Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlrightSir
Rákerestem és tényleg Walternatív találta volna meg a gyógymódot. Bocsi, erre a részletre nem emlékeztem. :D Na mindegy, kíváncsi leszek, mi lesz végül.

Gatti
amikor a másik walter megtalálta a gyógymódot már az evilági Peter nem élt.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

AlrightSir
Itt is élne, mert Walter akkor megtalálja a gyógymódot, így nem hal meg.

Gatti
egyébként én inkább ezt úgy tudnám elképzelni hogy a megfigyelõk olyanok lesznek min most a kisfiú , és sokkal kevesebb lesz belõlük mint most. Így a 12 kutató megfigyelõ ugyanúgy meglenne csak sokkal emberségesebbek lennének ezáltal. És nem csesznék szét a földet se és így nem is uralkodnának.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Shiwo
jah, ez az elõzeteshez spoiler, ha nem lenne egyértelmû abból, hogy arra írtam választ...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
jééé..a legvégén csak eszükbe jut, hogy segítséget kérjenek a tükör-univerzumból...

Gatti
Na de ha így történi kakkor valszeg Olivia és Peter se fog találkozni , valamint Peter is csak a másik univerzumba fog élni és max a másik olíviával jöhet össze.

AlrightSir
Nem is mondtam, hogy miatta jöttek létre. <#fejvakaras> stargatelost már leírta, szóval nem ismétlem meg.

Narxis
O-M-F-G!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/v/c-e-z3slHeY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szabi
naja, ezt próbálhatta Peter is Olivia-nak mondani, de egybõl beleélte magát hogy újra láthatják a lányukat.. így inkább hagyta reménykedni... :-/

"Nulla tenaci invia est via"

stargatelost
Õ a 2x16-os epizódról beszél. Szeptember eltereli Walternatív figyelmét, így nem leli meg a gyógymódot Peternek (ezért megy át Walter). De ha nincsenek Observerek, ez nem történik meg, vagyis az egész öt évad nem történik meg :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
a megfigyelõk nem Walter miatt jöttek létre, el is mondja September elég szépen, hogyan jöttek létre

Bazinga!

stargatelost
Ez paradoxon lenne, de nekem is ez járt a fejemben. Bár illene a készítõkhöz, ha már az elsõ három évadot telibe szarták, miért ne szarnák telibe az egész öt évadot azzal, hogy nem történt meg semmi?<#vigyor>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

AlrightSir
Ja meg ez is. A múltkor is ugyanez volt, amikor Etta kezében pont észrevette a detonátort.

Meg most nem azért, de minden fringe esemény azért történt, mert Szeptember elvonta Walter figyelmét anno. Tehát ha nincsenek Megfigyelõk, megvan a gyógyszer, Peter él, és mind az 5 évad meg sem történtté válik, nem? És így hiába áldozza fel magát majd Walter, a végén (vagy inkább az "elején") úgyis élni fog.

Narxis
Nem érdekel ki mit mond ez kurva jó rész volt. Sokadjára lett megerõsítve, hogy miért nem baszkodnak a Megfigyelõk Peter-ékkel, most már a nagyfõnök szájából is hallhattátok.

Windmark megmenekülése tényleg ganaj volt, legalább megsérülhetett volna.

kill3r21
gyerekek, azthiszem brutál utsó két részt kapunk :)
Szabi
Windmark és a nagyfõnök elmondták ebben a részben, hogy csak a 12fõs eredeti megfigyelõ csapat ugrálgathatott szabadon az idõben, a többieknek már tilos, max azon a méhsejtes ablakon mehetnek meghatározott idõbõl meghatározott idõbe, nem ahova õk akarnak :)

Michael Cerveris viszont nagyon furán néz ki hajjal :D

stargatelost
Az a legjobb változat szerintem, ha azért történik valami, mert te visszamentél. Ez itt is jól mûködött, Peter megmenekült, mert Szeptember visszament az idõben és megmentette. De aztán jött a negyedik évad, és bele kellett barmolni az egészbe...
Az meg, hogy Windmark sitty-sutty ugrál az idõben kicsit nevetséges :D Mi van, ha elvéti, és egy perccel korábban érkezik vissza, mielõtt elugrott volna, és találkozik önmagával? :D LOL

precision
én csak egyet nem értek :)
tudnak utazni az idõben az observerek, látják, hogy ott voltak akik keresnek 14 perccel ezelõtt... miért nem megy vissza 14 percet és akkor elkaphatná õket :)

persze akkor nem lenne túl izgalmas a film, tudom :)

