World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Mi van a térdén?<#wow2>

Met
Takernek nem Sara tetoválás van a nyakán?

Legend Killer
Undertaker, akarod Michellet... REST IN PEACEben? És te Michelle, akarod Undertakert REST IN PEACEben?

igen
igen

smároljátokle1mást :DDDDDDD.

és pl taker csinál egy ilyen ujj húzást a nyaka elõtt :D.
csak hülyéskedtem.

jó nekik, h összeházasodtak, grat, örülök, bár toltam volna Michellet is, egyik nxt adáson, h reklámozta a csöcseit<#finom> :D, jó kis ruciban :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
:D, második pont LOL :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

JohnnyNapalm

Met
Két dolgon gondolkoztam mostanában :)

1. a csajok nem félnek, hogy szétdurran a mellükben a szilikon?

2. milyen lehet Taker a való életben, mondjuk amikor bemegy a boltba akkor elsötétül minden és megszólal a harang?<#idiota>

néha adnak érte..

JohnnyNapalm
nyugi látom én azt korán

Legend Killer
de, ha voltál olyan láma<#lama><#hehe> és megnézted, akkor utólag örülök, h legalább akkor elbasztam kedved és visszaadtam a mostaniért<#idiota><#hehe>.

<#violent><#levele><#violent><#gun><#bdead><#taps>.

Legend Killer
igen, de azt úgy tettem be gyökér, hogy csak AZ NÉZZE MEG, AKI AKARJA ÉS SZPOJLER, SZÓLTAM! azér volt itt, mert aki esetleg mégeccer megakarja lesni utána, az megnézheti.

nemúgymondtam, h figyeljémá jani, most ez meg ez lesz és húdekirály.

és igen szpojler a résztvevõk is bazdmeg, úgy, h errõl ennyit.

dáj jú biccs.

JohnnyNapalm
hú elmondtam kik lesznek az egyik meccs résztvevõi, és akkor mi van??
szerintem én is felháborodhattam volna amikor belinkelted a raw végét de nem tettem.

és nagyon szépen írsz, gratulálok<#eljen>

Legend Killer
ja, kurva szpojler, húzzon a picsába a faszkalap :D.

bár annyira nem vészes, de utálom a szpojlereket és kész és be kéne vezetni esgén, aki szpojlert nyög cseten v bárhol, repül a pont neki.

hóhó srácok probléma?:D

Legend Killer
és válaszolhatnál a kurva élet, meg bocsánatot kérhetnél, erre meg itt ugatsz, hogy ne pofázzak neked így privátban, hát akkor itt, nekem8.

jól van, asszem végtére is azt mondtad, h Randy nem fog menni, de akkor se kell a szpojler.

Legend Killer
de küldök bazdmeg, mer utálom a szpojlert.

gyökér.

mer ez végtére is az volt, most jelentették be rawn, te meg elõtte mondtad és honnan a faszból tudtad, mikor nem ment le az adás még aznap?

faszkalap.

JohnnyNapalm
még egy ilyen pm-et jobb ha nem küldesz nekem

Legend Killer
tnaról beszélsz v mi? mer nem vágom mi van :D.

tnat én nem nézek, slammi mittoménmi ppvjüket majdnem megnéztem, de main event nem érdekelt már, sõt egész ppv lapos volt nekem vhogy. abyss meccse jó volt.
de engem egyszerûen tna nem érdekel.
wwe meg igen :D.

JohnnyNapalm
én egy részt félig meg bírtam nézni
az volt a legfeltûnõbb negatívum hogy ezek nem bírnak beszélni, alig kapnak levegõt és Ric Flair pedig biztosan a beszélésbe fog belehalni mert annyira vörös volt a feje izzadt mindenhol és kapkodta a levegõt
a másik pedig hogy az egész rendezvény nagyon kicsi

Met
aztat nem nézem :D

JohnnyNapalm
Jeff Hardy képernyõn van, csak a TNA-ben

Met
Az a Hardy gyerek keményen oda tette magát amíg még meccselt (az aki már nincs képernyõn).
Olyanokat ugrott, hogy csak néztem, az tuti összetörte magát.

