Zombi hernyók és vudu darazsak

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig OFF

A baj az, hogy obskurus célok által vezérelve a jelenleg regnáló elit kialakított magának egy destruktív szellemi háttérbázist (ELTe, KEE-OSI stb.). Ez a szellemi holdudvar kenyéradó gazdái érdekeinek megfelelõen kialakított magának egy hamis érvrendszert, amit a média széleskörûen népszerûsít. Ezeket az érveket, csak a józan paraszti észre támaszkodva lehet visszaverni.

- Alapvetõ népi bölcsesség, hogy "Aki nem dolgozik, az ne is egyék.". Másrészt, amit nem termelünk meg, azt nem lehet szétosztani. Láttam amúgy riportot a tévében, amelyben lopkodó cigányokat interjúvoltak meg. Az egyik hetykén kijelentette, adjanak munkát, akkor nem fognak lopni. A monoki és más polgármesterek most közmunkát akarnak adni, erre jön a kifogás, hogy a közmunka megalázó, meg kényszermunka. Hát, persze, mindjárt egy cégvezetõi bõrfotel kellene, vagy min. romaügyi szakállamtitkári poszt.
- Azt mondják, hogy a gyereket nem lehet büntetni a szülei hátrányos helyzetéért. Hát, az a kib*ott élet nem büntet akkor, amikor nem adott nekem 200 cm-es magasságot, schwarzeneggeri izmokat, és csábos arcot? Na, kérek kártérítést, de nem a Jóistentõl, hanem a magyar adófizetõktõl, az "Isten fizesse!" nem elég.
- Hallgatgatom Varga Ilona Cigányfélóráját a Kossuthon. Mindenrõl van ott szó: cigány önazonosságról; büszkeségrõl ("Minél üresebb a kalász, annál magasabban hordja a fejét."); hogyan lehet pályázni; hogyan lehet perelni, ha diszkrimináltak, milyen nagy érték a cigánymuzsika, de nem kap elég támogatást stb. stb. Egy árva szó sincs arról, hogy miként lehetne a magyar társadalom hasznos tagjává válni, mit lehetne tenni a bûnözés visszaszorítása érdekében, milyen módjai vannak a nem kívánt terhesség megelõzésének stb. stb.
- Ott van az a Cigány Kisebbségi Önkormányzat, az is hatalmas pénzeket kap az adófizetõk zsebébõl. Ha már annyira kell a különállás, akkor vegye át a CKÖ a romákkal kapcsolatos szociális problémákat is. Másszóval: a romák fizessenek adót, nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékot saját, külön pénztárba, és abból történjen nekik mindenféle kifizetés, segély kiutalás stb. Nem lenne itt semmi gond.

Kara kánként folytatom tanításom.

uniu
Ostorral!

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Picit OFF
Nézem a tegnap a tévében a monoki polgármester és Krémer Balázs "szociológus" beszélgetését a közmunkáról. Azt mondja ez az utóbbi "szakértõ", hogy a közmunka kényszermunka, ezért nem jó. Mert az, hogy valakitõl erõszakkal is behajtják az adót, és odaadják annak, aki nem dolgozik, az nem kényszermunka, te barom? Amúgy, õ egyike ama "szakértõknek", akik állandóan felzárkóztatásról, programokról, projektekrõl, pályázatokról beszélnek, és ilyen állami pénzekbõl élnek, pontosabban élõsködnek, a MI pénzünkön. 20 év telt el a rendszerváltás óta, de azóta nem sikerült nekik a segélyezetteket átnevelniük értelmes életre, munkavégzésre. Ezután mitõl sikerülne? Hogyan lehet munkára nevelni olyanokat, akik teljesen berendezkedtek arra, hogy szociális és a gyerekek után járó segélyekbõl éljenek, az adófizetõk nyakán?

Aham. Akkor engem nagyon utálhat, pláne amikor bedobok egy keserû epeteát. :-)

A candida nevû, emberben is élõsködõ gopmbaféle egyik fõ tápanyaga a cukor. Candidával fertõzöttek hatalmas édességvágyról számolnak be. A candida a mérhetetlenül fejlettebb emberi agyat képes így befolyásolni, hogy saját tápanyagigényét kielégítse. Annyira át tudja venni az irányítást, hogy ha a candidával erõsen fertõzött ember ráadásul cukorbeteg is, ez a számára kontrollálhatatlan édesség iránti vágy életveszélyt jelent számára.
Mit kellene?

A candida nevû gombához mit szóltok?
Láss, ne csak nézz! (Narrátor: Sandrine Ceurstemont)

helyesen:
De jo, hogy ilyenek nem leteznek!?

BBC Planet Earth esoerdos/tropusi, vagy nem is emlekszem mar melyik reszeben van a gombaval fertozot hangya, akinek a fejebol no ki a gomba, majd onnan szorja szet a sporait. Ha nincsenek esznel a hangyak es nem tuntetik el gyorsan a beteg egyedet, az egesz boly ramehet, mert az osszeset megfertozne a gomba. Tiszta horror vazzeg. Ez vhogy arra a regi X-aktas gombas reszre emlekeztet, mikor a vulkanban megtalaljak a gombat, ami az emberben novekszik es a nyakan jon ki, hogy szetszorja a sporait. De jo, hogy ilyenek nem leteznek!

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

uniu
tessék jobban figyelni a külvilágra és a Magyarországon zajló eseményekre!

mekkrora egy b.rom vagy Te, hallod!
'(2,5 millio csak a regisztralt!!)' honnan veszel ekkora állatságokat?

uniu
Az a helyzet, hogy a ciganysag mar oriasi valasztasi potenciallal(2,5 millio csak a regisztralt!!) rendelkezik, es ezert minden part kinyalja a fekete segguket. Ugyanis ok nem gondolkoznak, 2-3 ezer forintert meg Hitlert is megszavaznak fokancellarnak. Borzaszto pofatlansagnak erzem ezt is es az eloskodesuket is. Meg mielott valaki ramsutne, hogy eloiteleteim vannak az bebukta, mert vannak cigany barataim, bar az o szemukben nem 20-as IQ latszodik. De ok sajnos csak a fajtajuk 1%, es amugy ok is megvetik a tobbi rablo-gyilkost. Ez itt a problema! Es nem csak nalunk, pl Becsben sokat jartam/jarok es ott is fel vannak haborodva az emberek a sok "nem osztrak es eleg barna" ingyenelon akik szinten jobban elnek a segelybol mint mas a berebol. Csak azt tudnam, hogy kinek jo ez ????

Tinman
Ja, fõleg a tudodkik...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Több kellene belõled <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Végsõsoron az ember a legnagyobb parazita...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

És gondolkozzunk el azon, mi a nagyobb teljesítmény egy önnáló akarat nélküli "hormonvezérelt" lényt irányítani, vagy az embert...
Ilyen mértékû "vezérlése" az embernek nagyságrenddel nehezebbnek kellene lenni, mint egy hernyót akármire rávenni!

A paraziták nem tudatosan irányítanak, (nincs tudatuk) hanem hormonokkal, vegyianyagokkal, stb. váltják ki a gazda szervezet reakcióit, illetve gátolhatják azokat. Gátlásra példa a pióca érzéstelenítõ és alvadásgátló használata. Ebben a tekintetben nincs eltérés a dohány nikotinja és az élõsködök "irányítása" között, és még az is igaz, hogy ez által a dohány növény a szaporodásban elõnyre tesz szert.
Az erõs dohányos nem tudja a normális életvitelét folytatni nikotin nélkül!
A dohányzás káros voltát is tagadja, minden ész érv ellenére, tehát a gondolkozása is károsodik...

A tegnap hallgattam a rádiót, amelyben arról volt szó, hogy a segélyekért ezután közmunkázni kelljen.

Ami megdöbbentõ, és a paraziták manipulálási képességeit jól bizonyítja, volt olyan "szakértõ", aki szerint a közmunka megalázó. Mert a segély felvétele, mindefajta ellenszolgáltatás nélkül, és elivása a kocsmában nem megalázó b+.
Meg olyan is elhangzott, hogy azok, akik erõszakos cselekményeket követnek el maguk is áldozatok. Ezzel nem is lenne gond, de akkor a bûnnek megvan a magyarázata, az oka, és a tetteknek ne legyenek következményei?
Fel kell ismernünk, hogy a társadalmunkban megjelentek olyan eltorzult gondolkodású emberek, akik nézeteiket nyilvánosan is hanoztatva rombolnak és pusztítatanak maguk körül.

atlagember
Vajon bennünk milyen paraziták élhetnek, amik ugyanezt teszik velünk?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

jó cikk <#eljen>

Vajon hogyan képes a parazita ilyen szinten megváltoztatni a gazdáját?

Mármint az, hogy ráveszi arra hogy a szokása ellenére a fûszálak tetején mászkáljon még okés mert "csak" a viselkedésén változtat egy kicsit de nem veszi át az irányítást (bár már önmagában ez is döbbenetes) de hogy a gazdatest konkréten ne egyen hanem a haláláig testõrködjön?

Ez azért sokkal durvább mert két alapvetõ ösztönt is felülír, a táplálkozást és a túlélést. <#csodalk>

(nekem is mindig goa'uldok jutnak errõl az eszembe 😊

Igen ám, de nem csak arról van szó, hogy szeret dohányozni, hanem ez a gondolkozását is megváltoztatja az embernek...

Azért az más, hogy valaki szeret dohányozni vagy alkoholt fogyasztani, - annak ellenére, hogy mások ezeket gusztustalan dolognak tartják -, mint az, hogy valakibõl kifúrja magát egy csomó állat, és aztán azoknak a szolgálatába áll haláláig.

A veszettség már hasonlóbb ehhez, de azért számomra jóval egyszerûbb dolognak tûnik egy állatot idegessé vagy nyugodtá tenni, mint egy konkrét - általa sohasem végzendõ - védelmi feladatra bírni.

Úgyhogy én továbbra is: HÛHA <#wow1>
'Szerintem csak azt hiszi a buta, hogy azok a saját kölykei. ' NINCS 'saját kölyke'!!!

A füveseket biztos igen.
Nem beszélve az ópiumháborúkról, vagy még régebben a bors utáni hajszáról. Az aranygyapjút most hagyjuk.

Kornan
"Ja és az embert növények is zombivá teszik, a legegyszerûbb a dohány, mennyi embernek van kényszere rágyújtani, ezzel segítve elõ a dohánytermesztést. Így terjedt el más kontinensekre is ez a növény...
Ez azért is jó példa mert tényleg az emberek akaraterejét gyõzi le, sõt a dohányzásról alkotott véleményét is teljesen befolyásolja maga a dohányzás..."

Hát érdekes nézõpont, nekem még nem jutott eszembe. 😊
Növények így kihasználják az embert. 😊
Biztos a növenyek irányítanak mindent.
Amúgy mondasz valamit.
Hát én meg azon vagyok meglepõdve, hogy errõl ennyien nem tudtak még itt sg-n!? :-o 1 - vagy talán 2 éve is volt már mûsor errõl a National Geographicon.. De tényleg karaj dolog! <#eljen>

Az emlõsök is "zombivá" válhatnak. Pl.: a veszettség megváltoztatja az állat viselkedését, a cseppet sem szelid róka ha megvész akkor megszelídül, így sokkal könnyebben át tudja adni a vírust akár az embernek is. A macska ezzel szemben megvadul és mindent támad szinte eszelõsen igyekszik megfertõzni minden állatot...
Ja és az embert növények is zombivá teszik, a legegyszerûbb a dohány, mennyi embernek van kényszere rágyújtani, ezzel segítve elõ a dohánytermesztést. Így terjedt el más kontinensekre is ez a növény...
Ez azért is jó példa mert tényleg az emberek akaraterejét gyõzi le, sõt a dohányzásról alkotott véleményét is teljesen befolyásolja maga a dohányzás...

Érdekes a cikk, gratula, de egyáltalán nem forradalmi felfedezés. Mint mrgenya is írta számtalan példa van már erre, régóta ismert a biológusok között. Dawkins ki is vesézi a Hódító gén (1982-es!) címû könyvében.
ja most nézem nm is epikurosz hanem assdf -re válaszoltam Lnézést
dehamár dehamár vagyis a mocskolódás jogáról beszéltem mint olyan ajánlom mindenkinek az alábbi linket:
drflash.hu
jópofi
Nem értem miért kell annyit moderálni... sajnos lemaradtam a moderált vagyis a búsba kivágott hozzászólásokról de ismerve valamelyest a kedves fórumos társaság hozzászólási stílusát annyira nem lehettek azok elrugaszkodtak az etika porcelán bilijének szélérõl bele az aranylevesbe avagy a jóillatú melegségbe. Epikurosz megjegyzése alapján arra tudok gondolni esetleg fölfejtették ama érzéki kódolást amit a politikusok parazitaságáról titkolhatunk. Szerintem bátran mocskolódjon bárki hisz ovodától fölfelé ez elkezd mûködni minden emberben aki értelmét látja s ha esetleg valami igaz is belõle tán a köz egészségének érdekében érdemes meghagyni hadd virágozzék mint romlás virágai fekáliaföld fölött. Visszatérve a témához eszembe jutott az a vicces amcsi film amiben elkezdenek arról beszélni, hogy bizonyos híres emberek tulajdonképp ufók voltak 😊 de említhetjük a man in black jópofi jelenetét is amikor kinyitják a muksó agyát és benne ül a kis ufó végelgyengülésben 😊 szóval lehet tippelni 😊 az amit asztrológiának hívunk például lehet egy kellemes program része, isteni színjáték s mi csupán bábok vagyunk a végtelen hullámzásban...
Fúha, ez nem semmi! Kíváncsi lennék hogy hogyan tudják befolyásolni a hernyókat, vagy amit BCS pixel is mondott, hogy megnézni, nem csak azt hiszi a hernyó, hogy azok az övéi.

UFF
Igen, mert nem voltak pontosak.
Az általatok megadott közteher százalékok a valóságban magasabbak.
Megmondjam mér? Megmondom:
A középkori jobbágynak a koromsötét középkorban csak a nemeseket meg a papokat, meg a katonáékat kellett eltartania.
Most a jobbágynak el kell tartani a fentiek mellett a segélyen élõ alsóparazita osztályt is, és a saját nyugdíjas jobbágyait is. Ehhez képest egy hangyakolóniában dolgozó méhként ügyeskedni olyan, mint egy mediterrán üdülés.
UFF

Ups mennyi komment ki lett innen moderálva...
Bezzeg a a fél oldalas politikai hirdetések azok nem politikai tartalmú dolgok gondolom én...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

én kb két éve olvastam olyan parazitáról, ami asszem sáskában, vagy szöcskében telepszik meg. amikor elér egy bizonyos fejlettségi szintet, akkor a gazdaállat viselkedését egészen radikálisan változtatja meg: amit sose tenne: beleugrik a vízbe, mert a parazita további fejlõdése a vízben folytatódik. ez is elég félelmetes...

Itt az egyik fajta leírása

Elõfordulása:

Zimbabwe, Ghána édesvizû tavai, Nílus völgye, Kelet-Afrika, Nyugat-Afrika, ,Viktória-tó, Tigris és az Eufrátesz vidéke, Távol-Kelet, Brazília.

Galand-féreg

Elõfordulása:

A simafejû galandféreg által okozott fertõzések gyakoriságuk szerint három csoportba oszthatók.

1. csoport: erõsen fertõzött területek, a lakosságnak több mint 10 százaléka fertõzött. Ilyen területek Közép-és Kelet-Afrika, a Kaukázus vidéke, a Közép-Kelet néhány országa, valamint a Balkán-félszigeten Bosznia és Montenegro területe.

2. csoport: közepesen fertõzött területek, a lakosságnak 0,1-10 százaléka fertõzött. E területekhez tartozik Európa, Délkelet-Ázsia és Dél-Amerika.

3. csoport: mérsékelten fertõzött területek, a lakosságnak kevesebb mint 0,1 százaléka hordozza a fertõzést. Ezt csak Észak-Amerika és Ausztrália lakosságáról mondhatjuk el.

A horgasfejû galandféreg többnyire a szegényebb közösségeket fertõzi meg. A legelterjedtebb Közép- és Dél-Amerikában, Afrika középsõ és déli országaiban, valamint Ázsia déli részén. Ezeken a fertõzöttség eléri a 2,6-6 százalékot.

ez naggyon durva wazee <#szomoru1>

Ki nem szarja le a Visztát?

"manipulativ parazita" - ilyen van a Rémrendes családban is!
Ez tiszta csillagkapu 😊
Még a végén kiderül hogy a goauldok léteznek... 😄

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Zsír <#alien>

https://twitter.com/foodlfg

rigidus
Elmeletileg galandfereg akart lenni. Bar most hogy mondod jobban megneztem. Ahogy elnezem ez nem ugyanaz a galandferges kep amit en anno lattam, elegge gerinces allatnak tunik, ugyhogy inkabb egy hamisitvany kigyoval.

Korabban lattam egy hasonlo kepet nagyjabol meteres galandfereggel azt volt szandekomban belinkelni. Szepen latszott az elhelyezkedese is a belekben.

sz4bolcs
A kép, amit belinkeltél azon milyen állat van??? az x-ray-snake-re gondolok.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Csak nehogy te is úgy járj, mint a Gyilkos hangyák címû filmben a fõhõsök, akik azt hitték, hogy narancslével ki tudják irtani a rovarokat. 😄

sz4bolcs
Gyite paciiiii. 😄😄😄
El tudom képzelni, ahogy a paraziták mechwarriorosat játszanak a hernyókkal. 😄

rigidus
> Gondoljatok bele: Mi lenne,ha egy ilyen darás az emberrel is megtudná ezt csinálni.

Szamtalan olyan allat van ami az embert hasznalja gazdatestnek a kifejlodesehez es az emberben el. Ezek kozt vannak elengedhetetlenek (bakteriumok kivul-belul mindenutt) es vannak parazitak is, pl: huskopo legy larvai ami nyilt sebbe rakja le a peteit, galandfereg ami a belekbe, majd nemelyik fajtaja ki is ragja magat az emberbol (ezek kozt vannak szep meteres peldanyok is). Lehetne sorolni.

Ezeket csak azoknak akiknek van gyomra hozza:
http://www.youtube.com/watch?v=2af8E-iYsM8
http://hacked.free-bsd.org/funstuff/pics/x-ray-snake.jpg

ezek a rovarok nagyon udnorító élõlények (pókok, darazsak, hernyók), de a cikk az nekem tetszett, érdekes téma, rég volt ehhez hasonló jó cikk az sg-n.

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

R0sc0
ezek a goauldok 😄

Asszem bespájzolok pár tonna rovarírtót, napalmot meg egy két lángszórót 😄
Jó ha kéznél vannak, manapság elkelhet bármikor 😄
Megall az esz...

ziipp
Olyanról már hallottam, hogy a pók az emberbe petézett, és pár hét múlva a pókcsípés helyén egy hatalmas dudor volt, majd nem sokára kikelt, és másztak ki a pici pók palánták.

Szerintem jó nagy darázs kellene ahhoz, hogy az embert is irányítása alá vegye, viszont az lehetetlen, mert nem mûködne a szervezetük ilyen nagy méretekben.

Mindenesetre érdekes cikk. <#alien><#alien2> Itt vannak. <#alien2><#alien1>

Oldal 1 / 2Következő →