és itt még nem is akkora horderejû dologról van szó amit Windmark kért a fõgórétól, hogy még születése elõtt ölje meg a fiút... szal

ezért nem szeretem az idõutazásos témát... annyi a paradoxon :) gyakorlatilag senki sem tudja, hogyan mûködik, ha létezik egyáltalán idõutazás, de azért törvények és szabályok vannak :D gg :)

Bazinga!

A végén, a "HELLO" után a faszi alig bírja, hogy ne röhögje el magát. Vicces volt. <#vigyor5>
stargatelost
Igen, ezek pont azért kerülnek bele, mert szarul vannak megírva a részek (meg az egész évad), és ilyen logikátlanságokkal van tele, hogy haladjon a cselekmény. Már az évad elején simán el kellett volna õket kapniuk a Megfigyelõknek, ha a képességeiket nézzük, de mivel ez nem történhet meg, ezért ilyen dolgokkal mentik meg hol az egyik felet (Peterek a múltkori részben), hol a másik felet (most Windmarkék).

Shiwo
engem csak egy dolog zavar igazán..

Windmarkot már nem elõször sikerült volna végleg kiiktatniuk, erre most is a jövõbõl érkezett, fejlett technológiákhoz szokott Szeptember egy akkora leddel rendelkezõ bombát helyezett el, hogy csak a vak nem veszi észre..most ha arra számítok, hogy valaki betör hozzám, kamerával figyelem és alá is aknázom a házat, akkor biztos nem tennék ki neki egy nagy jelzést, hogy "húhú, van 2 másodperced kiteleportálni, mert robbanás következik..." .. és amennyire emlékezem, korábban is valami hasonló baromság miatt menekült meg az öreg kopasz

AlrightSir
Hoppá, az lehet. Akkor visszavontam. <#vigyor2>

Zomil
Valamit nagyon összekavartál:
Amit kiszedett magábol az chip volt amit beleraktak miután kiszették a hight tech idöutazö cuccot a fejéböl és belerakták a chip-et, h mindig nyomon tudják követni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kBagyula
Pedig ez izgi rész volt! :)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

cassoneitaly
Idõzítés a többi release-hez: (hdtv-afg),(720p-evolve)!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Fringe 5x11 (hdtv-2hd) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Nemsokára érkezik az idõzítés (hdtv-afg) és (720p-evolve) verziókhoz is!

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

AlrightSir
Teljesen ellentétes gondolatok vannak bennem. Az egész rész alatt olyan érzésem volt, hogy valami nincs rendben, gondolom az elején a villanás sem volt véletlen. Meg ugye ott a kérdés, hogy Szeptember/Donald mit akar valójában, mert önmagának szedte ki a kütyüt, miközben mondta Peteréknek, hogy kiszedték belõle és ezért nem tudja elvinni a fiút a megfelelõ jövõbe. Valószínûleg saját érdekbõl cselekszik, hogy a fiával együtt lehessen.

Csomó dolog zavart, pl. a a Megfigyelõk szimpla kitörlése annyira kiszámítható mozzanat lenne. Meg az is zavart, hogy a végén Peterék mennyit balf@szkodtak a vonatnál, miért nem szálltak fel egybõl az elsõ ajtón? Ezek miatt mindig tökre elmegy a kedvem az egésztõl az epizód végére
Mindenesetre sajnálom, hogy jövõ héten vége.

Sir Quno Jedi
Jah mán nekem is zavaros lett többször is, pediglen én éberen követtem, de bizony csak úgy elfeledtek szálakat stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
ha-ha az örök kritikus megszólalt :P

stargatelost
Különleges az biztos :D Nincs még egy ilyen, ami ennyi irányt vett volna fel évadai során, és ennyire telibe szarta volna mindet<#hehe>

Narxis
De ez egy különleges sorozat! :D

AlrightSir
ugyanez itt is. <#sir>

Herold
A LOST is véget ért, úgyhogy egyszer ennek is vége kell legyen. <#vigyor3>

Narxis
Na neeeee, nem érhet véget!!!<#sir>

stargatelost
Torv és Jackson pihen egy évet mindenképp.

