Foobar2000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wave seekbart már betettem megy faszán, a mixert még majd próbálgatom.
A jó öreg Videoton hangfalak itt is volt/van (üzemen kívül jelenleg). A hifi része természetesen már nem működik ,de a hangfalak hallhatatlanok és úgy szólnak... <#vigyor>#vigyor>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Beraktam a témámat és a Foobar Wave Seekbar (spectrum-ot). Felrakod foobar-t, témát, aztán Seekbar-t, majd bemásolgatod ha kell a + komponenseket a components mappába, vagy foobar-ban a komponenseknél installal hozzáadod. (mind1)
Beleraktam a Channel Mixer-t (5.1-et tudsz varázsolni bele) Ami nem winamp-os meg media player-es mozi hang szerű minőségben keveri le! Hogy magas csak a centerből, bla-bla. Hanem elég korrektül! És agyonra állítgatható a saját vájt füledhez egyénileg! Ehhez tettem be egy saját ízlésemre belőtt Profil-t, amit a beálíltásain belül a legvégén az Importálással tudsz berakni, meg ugyanitt be Aktiválni. (foobar újraindítást igényel). + benne hagytam Logitech bill-re kijelzést (ha netán ilyen bill-ed van).
Én így használom. Channel mixer úgy belőve, ahogy a profilt adtam.
Mikor ezen így megszólal a Eagles - Hotel California vagy egyéb hasonfajta "nóta" flac minőségben ~60%-os hangerősséggel az az érzésed támad, mintha a színpadon ülnél a középpontban. Majd végigszalad a hideg a nyakadon és bizsergő érzés lesz a tarkódon. Nah ez a frankó.
Nem a dübi-dübi, tuci-tuci. <#hehe>#hehe> Ahogy néhány idióta kocsijából más nem is hallható. És mindez 100%-ra tekerve is torzításmentesen, gyönyörűen, dinamikusan szól. Úgy, hogy a ~5. szomszéd is tisztábban hallja, mintha a kis rádiója mellett ülne. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.07.01. 20:10:20
Szintén saját témával dolgozom meg egy rakat shortcuts -al és playlist-el. :D Egész pontosan a default van átalakítva, semmi csicsa végül is nem nézegetem. (színeket szoktam változtatni) Lassan 10 éve hasonlóan néz ki, szóval ha más gép elé ülők pár percig megvagyok lőve, hogy akkor most mit hogyan.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2016.07.01. 00:36:46
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
És ráadásul még ingyenes is! <#eljen>#eljen>
Simán telepítsd. (Advanced-el, és szedd ki a pipát abból a hülyeségből, amit fel akar rakni... vmi reklám, felesleges program lehet).
S ha először indítod, szedd ki a két pipát. Start menü meg vmi picosmoc picture-ből.
Ebben aztán bármit tudsz bármivé konvertálni.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.06.30. 21:44:18

Zene konvertálást még nem próbáltam vele. Konvertálni viszont a FormatFactory-t használtam anno.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.06.30. 20:07:20
Amikor megy nincs hang a játékban (WOT) ha kikapcsolom lesz hang, Jetaudio-val nincs ilyen gond.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tudja valaki, hogy lehet a foobarból elõcsalni azt hogy mutassa az aktuális BPM értéket?
Tud valaki segíteni, hogy hol kell beállítani azt a foobaron azt, hogy lejátszás közben ne kapcsoljon be a képernyõkímélõ?!
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Leszedtem a darkone skint elõretelepitett foobarhoz. Korábban is megvolt és akkor tetszett hogy "tekerös" kialakítású volt a hangerõszabályzó. Most viszont két gomb. Hol tudom ez átállítani?
Elöre is köszi
Ma kipróbáltam a Foobart .. még eddig soha nem tettem fel.
Eddig Windows alatt winamp-ot használtam zene hallgatásra..de mivel sokat olvastm a foobar-ról gondoltam kipróbálom.
Most nem tudom,hogy csak én tapasztalom,h másképpen szól..persze pozitív irányban.
Nyílván még a beállításokban nem vesztem el igazán de át fogom nézni. Eddig tetszik!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Tetszik ez a skin :) Mi a neve? :D

