Forza Motorsport 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lexus LFA <#eljen>#eljen> Kíváncsian várom, hogy ez is olyan ütõs lesz vajon mint a GTR. Lehet tudni melyik nap jelenik meg?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/
A másik ahogy én szedem ki, de ott a max. felbontás 416 X 234
Attól függ mire kell, nekem teljesen megfelel.
MÁS!
a hogy Minstrel is írta (nagyon Köszönöm!) lassan egy éve zajlanak köridõ versenyek a PH-n.
Nagyon szívesen látok bárkit aki úgy érzi hogy megszeretné szorongatni az eddigi élmenõket, és természetesen azokat is akik a hátsó sort szeretnék átrendezni!
Minél többen vagyunk annál szorosabb a verseny. Aki úgy gondolja hogy indul, azokat kérném mindenképpen figyelmesen olvassa el a szabályzatot!
A Bajnokság fent van a

is.Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Kérdésem lenne azokhoz akik tuningoljak a vasakat!!Állandoan gumi melegedési problémáim vannak összkerekes autorol van szó az elsök elmelegednek a hátsok alig melegednek 80 fok ra!Már állitottam fék erö hatást, diffit, leszorito eröt, de csak kicsit javul!!Ha valaki tudna segiteni megköszönném!Elöre is köszi😊
jah és nincs valami fasza live-os team?😊mert uncsi feszt a külföldiekkel versenyezni!!
Am frankon bujden vagy buden91?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Arra lennék kiváncsi hogy tud-e valaki valamit erröl a Ken Blockos dologrol?Láttam videot a youtube-on és érdekelne a dolog!
Köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1., te azt hiszed csak hogy ugyanaz, és oda külön valaki szerkeztett egy autonak a másolatát.
2., ezek akikrõl beszélsz fejlesztõk....és ha el is mondanák 120% hogy nem tudnád kivitelezni maszekba otthon magadnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Itt egy pl: Peugeot RCZ
Vehicle replaced: Alfa GT 3.2
Converted by: gksdlqq
Credits: turn 10/Forza motorsports3
Szóval nem hiszem.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy tudom Forza 3-ból kiszedni egy autót amit zmodiba betudnék rakni?
Tdu-ba kéne a kocsi. Tdu Central-on sok kocsit ebbõl a játékból szedtek, de nem mondják el.
Elõre is köszi.
Az lenne a kérdésem hogy ezt a Forza 3 at lehet live-on nyomni versenyezni mások ellen??Mert én sehol se találom ennek a mondját és a forza 2 be nagyon csipáztam ezt!!!!Elöre is köszi
World Class Car Pack
* 2011 McLaren MP4-12C
* 2010 Mercedes-Benz C63 AMG
* 2010 Mercedes-Benz CL 65 AMG
* 2011 Cadillac CTS-V Coupe
* 2010 Fiat Punto Evo SPORT
* 2010 Kia Forte Koup
* 2011 Citroen DS3
* 2011 Mazda 2
* 2010 Acura TSX
* 2010 Mitsubishi Colt Ralliart
😄
Valaki egy kicsit bõvebben...?