Legend Killer
ez meg lemaradt.
de régi már, tök máshogy néznek ki a hardyk.

http://www.youtube.com/v/5R2XJQ-8gl4&hl=hu_HU&fs

Legend Killer
elírtam, Kaientai.

Legend Killer
na, nem tudtátok kiaza Kaienta, azon a vidin nem tudtam beágyazni, de itt tudok és tessék.... én se nagyon tudom kik õk, csak picit géjmbõl, meg hallomás, meg Funaki.

sztem elején késik a hang, mikor mondja, h indeed.

http://www.youtube.com/v/1hltC0ByOLk&hl=hu_HU&fs
http://www.youtube.com/v/rm594d59J9E&hl=hu_HU&fs
"http://www.youtube.com/v/l7wEASfS8A4&hl=hu_HU&fs

ennek meg szar a minõsége.

http://www.youtube.com/v/3I-iUL2IBn4&hl=hu_HU&fs

JohnnyNapalm
a fekete John Cena :DDD

eddig azt hittem csak én látom a hansonlóságot

Legend Killer
:(, remélem Mickie visszajön és persze Maria is :D.

cupp nékik, sok szerencsét.

most nincsenek sehol?
Lilian oké, nem tudtam.

Prince of Máté
Lilian csak szimplán el akart menni, mert több idõt akart tölteni a családjával.
Hát sajna ja, én is utálom az ilyen döntések miatt :/

Legend Killer
a kurvaanyját Vincenek, minnyá adok neki olyat, h ott fekszik meg.

akkor Jilian... jaj, nem Jilian :D... Lilian is ezé ment el? :(

de Mickie mit énekel, miben énekel? muti már :D.

és kösz infót, nem tudtam, köcsög vinsz :D :P<#violent>.

Prince of Máté
Mer mindketten énekeltek a WWE mellett, és ezt Vince nem díjazta.

Legend Killer
és Maria miért?
mondmáel :D. érdekel, h Mickie mér.

Prince of Máté
Amiért Maria is :(
Maryse-el együtt Maria volt a másik kedvencem :(
Remélem Maryse addig marad, amíg el nem veszíti a szépségét :D

Legend Killer
de Mickiet miéééért?<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#szeret><#rinya><#rinya><#rinya>

Shelton szentem 70% hogy megy a TNA-be

JohnnyNapalm
úhuhú Shelton? az egyik kedvencem volt, és csak azt hittem azért nem szerepel mert az ECW megszûnésével túl sok sztár van és nem jutott rá idõ

JohnnyNapalm
Carlitot is kb egy hónapja rugták ki

Prince of Máté
ja funakit én is ismertem

Legend Killer
apicsába.

nademér?

úgy tom, h Mickie Jamest is kivágták.

õt is mér?

és visszajönnek még?

Prince of Máté
Funakit nem rég rúgták ki...

Legend Killer
msot már csak Funaki van belõle, ha még van. Kung Funaki néven ismeretes.

Legend Killer
nemszutyok :DD.

1régi csapat volt.

mi ez a szutyok ?XD

Legend Killer
asszem edzésen strenght növelésével érhetõ el némi változás a lbs terén, v mi... mer angol adatok, ugye. a fontot meg nemtom.
de így is kivágott Jigsaw a kurvaszáját, pedig uccsó napon lett meg a 193 lbs, amit kért... és én voltam a leghíresebb ROHban... Ring of Honor :D... 99es népszerûség, ehh, így is kidobott :P.

annyira szivatós a géjm ezen a téren.

Legend Killer
vki ismeri a twc4 fight career editiont?
h a francba tom növelni karakterem magasságát, súlyát?

Legend Killer
nálam nem hozza a bannert. a banner képét pedig nem mentettem le.

Met
nincs meg a kép?

Legend Killer
<#help>újbanner<#help>.

Legend Killer
ok.