Kémfotók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1-1 ien letakart autós képért akár több millió dollárt is fizetnek a konkurens autógyártók...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
║╚╣║║╚╗
╚═╩═╩═╝
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
autós kémfotó
Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.

Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De semmi közöd nincs ahoz,hogy én milyen autókat szeretek.És elég szegényes az autók felismerése képességed.Úgy hogy hord el magad de rögtön mert ilyen bunkó,egoista emberrel nem találkoztam!
Bye!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
ennyi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lécce, ne bannolj! Kérlek-kérlek! Neee!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

"Ha van valamilyen autós kémfotód, vagy olyan amit az interneten találtál itt megoszthatod."
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.