésbe, mert a külföldi oldalakon írt segítség nem igazán pontos. Pl.: Finisher reversal-nál "a megfelelõ idõben nyomd meg az L2+R2 gombot" De mikor is van az az idõ, mert nálam sohasem jön el?
2. A leírt feladatokat kivel érdemes megcsinálni.
(Tudom, hogy hogy néz ki mindegyik feladat, csak nem tudom, hogy mikor csnáljam.)
Hali.Probálgatom a smackdown vs raw 2006-ot de nem tudok néhány dolgot megcsinálni. Finisher reversal, a reverse casket door, possum pin, és a reverse possum pin. Hiába nyomogatom a megadott gombokba, mégsem történik semmi. Valami rosszul lett beállítva, vagy valamit rosszul csinálok? Segítsetek.
Nagyon jo volt😊 Undertaker elsö meccse 1991-bõl😊 Andre vs Macho Man😊)

Triathlon for life

John Cena
akkor Monday Night Raw és Friday Night SmackDown!😊

http://tv24.hu/tvmusor

Triathlon for life

Holnap 23.00

Triathlon for life

Igaz. Valami külföldi eurosportot néztem😞

Triathlon for life

John Cena
miden hétfõn + ha már 2x 1 héten akkor hétfõ és péntek

Prince of Máté
Én úgy tudom, hogy heti adás.

John Cena
??? ma is lessz meccs??

Ma Undertaker.Hogan.Macho Man Vintage😊

Triathlon for life

John Cena
😄

alap;o
John Cena
mi párosba?😄😄 én leszeka szak kommentár😄 mondom ki hol született te me gaz éppen a történést😄

jaja. engem kéne betenni oda jobban nyomnám=D