Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
The Matrix has you...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Igazából ez már a mi lett volna ha... azt meg már sose fogjuk megtudni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sixx jól megfogalmazta, amit itt már sok hsz-ben én is. Jó írás.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az érzelmi szál az nagyon jó, a búcsúzás, a párbeszédek, többféle tartalommal bírnak, hozzám közelebb áll Peter és Walter párbeszéde, lévén nekem is van egy kisfiam, az nagyon szívszorító volt és szép is egyben.
De összességében nem tetszik, sok a logikai bukfenc nálam is, nem áll össze a kép és nem érdekel annyira a téma, hogy komolyabban elmélyedjek benne. Ez már a Terminátor filmnél kiégett nálam, az idõutazás eleve egy paradoxon :)
Maradok annál a véleményemnél, hogy az elsõ 3 évad nagyon jó, a 4-edik egy kicsit, ez az utolsó már egyáltalán nem, több volt a negatív élményem vele, csalódás. Hát ez van, majd jön egy másik sorozat helyette :)
Goodbye Fringe.
The Matrix has you...
Végre a hazai közönség is kulturálódik.
Az RTL II január 17. tõl vetíti a 2. évadot. Egyes információk szerint 2013-ban a 3. évadot elkezdi vetíteni az RTL Klub.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Összességében elégedett vagyok de lehetett volna akár még jobb is :) Valószínûleg még végig nézem a sorozatot legalább 1X ha lesz idõm mert remek mû lett. Sajnálom hogy vége sok vasárnap délután telt el Fringe nézéssel:) Örülök hogy veletek követhettem a sorozatot és rendszeresen olvastam a fórumot és párszor én is írtam véleményt.
Éljen a Fringe, éljen soká ez a közösség és bízzunk benen hogy hamarosan lesz hasonló jó sorozat:) Ja és legyen sokáig ilyen szép Olivia Dunham ügynök :)
PS: A voros Olivia, meg igy 21evvel oregebben is dogosebb volt, mint a szoszi :)
fuck mmo's..i.,
Yo, Bitch!
"Nulla tenaci invia est via"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Bazinga!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Ez este még nekem se volt ennyire tiszta de most kapcsoltam, hogy miért így változik meg az idõ.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szvsz nagyon jó volt az utolsó 3 rész.
az 5. évad közepe nagyon nem tetszett, a 4. évad sem túlzottan. nekem is az elsõ 3 a fav (imádtam az alternatív univerzumos karaktereket). de összességében szerintem egyik legjobb sorozat volt, sose fogom elfelejteni. <#rinya>#rinya>
Walter is nagyon szépen elmagyarázza egy korábbi évad egyik részében, hogy mi a helyzet. Végtelen számú párhuzamos dimenzió van, és mindegyiket egy-egy másképpen meghozott döntés kreálta. A fenti példát nézve... van egy dimenzió ahol megszülettél és van egy ahol nem, mert meghalt a faterod születésed elõtt. Van egy dimenzió ahol lediplomáztál és menõ munkád van, van egy ahol pedig munkanélküli csöves vagy a rossz döntéseidnek megfelelõen.
Persze ezek is ilyen "íratlan szabályok", általában ez az elmélet megtalálható az összes ilyen típusú filmben is, ráadásul itt az arcunkba is tolja Walter az egyik részben, még szép ábrát is készít szokásának megfelelõen :)
Bazinga!
Egyébként mekkora már az 513-as ajtó?! :DD
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A sorozat zárása nem volt hiba, sõt most, hogy így rávilágítottál erre nézhetjük, úgy is, hogy az elsõ zárás az amikor lezárták a párhuzamos világgal való harcot és elváltak. Jött egy új probléma ami lazán kapcsolódott az elsõ 3 évadhoz(megfigyelõk) és ebbõl kerekítettek egy új sztorit, szerintem briliáns.