World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Most tényleg kómába esett vagy a színház része? Mert hétfõn nem mondták a Euro-n, csak, hogy megsérült?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Legend Killer
kurvajútúbkibaszottbazdmeg.

szal most fuckujutub néven vok 😄DDDDDDDDDDDD.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

az úgy finom...:S

JohnnyNapalm
7:20, bocs

JohnnyNapalm
a ringsaroknak esett arccal
7:28

JohnnyNapalm
igen, kómába esett

Arra amit a pénteki smackdown-ban jelentettek be, hogy Kane valami vegetative state-ben talált rá.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Metwork
Az orr és szemüreg törésre és agyrázkódásra gondolsz?
Becsúszott egy rúgás 😊

I will use google before asking stupid questions.

Undertakerrel mi történhetett?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Legend Killer
ez se rossz 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
LOL 😄DDD.

Legend Killer
😄.

JohnnyNapalm
hát ja

ha ez a general manager nem csak egy szerep, akkor az eddiginél is jobban tisztelem Bret Hartot, nagyon szépen megpörgette a dolgokat

Legend Killer
jaaaaaaaa 😄.
ok, de a RAW is jó volt, ja 😄.

JohnnyNapalm
én a mûsorról beszéltem
nem véletlenül nincs ott hogy válasz erre

Legend Killer
ez Smackdown 😄. örülök, ha tetszik a cucc.

Legend Killer
<#eljen><#hawaii><#worship><#worship><#hawaii>

😄.

kösz 😄.

jobb mint a WWE 😄

JohnnyNapalm
na ezt nevezem én RAW-nak
tényleg lehet ebben a general manager dologban valami

Legend Killer
pró lett. uccsó scene az elsõ részbõl van, azt elszúrtam.

Legend Killer
😄, nézzétek meg.

Legend Killer
majd tegyétek be a linket, ha feltöltötték hwrestlingen, me nem néztem 😄.

na ne én is😄

JohnnyNapalm
újpest, ja, én is itt lakom

áh 😄 nem is tudtam hogy itt újpesten van ilyen pankrációs izé 😄

LordVenom
Az atléta trikós volt a cimborám,aki azt mondta,hogy "Ez jobban sikerült,mint terveztük" 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

heh 😄

hajrá lilák a háttérben 😄😄

minnyá lessz!!!

Legend Killer
...LordVenom, Legend Killer... sanyiute... etc... 😄...

ja.

LordVenom
Elég hosszú lenne a mûsor,ha minden rajongót említenének. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Legend Killer
néha láttam fórumon. ott.

de ezzel ez a baj, h mi kimaradunk, nem tesz mindenkirõl említést.... hm, igaz ez képtelenség is 😄. akkor évekig sorolhatná az embereket 😄.

Legend Killer
áááááz 😄. ok 😄. azt hittem a sztorik miatt, te áruló 😄.

gecc, modi topikban meg szenved a srác, hát úgy kell neki. saját fórumon.

LordVenom
Nem tudom mi a nickneve a hwrestling fórumon,mert én ott nem vagyok. Ahonnan én ismerem ott Kró a neve. lehet,hogy oda is ezzel a névvel regisztrált...de az sem biztos,hogy õt beadják...a TV 2 kettõ szerintem agyon fogja vagdalni a felvételt.

lehet ismerem

melyik srác fog nyilatkozni??

Logod miatt 1000 éve csináltam még ugyan az!😄 legjobb!😄

Legend Killer
köhömmm....azmiaz, milyen elv?

mér nem Wait And Bleed?

<#ejnye1><#hehe>

Slipknot.

LordVenom
"Most pénteken, vagyis május 28-án kerül a Tv2-n adásba a HWE-vel készült interjú illetve riport, tehát aki kíváncsi a srácokra a Tv2 égisze alatt, ne hagyja ki a most péntek esti Aktívot! (A terveink szerint persze megpróbáljuk rögzíteni a mûsort, és a hétvége folyamán azok számára is letölthetõvé tenni, akik valamiért nem tudják a pénteki adást elcsípni.) - Mivel a mûsor a Tv2-n fog lemenni, így mi itt a H-Wrestlingnél rettentõen félünk attól, hogy ez a kereskedelmi szemét vajon milyen tálalásban fogja leadni a riportot... dehát azt hiszem nincs más hátra, mint érvényesíteni a Wait and See! elvet."

Legend Killer
<#eljen>, de minket, esgét nem emelnek ki<#rinya>😄.

Legend Killer
és bezárja a topikot<#idiota><#hehe>

él még ez a fasz1általán? 😄

gondolom igen, csak messze tõlem pls 😄. amúgy nem vok ennyire köcsög, de azé grebbert, h utáltuk má. halált õ se érdemel, de tombstonet és RKOt igen 😄.

LordVenom
Róluk lesz szó az Aktívban. (hwrestling) Az egyik srác egy jóbarátom,aki nyilatkozik.

Legend Killer
Még Jobban Utállak Szarházi Gabber! xD

tevigyázzá... me jön a gecije és elkezd baszogatni, meg asszongya, h flémelünk bááázegggg.

LOL.

😄.

Legend Killer
mervászápp? 😄

😄😄 amúgy mondtam ár hogy büszke vagyok rád?😄

Legend Killer
beszarokbazzeg, leszakad a pofám, ekkora marhaság bazzeg, h látvány bunyó, hámosnembazzeg?

<#idiota><#hehe>

deamúgytéllegfailmá, amiket kitalálnak. epic fail.

nézed svr10 sztorijaimat jútúbon? mai smackdownról KUSS 😄.

majd írok aktívnak ,h, ha aktívkodni akar, akko legalább ne magyarosítson mindent szarul 😄, hanem PANKRÁCIÓ és kész 😄DDDDDDDDDDD.

látványbunyóbazzeg....hááááá.

LOL.

meg írok azér is, h vegye elõ hwrestlinget, õk a legnagyobb közösségi oldal, na meg a mi esgés topikunkat és emeljenek ki engem, téged, emg a többieket és hwrestlingrõl is pár arcot 😄.

Legend Killer
beza 😄, pedig nem is néztem, h enyém lesz700dik hsz, kicsit se volt brutál 😄.

LÁTVÁNY BUNYÓ BAZDMEG, beszarok 😄...

LordVenom
Ma este 8-kor a TV2 aktív mûsorában.

Legend Killer