Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Nulla tenaci invia est via"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bazinga!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Meg most nem azért, de minden fringe esemény azért történt, mert Szeptember elvonta Walter figyelmét anno. Tehát ha nincsenek Megfigyelõk, megvan a gyógyszer, Peter él, és mind az 5 évad meg sem történtté válik, nem? És így hiába áldozza fel magát majd Walter, a végén (vagy inkább az "elején") úgyis élni fog.
Michael Cerveris viszont nagyon furán néz ki hajjal :D
"Nulla tenaci invia est via"
Az meg, hogy Windmark sitty-sutty ugrál az idõben kicsit nevetséges :D Mi van, ha elvéti, és egy perccel korábban érkezik vissza, mielõtt elugrott volna, és találkozik önmagával? :D LOL
tudnak utazni az idõben az observerek, látják, hogy ott voltak akik keresnek 14 perccel ezelõtt... miért nem megy vissza 14 percet és akkor elkaphatná õket :)
persze akkor nem lenne túl izgalmas a film, tudom :)
ezért nem szeretem az idõutazásos témát... annyi a paradoxon :) gyakorlatilag senki sem tudja, hogyan mûködik, ha létezik egyáltalán idõutazás, de azért törvények és szabályok vannak :D gg :)
Bazinga!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Nemsokára érkezik az idõzítés (hdtv-afg) és (720p-evolve) verziókhoz is!
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Csomó dolog zavart, pl. a a Megfigyelõk szimpla kitörlése annyira kiszámítható mozzanat lenne. Meg az is zavart, hogy a végén Peterék mennyit balf@szkodtak a vonatnál, miért nem szálltak fel egybõl az elsõ ajtón? Ezek miatt mindig tökre elmegy a kedvem az egésztõl az epizód végére
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
5x12 -- Jan 18, 2013 -- Liberty
5x13 -- Jan 18, 2013 -- An Enemy of Fate -- SERIES FINALE
most nézem, h jövö héten dupla befejezö rész :O
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Amikor Walter emlékei megjelentek,
ott fogott el hirtelen az a hangulat, hogy vége lesz. Hiába olyan az utolsó évad, amilyen, azért iszonyatosan hiányozni fog a Fringe.
Persze ettõl függetlenül vagy egy rakás eset, amikor így is használhatnák, ebbe én mondjuk nem kötök bele, mert ez egy olyanfajta képesség, amit nem lehet kezelni sorozatban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A megfigyelõkrõl meg inkább a logika teljes hiánya ordít :) Windmark gecire el akarja kapni õket, mégse sikerül, mert az írók úgy lyuggatják a sztorit (lásd a két példa lent), hogy ne legyenek elkapva Peterék.