Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Tetszik az a Walther.

davidka003
Most érkeztem el az s04e19-hez, hát ez mekkora rész volt, istenem.
Szavakat nem találok rá annyira érdekes volt ez a jövõkép.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

AlrightSir
Pontosan úgy érzek, mint Zomil. Nem azt sajnáltam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Etta meghalt, hanem hogy Olivék ismét elvesztették a lányukat. Kijárna nekik a közös boldogság.

Szabi
engem túlzottan nem lepett meg, mert amikor mutatta Etta a golyót amivel az anyját ölte meg az apja, gyanús volt, hogy nem véletlenül lett most érdekes... a lány halála kellet ahhoz hogy végképp elszántak legyenek és kiirtsák a kopaszokat még a múltban.. legalábbis remélem, hogy így lesz 😄

Herold
Egyébként alapvetõ dilettantizmusra utal egy eyecandy kiírása a sorozatból.

Zomil
az utolso évadban amikor már minden mindegy? 😊
nem hiszem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Herold
Nem tudom miért volt erre szükség. Alacsony volt a nézettség?

Zomil
WTF volt ez a rész 😮
Engem is durván ledöbbentett.

Seth:
a karakter valoban nem volt valami nagy szám, de én a föszereplöket jobban sajnáltam, h végre megtalálták a gyerekük és ilyen hamar meg is hal...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Engem totál hidegem hagyott, annyira érdektelen és uncsi karakter volt.

PSN ID.: Beegabor

kBagyula
Köszi!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Herold
<#eljen><#worship>

cassoneitaly
Fringe 5x04 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ProGabe
Bizony, kemény rész volt.

Következõ promója:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AlrightSir
Durva rész volt, teljesen ledöbbentem.

AlrightSir
visszahozzák a régi ügyeket az Observerek ellen?
ezt remélni sem mertem. fuckyeah. mikor lesz már péntek? 😄

Narxis
Na itt már felpörögnek az események!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Azt nem tudom, hogy elírtad vagy szándékos, de tetszik ez a "mások dimenzió" 😊
gondolom másikat akartál írni, de Õk valójában mások is 😄

The Matrix has you...

AlrightSir
Egyetértek. Túl sok a dráma, kevés a pörgés.

Narxis
na neeeeeeee

Zomil
Sajnos nagyon ugy néz ki:
5x03 -- Oct 12, 2012 -- The Recordist
5x04 -- Oct 26, 2012 -- The Bullet That Saved The World

kBagyula
Jól olvastam valahol, hogy két hét múlva jön a következõ rész?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
Igaz, mindkettõt elviselném... ;D

Gatti
Szerintem Olivia is jó bõr 😊)))

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Szabi
amiért nem hagyták már egyszer a kopaszok hogy felhozzák.. akkor most biztos nagyon örülni fognak neki, hogy felhoztak egy vödörnyit 😄

kill3r21
csak azt tudnám miért kell nekik piros Kriptonit 😄
Herold
Ez a kibaszott lelkizés képes még a legnézettebb sorozatokat is hazavágni. Kezdik kissé túlzásba vinni.

Gatti
Akkor már csak 10 rész :S amúgy nekem az elsõ rész király volt de a 2. és a 3. rész elég laposra sikerült , remélem a folytatás jobb lesz és erõs befejezést kap a sorozat. Nekem pl izgalmasabb volt az amikor a "2világról" szólt a sorozat ami ugye a 2. és a 3. évad. Szerintem ezek sikerültek a legjobban. Bár a 4. évad vége is jóra sikerült. Az elsõ évad pedig ilyen X akták fílinges volt hogy minden részre jutott egy megoldandó ügy de nem volt átfogó cselekmény az évadban. Azthiszem mindent összefoglaltam. Bár én olyan befejezést képzelnék el ahol lesz némi említés az elõzõ részekbõl , bár ez szinte lehetetlen mert a 4. évad elején törlõdtek az elõzõ évadok cselekményt tekintve. De akkor lenne a leghatásosabb ha még a mások dimenzió is bekapcsolódna a végére és akkor szépen lelehetne zárni az egész sorozatot. Na remélem valamennyire érthetõ voltam, kicsit hosszúra nyúlt 😊
És még mindig úgy tartom h kiváló sorozat az elejétõl fogva 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

ForzaInter
13 részes az évad

Yo, Bitch!

Narxis
Majd borostyánozom ha megtudja. xD

kBagyula
Csak az apja meg ne tudja 😄DDD

Narxis
Durva egy rész volt, StarGate Atlantis doki alakított. Ettát meg megtöcskölném de rendesen!

Az elég érdekes lesz, mert ha jól tudom - és itt olvastam😊 -, az évadzáró csak 10 vagy 12 részes lesz..ami elég kevés szerintem, megérdemelt volna egy teljes évadot.

The Matrix has you...

Zomil
Azt mondta, h 6. vagy 7. 😄

Amugy sztem jo rész volt, nem kiemelkedö, de már megszoktam, h a fringe elsö 4-5része erösen közepes és csak utána indul be.

kBagyula
Háát... ölég l*f*sz rész volt, de egynek elmegy. 😊 Amennyire vártam, akkorát csalódtam benne, de tény, hogy a történet szempontjából valószínûleg fontos a sztori, a kérdés az, hogy hány rész van még hátra az évadzáróig...
...a videóban valami 6. kazettát is keresni kell a kristályok finomításához...

cassoneitaly
Fringe 5x03 (hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

cassoneitaly

remélem fog valami történni is az évad hátralévõ részeiben, mert ez így eddig nagyon konvergál a nullához :/
precision
hááát

ez a te vagy a kiválasztott és keresd a kazettákat és ha megcsinálod eltûnnek az observerek dolog annyira olcsónak tûnik...
de az is lehet hogy Walter be volt lsd -zve mikor csinálta a videofelvételt

Bazinga!

Herold
Elvesztette a fejét. Megesik az néha.

AlrightSir
Úgy mindjárt más <#nyes>

Szabi
nem kamerát, csak kazettákat 😄D

AlrightSir
Iszonyatosan jó hangulata van az egésznek, de valahogy a történetvezetést nem érzem annyira. Ez a kincskeresõs dolog, hát...még 10 részen keresztül kamerákat keresünk? Ne már.

Zomil
Sztem nem rossz ez, legalábbis nem érzem ilyen eröltetett müdrámának, de lehet csak azért mert tulságosan szeretem a sorozatot 😊

kill3r21
Nah nekem most canchel a sorozat.
Spoilerbe kifejtem miért!
hogy végezhette desmondkánk így?
😄
lassú beszélgetések szomorú zenére. ez az évad ebõl fog állni?
Narxis
Jó rész volt, nagyon együtt tudtam érezni szegény komával.

Zomil
Ez a jelen 😄

ForzaInter
Jó rész volt, de a jelenbe már nem is lesznek egyáltalán?

Yo, Bitch!