Milyen motort láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaben17
akit érdekel majd este teszek fel videot a gsx-r rõl (korábban tettem képet csak a fele levolt takarva) éppen összeszerelés alatt áll^^ apám ment vele 1 próbakört,sajnos csak gurulást tudtam venni az utcában,elment és máshol húzta meg neki úgy emberesen:D

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Attila8805
Takarodj a reklámoddal faszfej!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ma láttam egy gyönyörû Suzuki GSX-R -t! De ez a kedvencem: KATT

Attila8805
Jó hát mondjuk az is hozzátartozik a dologhoz hogy ha valami sor4-el szaladgálni 4-ed enyire se idegesítene:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Gaben17
igazad van:D itt nálunk nincsenek babettás arcok:D hawerokkal szoktunk de nem babettával XD 4éves korom óta motorozom:)

Nem tudom, mi a <<virágos rétért>> (moderáltam magam.) nem vesznek neki biciklit, amitõl még fejlõdhetne is az izomzata.

Flame off. :)

Gaben17
hát az remek lehet:D:D

Nálunk Babettás-Simsonos "kisfelnõttek" szoktak rallyzni esténként, hidd el, az sokkal jobban idegesít.

Attila8805
Hát azokat is gyûlölöm szóval ja kb.
Fõleg mivel mostanába szaladgál itt valaki este 8 óra felé csopperrel és el vissza mászkál.
Fujj

Gaben17
hát ne a 650es kawákat meg a 883as sporikat nézzed,hanem a nagyobbakat,Harley^^ traktor?? akkor egy 4ütemû enduro is traktor?xD mert hangjuk megeggyezik

Attila8805
Hát nekem meg minden csopper ugyanolyan.
Nagy dögök olyan hangjuk van mint egy traktornak.
De mint már mondtam izlések és pofonok.
De szerintem SOR4 RULZ!

Énvagyokazapád
egyedi festés :P :D

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Gaben17
teljesen 1etértek,az összes majdnem ugyanolyan ,semmi szépség. minden sarkon gsx-r stb... kábé má unom XD

Énvagyokazapád
én sem igazán tudom mi jó ezekben, de ha nekik tetszik hát hajrá :D

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Attila8805
Hogy élvezkedjen azokra a nagy dögökre a kertben:D
Nem tudom mit esztek ezeken a gépeken bár mint tudjuk izlések és pofonok.

Gaben17
yoyo csak akkor írd oda:D mert abból a síró fejbõl nem jövök rá:D de amúgy szép gép<#buck>

hedgehunter: minek kell szoba?XD :D:D

Hedgehunter
Nincs egy ures szoba kiado nalatok....?????<#papakacsint>
Énvagyokazapád
és ilyen motort láttam ma, és ilyen motort is láttam az utcán, azaz még rajta is ültem, csak érvényes már :l

Énvagyokazapád
holnap csinálunk képeket a tulajjal, majd akkor, most ez van

Attila8805
Hát de ha nem tudott képet csinálni akkor ez is megteszi.

Gaben17
oké,de a topik neve az ho milyen motort láttál ma? és "Csak az utcán látott motorok érvényesek... " ez a sok kawa meg nem utcai kép akárhogy nézem<#banplz>

Énvagyokazapád
Gaben légyszi legközelebb méretezd a képeid mert túl sok idõ mire betölti, és még a netet is belassítja

Énvagyokazapád
<#rinya>

Gaben17
megint kert:) :

Énvagyokazapád
goldwing modernebb hatást kelt, és az is, de a glidenak is megvannak a maga elõnyei.

Személy szerint :)

Gaben17
szépek:) személy szerint inkább electra glide mint goldwing

Énvagyokazapád
jah láttam a képeiden :)
ez kék volt, kegyetlenül szól a gyári dob is :o

Gaben17
szép^^ én nap mint nap látok 2õt :))

Énvagyokazapád
ilyet láttam ma.

Gaben17
ha kell teszek,csak pályán nyalás volt vele:D szal külsõleg zúzott,de a motor nem sérült

kira pólód :D

a Suzukiról lesz még kép ? :)

Gaben17
kertbõl pár cucc:

Attila8805
Szépek de az a Két fehér bálna mindent visz!<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Még mindig tévedsz. Nem lehet nagy hasonlóság a két motor között, mert nincs két motor. Csak a Fireblade-nek jár a Repsol külsõ, meg a 125-ösre lökték fel hátha jobban fogy majd. De még ha lenne is Repsol verzió a 600-asból, akkor is ott a Fireblade felirat a motoron.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

GhostRider1

&#9733;

GhostRider1
<#awink>

&#9733;

Énvagyokazapád
én is tévedhetek, nagy a hasonlóság a két motor közt.
saját tipp volt, nem néztem utánna, de így hogy utánna néztem már ok.

RoR zsozso
Ma láttam 2Busát de nem fényképeztem le mert mentek mint az ökör :D

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

GhostRider1
Találtam még 1et

&#9733;

GhostRider1

Itt van 1

&#9733;

GhostRider1
Jó lesz az Honda CBR 1000 RR FireBlade-nak is <#vigyor><#idiota>

&#9733;

John Cena
jó a szimszon!:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Énvagyokazapád
ez egy Honda CBR600RR (Repsol Edition)

én nem nagyon értek a motorokhoz, úgyhogy valaki megmondaná nekem hogy ez milyen tipusú? thx :D

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

GhostRider1
Én nem vennék ilyet az 100... megmaradok a jó GSX-Rnél :D

&#9733;

Énvagyokazapád
nem tudom mi jó ezekben... nézd meg ezt

kb a legrégebbi aprilia rs fejidomra hasonlít, abban egy cagiva mito mûszerfal, és egymillióhéccáz... hát mi ebben annyi omg?

GhostRider1
Elvileg utcai motornak csinálták :D

&#9733;

RIZLA
<#eljen>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
és motorozni is lehet vele, vagy csak 10 milla? :D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Énvagyokazapád
nekem akkor is egy ilyen kell-e:
DESMOSEDICI RR