...Falu... hátétépé kettõspont per per falu pont me
ez egy szûzen felrakott fb2000.. (ha jól rémlik)
(bocs ha hülye kérdések, de én eddig winampoztam) :)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
régen kiírt CD-krõl visszamásolt mp3-ak? sérült fájl?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Playlist mentése meg file - save playlist majd visszatöltés meg értelemszerûen load playlist.
Rádió streamek tárolására használtam nagyrészt, arra teljesen jó volt. Sajna foobarban nincs ilyen, így jobb híjján egy playlist fülön tartom a streameket, ami nem a legszerencsésebb, mert egyrészt van, hogy 3-4 link van egy rádióhoz (winampba ezek szépen egybe voltak csoportosítva), másrészt óhatatlanul bezárhatom a fület, és akkor ugrott a tartalma :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Acer Aspire one
Én úgy vagyok vele, hogy egyelõre feladtam a programmal való szarakodásaimat és alap skin-nel kihúzom...
De ha 1.0-ás verzióval is vért kell izzadni egy jobban kinézõ skin beüzemelésével, méltán lehetne picsánrúgni a fejlesztõket. <#idiota>#idiota>
a kovetkezorol lenne szo: iTunes for foobar2000
na a problema az, hogy mikor bemasolgatom/alkalmazom, a bal oldali sav nem igazan mukodik
kep:
a kep meg egy korabbi probalkozas azota az album art display vmiert mukodik de az most mindegy is.
idezet a leirasbol
//PLAYLISTS
-----------------------------------------------
This is the trickiest part. Because the playlist switcher does not support images, the switcher is laid on top of a panel with images. In order to get the look in the preview, you playlists need to be laid out as follows:
Music (your media library playlist)
Videos (video playlist, more for looks than anything)
----------- (empty playlist, blank name)
iPod Media Library (generated by ipod manager. If you are not using and ipod, just create a playlist named ipod)
----------- (empty playlist, blank name)
Selected Album (used by text and graphic browsers)
Quick Search (used by the search toolbar)
Playlist 1 (the rest is your choice)
The playlist icons are controlled by the panel.
To add/remove icons:
Right click an icon > 'Splitter Settings...' > 'Script' > Count the Number of playlists you wish to have, and remove the // in front that number of playlists.
na elnezest a monster postert, remelem valaki tud segiteni, elore is koszonom:)

vagy operába beépíteni?
Tényleg érdemesebb lesz megvárni az 1.0-ás verziót és addig meg kussolni. :D
De azt akkor sem értem, hogy miért nem akar nálam mûködni az a szaros foo_ui_panels fájl.
De kitartással azért lehet boldogulni.
A legfrissebb foobar2000 0.9.6.9-es verziót használom (alább nem akarom adni, az esetek többségében érdemes a legfrissebb-et használni mindenbõl), de nem akarom elhinni, hogy itt egy egyszerû szkinhez is annyi idõt el kell szúrni az egésszel, hogy az embert kikészíti. Jelenleg ezt szeretném nagyon beállítani.
Winampban van egy téma fájl, azt betallózzuk a programban és már használható is...
Itt most mindenféle plugin-t kell egyenként leszedegetni netrõl, amiknél még a verzió szám sem mind1 (nevetséges az egész), aminél az egyik fõ plug-in nem akar jelenleg mûködni.
Ugyanis hiába másolom be a components mappába a legfrissebb foo_ui_panels 0.14.12 beta verziót, foobar újraindítása után nem találok a preferences-be semmi PanelsUI-t, ahol betallózhatnám a skin pakkot.
Ha erre tud valaki valami használhatót javasolni, azt nagyon megköszönném, mert jelenleg nagyon puritánul néz ki a program.
Annak is örülnék, ha legalább lenne olyan biztos módszer, amivel pár kattintással valamivel szebbé varázsolhatnám a kinézetet, ha már elkezdtem szopni az egésszel. :/
jahh szknelésekmeg nem jönnek be ez a minimalista stilus a legjobb.<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio
...Falu... hátétépé kettõspont per per falu pont me
hogy lehet az album képét megjeleníteni, mert a kép benne van a mappában, de nem jeleníti meg se a front, se a backet. valami külön elnevezés kell neki?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ReaL MaDRid x siempre
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Reason: This component is missing a required dependency, or was made for different version of foobar2000.
Failed to load DLL: foo_vis_shpeck.dll
Reason: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
*Posse*T.W.D*