Sajnos vége. Kíváncsi leszek hova fognak menni a szereplõk. Új vagy valami futó sorozatba.
Szabi
elsõ gondolat <#eljen>

viszont utána <#rinya>

Zomil
5x11 -- Jan 11, 2013 -- The Boy Must Live
5x12 -- Jan 18, 2013 -- Liberty
5x13 -- Jan 18, 2013 -- An Enemy of Fate -- SERIES FINALE

most nézem, h jövö héten dupla befejezö rész :O

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
haha :D boldog karit

Gatti
Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

Hát nem hiszem. Én arra lennèk kíváncsi hogy hol van Donald. mert ugye õ a Szeptember.
Herold
Vajon megtudjuk valaha, hogy a gyerek mit közölt Ninával a laborban?

AlrightSir
Ez a rész végre megint olyan régi Fringe-es érzést keltett bennem. Szegény Nina. :( Az egy dolog, hogy a Megfigyelõk alábecsülnek minket, de Nina is elmondta, hogy mi meg õket becsüljük túl. Csupán primitív ösztöneik vannak, tehát szerintem erõsen statisztikai alapon gondolkodnak, így Peteréknek pont az "embersége" adja meg mindig azt az elõnyt, ami miatt még nem kapták el õket.
Amikor Walter emlékei megjelentek,

ott fogott el hirtelen az a hangulat, hogy vége lesz. Hiába olyan az utolsó évad, amilyen, azért iszonyatosan hiányozni fog a Fringe.

Narxis
Ahhoz látnia kéne minden lépését mint ahogy Peter követte Windmarkot mikor a fejében volt a cucc.

Narxis
Persze, mert Oliviáék most jöttek le a falvédõrõl. :) Attól, hogy nem mutatják még óvatosak és szétnéznek mielõtt bemennek valahova.

Ott amúgy se tudtak volna elbújni hiszen a gyerek keresése miatt átnéztek mindent mielõtt megtalálták + ott voltak a kamerák. Persze-persze nagyon el akarják kapni, el is kapták a 2 Bishopot + kinyírták a kiscsajt. Mit szeretnél még, mennyire kapják el õket? Zárjuk le gyorsan a sztorit? Kajak nem értem most ezt a kötekedést, de lehet csak máshogy érezzük, bennem fel se merültek ezek a kételyek mikor néztem ezt a részt és utána se. Evvan.

Malakai
De ahoz tudnia kéne követni õket, hogy lássa szerintem, mint ahogy Peter is követte õket.
Persze ettõl függetlenül vagy egy rakás eset, amikor így is használhatnák, ebbe én mondjuk nem kötök bele, mert ez egy olyanfajta képesség, amit nem lehet kezelni sorozatban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
De épp ezaz, h Windmark nagyon el akarja kapni öket...ennyi erövel ö is ugyanugy végigzongorázhatna minden lépést, mint Peter tette az ö esetében...Ehelyett csak arra vár, h az ellenség lépjen :S

stargatelost
Nem lõtték volna le, mert jól elbújt volna, majd betelefonál, aztán jönnek a Megfigyelõk, elkapják õket, és vége<#idiota> De mivel ez nem történhet meg, így ilyen hatalmas logikai lyukak maradnak a sztoriban.
A megfigyelõkrõl meg inkább a logika teljes hiánya ordít :) Windmark gecire el akarja kapni õket, mégse sikerül, mert az írók úgy lyuggatják a sztorit (lásd a két példa lent), hogy ne legyenek elkapva Peterék.

Narxis
Lehetséges idõvonalakat látnak, de ez se tisztázott, hogy hogyan mûködik. Amikor Peter használta a cuccost abból nekem úgy jön le, hogy óriási tervezés, megfigyelés kell ahhoz, hogy csupán 1 napot lássanak elõre egy személynél. Máshogy gondolkodnak mint mi, na meg eléggé lebecsülnek minket, számukra Peter és Olivia csak felkelõk akik kitartóak, nem megmentõk.