Anonim MC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hala Madrid
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a maradj csendeben c.szám elején van egy párbeszéd,az nem tudjátok honnan van? v azt külön felvették a számhoz?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/S1t2iTPUzOQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/S1t2iTPUzOQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Boldogan dalolnak az utca zenészek
Az élettõl részeg az az öreg csavargó az a padon alvó
Csipp csepp egy esõcsepp cseppen a földre
Csak figyelem csöndben hogy a tócsát kitöltse
Csak fel ne költse,hisz jobb ha nem látja
Hogy újságpapírral van bevetve az ágya
Pedig valaha szerették,de a magányba menekült
És pont azokon a napokon marad rohadtul egyedül
Mikor kéne egy társ kivel mindent megoszthat
Örömöt bánatot, jót és rosszat
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Jah és nagyon szeretem Anonimnek a számait.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
bár anonimnek van egy száma amit mindig meghallgatok a otthagy vmi nõ , szal mégis adott vmit.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
azért megérdemel egy sajátot, szerintem egyik legjobb arca a magyar rapnek.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
igen menõ lett mostanság---
elfért von betondzsungelestopikba-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -