Zombi hernyók és vudu darazsak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A baj az, hogy obskurus célok által vezérelve a jelenleg regnáló elit kialakított magának egy destruktív szellemi háttérbázist (ELTe, KEE-OSI stb.). Ez a szellemi holdudvar kenyéradó gazdái érdekeinek megfelelõen kialakított magának egy hamis érvrendszert, amit a média széleskörûen népszerûsít. Ezeket az érveket, csak a józan paraszti észre támaszkodva lehet visszaverni.
- Alapvetõ népi bölcsesség, hogy "Aki nem dolgozik, az ne is egyék.". Másrészt, amit nem termelünk meg, azt nem lehet szétosztani. Láttam amúgy riportot a tévében, amelyben lopkodó cigányokat interjúvoltak meg. Az egyik hetykén kijelentette, adjanak munkát, akkor nem fognak lopni. A monoki és más polgármesterek most közmunkát akarnak adni, erre jön a kifogás, hogy a közmunka megalázó, meg kényszermunka. Hát, persze, mindjárt egy cégvezetõi bõrfotel kellene, vagy min. romaügyi szakállamtitkári poszt.
- Azt mondják, hogy a gyereket nem lehet büntetni a szülei hátrányos helyzetéért. Hát, az a kib*ott élet nem büntet akkor, amikor nem adott nekem 200 cm-es magasságot, schwarzeneggeri izmokat, és csábos arcot? Na, kérek kártérítést, de nem a Jóistentõl, hanem a magyar adófizetõktõl, az "Isten fizesse!" nem elég.
- Hallgatgatom Varga Ilona Cigányfélóráját a Kossuthon. Mindenrõl van ott szó: cigány önazonosságról; büszkeségrõl ("Minél üresebb a kalász, annál magasabban hordja a fejét."); hogyan lehet pályázni; hogyan lehet perelni, ha diszkrimináltak, milyen nagy érték a cigánymuzsika, de nem kap elég támogatást stb. stb. Egy árva szó sincs arról, hogy miként lehetne a magyar társadalom hasznos tagjává válni, mit lehetne tenni a bûnözés visszaszorítása érdekében, milyen módjai vannak a nem kívánt terhesség megelõzésének stb. stb.
- Ott van az a Cigány Kisebbségi Önkormányzat, az is hatalmas pénzeket kap az adófizetõk zsebébõl. Ha már annyira kell a különállás, akkor vegye át a CKÖ a romákkal kapcsolatos szociális problémákat is. Másszóval: a romák fizessenek adót, nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékot saját, külön pénztárba, és abból történjen nekik mindenféle kifizetés, segély kiutalás stb. Nem lenne itt semmi gond.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nézem a tegnap a tévében a monoki polgármester és Krémer Balázs "szociológus" beszélgetését a közmunkáról. Azt mondja ez az utóbbi "szakértõ", hogy a közmunka kényszermunka, ezért nem jó. Mert az, hogy valakitõl erõszakkal is behajtják az adót, és odaadják annak, aki nem dolgozik, az nem kényszermunka, te barom? Amúgy, õ egyike ama "szakértõknek", akik állandóan felzárkóztatásról, programokról, projektekrõl, pályázatokról beszélnek, és ilyen állami pénzekbõl élnek, pontosabban élõsködnek, a MI pénzünkön. 20 év telt el a rendszerváltás óta, de azóta nem sikerült nekik a segélyezetteket átnevelniük értelmes életre, munkavégzésre. Ezután mitõl sikerülne? Hogyan lehet munkára nevelni olyanokat, akik teljesen berendezkedtek arra, hogy szociális és a gyerekek után járó segélyekbõl éljenek, az adófizetõk nyakán?
De jo, hogy ilyenek nem leteznek!?
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
'(2,5 millio csak a regisztralt!!)' honnan veszel ekkora állatságokat?
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Ilyen mértékû "vezérlése" az embernek nagyságrenddel nehezebbnek kellene lenni, mint egy hernyót akármire rávenni!
Az erõs dohányos nem tudja a normális életvitelét folytatni nikotin nélkül!
A dohányzás káros voltát is tagadja, minden ész érv ellenére, tehát a gondolkozása is károsodik...
Ami megdöbbentõ, és a paraziták manipulálási képességeit jól bizonyítja, volt olyan "szakértõ", aki szerint a közmunka megalázó. Mert a segély felvétele, mindefajta ellenszolgáltatás nélkül, és elivása a kocsmában nem megalázó b+.
Meg olyan is elhangzott, hogy azok, akik erõszakos cselekményeket követnek el maguk is áldozatok. Ezzel nem is lenne gond, de akkor a bûnnek megvan a magyarázata, az oka, és a tetteknek ne legyenek következményei?
Fel kell ismernünk, hogy a társadalmunkban megjelentek olyan eltorzult gondolkodású emberek, akik nézeteiket nyilvánosan is hanoztatva rombolnak és pusztítatanak maguk körül.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Vajon hogyan képes a parazita ilyen szinten megváltoztatni a gazdáját?
Mármint az, hogy ráveszi arra hogy a szokása ellenére a fûszálak tetején mászkáljon még okés mert "csak" a viselkedésén változtat egy kicsit de nem veszi át az irányítást (bár már önmagában ez is döbbenetes) de hogy a gazdatest konkréten ne egyen hanem a haláláig testõrködjön?
Ez azért sokkal durvább mert két alapvetõ ösztönt is felülír, a táplálkozást és a túlélést. <#csodalk>#csodalk>
(nekem is mindig goa'uldok jutnak errõl az eszembe 😊
A veszettség már hasonlóbb ehhez, de azért számomra jóval egyszerûbb dolognak tûnik egy állatot idegessé vagy nyugodtá tenni, mint egy konkrét - általa sohasem végzendõ - védelmi feladatra bírni.
Úgyhogy én továbbra is: HÛHA <#wow1>#wow1>
Nem beszélve az ópiumháborúkról, vagy még régebben a bors utáni hajszáról. Az aranygyapjút most hagyjuk.
Ez azért is jó példa mert tényleg az emberek akaraterejét gyõzi le, sõt a dohányzásról alkotott véleményét is teljesen befolyásolja maga a dohányzás..."
Hát érdekes nézõpont, nekem még nem jutott eszembe. 😊
Növények így kihasználják az embert. 😊
Biztos a növenyek irányítanak mindent.
Amúgy mondasz valamit.
Ja és az embert növények is zombivá teszik, a legegyszerûbb a dohány, mennyi embernek van kényszere rágyújtani, ezzel segítve elõ a dohánytermesztést. Így terjedt el más kontinensekre is ez a növény...
Ez azért is jó példa mert tényleg az emberek akaraterejét gyõzi le, sõt a dohányzásról alkotott véleményét is teljesen befolyásolja maga a dohányzás...
dehamár dehamár vagyis a mocskolódás jogáról beszéltem mint olyan ajánlom mindenkinek az alábbi linket:
drflash.hu
jópofi
Igen, mert nem voltak pontosak.
Az általatok megadott közteher százalékok a valóságban magasabbak.
Megmondjam mér? Megmondom:
A középkori jobbágynak a koromsötét középkorban csak a nemeseket meg a papokat, meg a katonáékat kellett eltartania.
Most a jobbágynak el kell tartani a fentiek mellett a segélyen élõ alsóparazita osztályt is, és a saját nyugdíjas jobbágyait is. Ehhez képest egy hangyakolóniában dolgozó méhként ügyeskedni olyan, mint egy mediterrán üdülés.
UFF
Bezzeg a a fél oldalas politikai hirdetések azok nem politikai tartalmú dolgok gondolom én...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Elõfordulása:
Zimbabwe, Ghána édesvizû tavai, Nílus völgye, Kelet-Afrika, Nyugat-Afrika, ,Viktória-tó, Tigris és az Eufrátesz vidéke, Távol-Kelet, Brazília.
Galand-féreg
Elõfordulása:
A simafejû galandféreg által okozott fertõzések gyakoriságuk szerint három csoportba oszthatók.
1. csoport: erõsen fertõzött területek, a lakosságnak több mint 10 százaléka fertõzött. Ilyen területek Közép-és Kelet-Afrika, a Kaukázus vidéke, a Közép-Kelet néhány országa, valamint a Balkán-félszigeten Bosznia és Montenegro területe.
2. csoport: közepesen fertõzött területek, a lakosságnak 0,1-10 százaléka fertõzött. E területekhez tartozik Európa, Délkelet-Ázsia és Dél-Amerika.
3. csoport: mérsékelten fertõzött területek, a lakosságnak kevesebb mint 0,1 százaléka hordozza a fertõzést. Ezt csak Észak-Amerika és Ausztrália lakosságáról mondhatjuk el.
A horgasfejû galandféreg többnyire a szegényebb közösségeket fertõzi meg. A legelterjedtebb Közép- és Dél-Amerikában, Afrika középsõ és déli országaiban, valamint Ázsia déli részén. Ezeken a fertõzöttség eléri a 2,6-6 százalékot.
Ki nem szarja le a Visztát?
Még a végén kiderül hogy a goauldok léteznek... 😄
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
https://twitter.com/foodlfg
Korabban lattam egy hasonlo kepet nagyjabol meteres galandfereggel azt volt szandekomban belinkelni. Szepen latszott az elhelyezkedese is a belekben.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
El tudom képzelni, ahogy a paraziták mechwarriorosat játszanak a hernyókkal. 😄
Szamtalan olyan allat van ami az embert hasznalja gazdatestnek a kifejlodesehez es az emberben el. Ezek kozt vannak elengedhetetlenek (bakteriumok kivul-belul mindenutt) es vannak parazitak is, pl: huskopo legy larvai ami nyilt sebbe rakja le a peteit, galandfereg ami a belekbe, majd nemelyik fajtaja ki is ragja magat az emberbol (ezek kozt vannak szep meteres peldanyok is). Lehetne sorolni.
Ezeket csak azoknak akiknek van gyomra hozza:
http://www.youtube.com/watch?v=2af8E-iYsM8
http://hacked.free-bsd.org/funstuff/pics/x-ray-snake.jpg
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Jó ha kéznél vannak, manapság elkelhet bármikor 😄
Szerintem jó nagy darázs kellene ahhoz, hogy az embert is irányítása alá vegye, viszont az lehetetlen, mert nem mûködne a szervezetük ilyen nagy méretekben.
Mindenesetre érdekes cikk. <#alien>#alien><#alien2>#alien2> Itt vannak. <#alien2>#alien2><#alien1>#alien1>