World Wrestling Entertainment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Engem az érdekelne,hogy a hétfõi magyar nyelvû közvetítéseket hol lehet beszerezni,ha egyáltalán be lehet. Ha valakinek van tippje,azt megköszönném. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
(Vagy trrent is jó lenne)
Elõre is köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Kane/ Cena (egyértelmû) sõt erre a meccsre eltudnám képzelni hogy JC kap egy szuper erõt meg csinálja a FU-t azt Cena win!
2. Jeff Hardy/Taker
3. Orton (egyértelmûen szét rugja Shane McMahon seggét sé szerintem még a Chairman seggét is!!!)
4. HBK (egyértelmûen nyer a jófiú)
5. Finlay
1 John Cena (c) vs. Kofi Kingston vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Mike Knox vs. Kane<9>9> Elimination Chamber match for the World Heavyweight Championship
2 Edge (c) vs. The Undertaker vs. The Big Show vs. Triple H vs. Jeff Hardy vs. Vladimir Kozlov Elimination Chamber match for the WWE Championship
3 Randy Orton vs. Shane McMahon
4 Shawn Michaels vs. John "Bradshaw" Layfield - All ot Nothing match
5 Jack Swagger (c) vs. Finlay
Szerintem:
1. Kane/ Cena
2. Kozlov/Taker
3. Orton
4. HBK
5. Swagger
REAL MADRID
REAL MADRID
Pls segítsetek
A Wrestlemania arénákat a season módba lehet elérni, amit már négyszer végigvittem mind a két oldalon, mégis semmi.
ezt a rész már láttam ajánlom figyelmetekbe mutatnak fogásokat pankrációba és egy balettos csávó a fõszereplõ elvileg ez ilyen sorozat de más részt ebbõl még nem láttam! ajánlom figyelmetekbe nagyon tuti film!
Balett táncos férfi legvadabb álmait váltja valóra... Finom mozdulatait a birkózás erõteljes fogasaira cseréli. Vajon a gyõzni akarás elég erõt ad majd neki, ahhoz, hogy elhitesse a zsûrivel
Imitátorok(pankrációs) rész
Elõre is köszi.
1. A leírt feladatok hogyan hozhatók mûködésbe, mert a külföldi oldalakon írt segítség nem igazán pontos. Pl.: Finisher reversal-nál "a megfelelõ idõben nyomd meg az L2+R2 gombot" De mikor is van az az idõ, mert nálam sohasem jön el?
2. A leírt feladatokat kivel érdemes megcsinálni.
(Tudom, hogy hogy néz ki mindegyik feladat, csak nem tudom, hogy mikor csnáljam.)
REAL MADRID
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life